Skoči na vsebino

POROKA

alena

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sicer pa nikoli ne bi nikogar odvracala od poroke, ce bi si to zelel in ce bi presodila, da je to dobro zanj in bi ga tako v tem vedno podpirala in mu svetovala tako (in ce bi me seveda sploh vprasal). :)

...nekateri nikakor ne bi mogli priznati, da bi bila poroka največja napaka v življenju... :sori:

Sama sem dojela, da imaš pravic ravno toliko, kot poročen posameznik... le da se vse lažje ureja....pravno seveda...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Majica, zakaj bi pa bila poroka največja napaka ? Jaz bolj mislim,da če se ti je z nekom skupaj, se ti je poročen ali ne. Če se ti ni, greš narazen z ločitvijo ali se enostavneje prepakiraš, skratka da ta obred nima vpliva na to, da z nekom si al pa ne...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ma ne ne ne...nisem rekla, da je osnova poroke napaka...ups... x:Ix pravim, da nekateri naredijo napako, pa tega niso hoteli in nočejo priznat... x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, seveda, veliko je takih... Eni ne priznajo, vecina pa jih ne prizna sebi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo...ja...sem bla na tem... :palec:

Ne kako...ampak s kom...se poročit...

El Nino, ti si pa res neučakan :sori: , ampak jaz sem napisal za leta in ne dneve x:Dx

sem pač moral citirat dobesedno ljudje smo malo bolj počasni kot bog in smo pač rok ustvarili na osmo leto zakona..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...eni pa si poroke neznansko zelijo pa si tega ne upajo povedat, ker njihov partner ni za to... :vragec:

.. veliko ljudi je srecnih na koruzi ali nesrecnih v zakonu IN

veliko ljudi je srecnih v zakonu ali nesrecnih na koruzi.... x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

ja jaz mam tud take... sicer pa mi je kar kul da se pišem drgač kt mama k mama ma strašno dolg priimek Hoenigman... ;) je pa Grbec že boljš... čeprav ni tako fancy.... hm ampak razmišljata tko že ene deset let da bi se enrkat za hec poročila... zarad žura pa to...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jst osebno ne vem ce se bom gdaj porocila. sm zaenkrat se mal mlada za to. pa ce bom ze imela ksnga babya ga bom mela sama al pa s partnerjem, s katerim ne bom porocena. je najboljs. nikakor se pa ne bom porocila zarad tega ker bi bila noseca
Being evil means never having to say you're sorry!

:palec: :palec: huda ikonca...pozdravljena Lunčika... x:)x

js sem pa od kar sta sla starsa narazen 120% da se ne bom porocila! rad se lahk mas brez tega zame dokazovanja tud...

macona: jap, cesa vsega se ne sramujejo :sori: (sramujemo), k tud mene je blo neki casa nerodn porocena starsa pa pol locena...v cem je pol bistvo poroke? zakaj tolk povabljenih, zakaj vse tolk na veliko... zakaj tak bum kadar se kdo poroci?? v zvezi sta pa SAMO 2 ki sta si pred bogom obljubila vecno zvestobo!

SKA Vi: sej so lahk srecni brez poroke tud! al je to nemogoce? :ermm:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Mačona, saj ni nujno celega premoženja izdati za to zadevo, kot si dala ti primerjavo npr. hišo, če imaš željo, se da to urediti dosti ceneje, pa se ima človek lahko tudi brez vseh dragocenih zadev krasno.

Če pa nekomu ni do tega, mu pa pač ni, tako kot je bilo že povedano, so srečni in nesrečni koruzniki in srečni in nesrečni zakonci, tako da je stvar okusa, poroka ali ne x;)x .

Je pa res zanimivo, da jih ima večino ljudi zelo izdelano mnenje za to zadevo - zagotovo ja ali pa zagotovo ne. Neodločenih mnenj je tule malo x:)x .

Janja, saj to je v bistvu logicno; ce nima se izdelanega mnenja, morda samo bere, si ga ustvarja, kaj ce pisat - jaz pa ne vem, ali sem ali nisem....

Mislim pa, da je nataly (bila) neodlocna oz. to napisala v eni od tem (xrolleyesx) poroka.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj tule konkretno nisem mislila na forum, ampak tako na splošno. da kadarkoli sem prišla s komerkoli v pogovoru na to temo, so bili vedno izrazito za ali izrazito proti. Ne vem še, ali pa meni je vseeno, ne vem če sem že kdaj slišala.

Tvoja logika pa seveda tudi drži x;)x .

Malo opazuj razmerje - M:Z - med temi, ki so za in med temi, ki so neodlocni... ;)

Picasso

SKA Vi: sej so lahk srecni brez poroke tud! al je to nemogoce?  :ermm:

Pojdi malo nazaj - eno stran in preberi kaj sem napisala!!!!!!!!!!!!

Glasilo se je takole:

.. veliko ljudi je srecnih na koruzi ali nesrecnih v zakonu IN

veliko ljudi je srecnih v zakonu ali nesrecnih na koruzi.... x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

mislim da je sreča neodvisna od poroke ;) tud izvenzakonski partner mislim da ma vse enake pravne ugodnosti kot zakonski partner.... tako da je več al manj vseeno ajd kul je če dobiš eno ful dobro bejbo s karibov in se poročiš z njo tako da dobi državljanstvo... ;) vsi ostali primeri so pa dokaj več al manj žur več v življenju in še ena obletnica na kero moreš mislit..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...