majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pa ja....evo Nino...si zadel bistvo...čeprav jez poroko jemljem res kot en lep obred...ne zdijo se mi cepci tisti, ki se poročijo...ampak poroka kot statusni simbol mi je pa Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pod zadnja dva posta se pa tudi jaz podpišem, evo Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 SKA Vi: sej so lahk srecni brez poroke tud! al je to nemogoce? Pojdi malo nazaj - eno stran in preberi kaj sem napisala!!!!!!!!!!!!Glasilo se je takole: .. veliko ljudi je srecnih na koruzi ali nesrecnih v zakonu INveliko ljudi je srecnih v zakonu ali nesrecnih na koruzi.... aja, to se pa strinjam jeap sam sreco tk prinasajo razlicne stvari! lahk si pol srecen in nesrecen v zakonu, in pa srecen in nesrecen na koruzi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pa ja....evo Nino...si zadel bistvo...čeprav jez poroko jemljem res kot en lep obred...ne zdijo se mi cepci tisti, ki se poročijo...ampak poroka kot statusni simbol mi je pa And I pronounce you ... right Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...mah...ja... sej, če čjo...pa kokr čjo... ...husband and wife... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Pa se druga tema Poroka - da sta obe povezani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 še vedno obstajajo ljudje, katerih poroka je dogovor med starši...ne boste verjeli...to se dogaja še danes v Sloveniji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 majica... pha.. so pa blazn butast da se pustijo...Sem gledala Friendse včeri.. pa je Monico full panika grabila, ko zdej sta pred poroko s Chandlerjem.. ko se ne bo nkol več prvič z enim poljubljala, pa ne bo več sveže zaljubljena, pa vedno bo z enim djedom v pojstlo šla, in pol je šla njem to govort..Pismo ! Da bi to res blo, mislim, ko ljubiš LJUBIŠ! In upaš da bo večno, pa če živiš skup, al pa živiš skup poročen.. To je res film.... sam vidte, to mene mot, da bi me eden smatral kot nekaj zdajšnjega...In sem hotla kr razpucat, pa smo se to pomenil.. bo že kaki 2 leti nazaj..Če nekoga ljubiš ga vidiš ob sebi zdaj in vedno, z listkom al brez.. Projekcija takšna mora bit, drgač ljubezni ni.Lahko mine, to ja.. ampak v sedanjem momentu.... se vidiš tud čez 40 let, da se za rokce držita. Romantična dušca. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 To sploh ni tako slabo, kot se sliši.............sicer je bila taka navada pri nas tudi v preteklosti, vendar pa je v zadnjih dveh stoletjih prevladal mit o romantični ljubezni, ki nas popolnoma obvladuje in na nek način onesrečuje, saj smo trdno prepričani, da moramo najti popolno ljubezen, partnerja, ki nas bo v vsem dopolnjeval........to pa seveda ni več človek,ampak iluzija......tako se zahodnjaki poročamo(jo) v navalu zaljubljenosti, ki pa popusti zelo hitro in ko padejo na realna tla, sledi ločitev, ker to pa ni to kar so pričakovali....................... ....sem bila v Indiji, kjer ta princip seveda še vedno deluje. Tudi meni je bilo na začetku kar hudo za te posameznike, kako vendar si ne morejo sami izbrati partnerja........pa mi je enkrat en tip rekel: Naši starši nas poznajo bolj kot mi sami sebe in oni nam zagotovo znajo izbrati partnerja s katerim bomo dosegli razumevanje, harmonijo..........seveda je za nas tako izbiranje partnerja hladno in preveč racionalno, a ni nič bolj pravilno kot naše, ko smo zaslepljeni in pol življenja nesrečni v iskanju popolne ljubezni, ki je iluzija....... ......hočem samo povedati, da naš način življenja ni vedno apriori najboljši.............sploh pa če svojo srečo iščemo izven sebe...... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz pa nisem deklica, k bi si od rane mladosti predstavljala, kako se bo porocila in tako dalje.Zivimo v 21. stoletju, meni pac poroka ne pomeni veliko. Ce bi zivela pred 80 leti, bi bilo mogoce drugace. Zdaj imam pa tak odnos..cuden no. Ce se bom slucajno kdaj porocila, se bom. Ce se pa ne bom, se pa ne bom. Bova pa pac normalno zivela skupaj ( ce sploh se kdaj dobim tipa ).Tist "moj dan" mi ne pomeni kaj prevec, pildek pa tudi ne...poznamo zakone... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Zakon je jesti, piti in skupaj spati - kot se mi zdi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 KAKO PREPREČITI LJUDEM, KI TE “GNJAVIJO” GLEDE POROKE Starejše tete so na porokah vedno hodile k meni, me drezale v rebra,govoreč: ,,Ti si naslednji!.” Nehale so šele potem, ko sem jaz začel njim to početi na pogrebih. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ljubezen je slepa, toda poroka ji vrne vid. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
badman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ha... Janja dobr joke... Že od mladih nog sem govoril da se ne bom nikoli poročil... da to ni zame... da je zakon ne-svoboda itd... Prejšno soboto sm biu na sestrini poroki v Sevnici... stara je 25 let in res da se mata z zdej-možem rada in vse lepo in prav... obred in vse je blo zelo lepo in vsi smo bli srečni in veseli in nasmejani.... ampak ne vem a je kej narobe z mano ampak pr svojih skromnih 33 še zmer ne vidm zakaj nekateri rabjo vse to ( ) ampak sej je še cajt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Badman...kakor se počutiš... poslušat se je treba...a ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mož je navadno bolj zadovoljen, če ima na mizi dobro kosilo, kot pa če njegova žena govori grško. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ... žena tut... sam od žene se nekak pričakuje, da bo dekla, a ne? :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Seveda Majica , ponavadi ti uporabljaš bolj pozitivne ikonce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Ja...ampak...večinoma je tako...ne? :xx!: BAD...Hvala bogu, se stvari obračajo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Ne...od moža se pričakuje, da pokriva enak delež... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Fajn, da si vsaj nasmehnila , ampak jaz ne podpiram prevlade nad partnerjem ali pa miselnosti angleških zakonskih žensk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Tudi jaz ne...ne maram bab, ki pometajo s svojim možem...se jih izogibam, ker so večinoma histerične in tudi v družbi rade prevladujejo...Ne maram pa tudi tipov, ki jim ven seka mačističen karakter...Do partnerja...pa naj bo ženska ali moški...moraš imet občutek... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ampak ne vem a je kej narobe z mano ampak pr svojih skromnih 33 še zmer ne vidm zakaj nekateri rabjo vse to ( ) ampak sej je še cajt Nič ni narobe s teboj, ti kar sebe poslušaj, ko boš želel, se boš poročil, če pa ne, pa tudi nič ne manjka. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Seveda Majica, se popolnoma strinjam, še posebej tvoja zadnja vrsta mi je všeč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Kva pujsa...a si deliva mnenje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.