Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Boljš kot, da si .....moža. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Seveda Majica, se popolnoma strinjam, še posebej tvoja zadnja vrsta mi je všeč hvala Borism...čeprav bi jez večkrat rada, da je po moje...mal izsiljujem... pa tut on... sva si kar podobna...pa še njegov žleht vodnar ven seka...tko, da večkat popustim... če se mi lih da... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Boljš kot, da si .....moža. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Zakon je znanost. Balzac Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 deb biu pa zarad mal fukljanja prec na dozhivljensko obsojen..... :xx!: :o|o: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ojla peklenšček... saj govorimo o pogodbah ne pa o f.... sicer če ne znaš f......., ti tud to če stopš v zakon nau nč pomagal poroka je lohk sam cerkvenavse ostalo je larifariergo....kje kle kaka pogodba...govorimo torej o zakramentu 666 zlomkou in ne peklenshchkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pa še njegov žleht vodnar ven seka...tko, da večkat popustim... če se mi lih da... vodnarji smo poosebljeni angelcki.. ne pa zleht.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pa še njegov žleht vodnar ven seka...tko, da večkat popustim... če se mi lih da... vodnarji smo poosebljeni angelcki.. ne pa zleht.. vodnarji smo najbl zhlahtno znamenje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 jp....tak je toto.... ... kot loto ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Nikol ne veš, če ne probaš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Meni pa nekaj ne štima pri teh porokah. Glejte: Osebna izkaznica preteče. Vozniško dovoljenje preteče. Potni list preteče... Čeprav si vse življenje ista oseba - kar se tiče identitete, ki jo izkazujejo našteti dokumenti. Tudi vozniški izpit, ko ga enkrat opraviš, ga opraviš za vse življenje (razen, če ti ga zaradi kakega prekrška odvzamejo). Pa kljub temu vsi ti dokumenti pretečejo in jih je treba podaljšati. Zakaj pa poročni list ne preteče? Kako lahko človek garantira, da bo vse življenje bil vsak dan enakega mnenja o poroki in o svojem partnerju? Kako lahko garantira, da bo vse življenje vsak dan enako navdušen nad svojim partnerjem kot je bil tisti dan, ko je izdahnil tisti "DA"? To mi ni bilo nikoli jasno. :o|o: Osebne dokumente je treba podaljševati (kot da mogoče kar naenkrat ne boš več Lojze Novak, rojen 4.12.1956 v Ljubljani...), poročni list pa velja do smrti (kot da boš vse življenje ljubil osebo, s katero si se poročil). A ni to malo absurdno? Če bi bilo po moje, bi poročni list trajal enih 10 let, in po 10-ih letih bi ga moral podaljšati. Če ga ne bi oba podaljšala, bi bila poroka razveljavljena. S tem bi država še več zaslužila kot z ločitvami, ker bi za podaljšitev moral vsak plačati kake koleke, ljudje pa bi se bolj svobodno, neobremenjujoče (brez hudih pomislekov in tveganj) poročali. In najbrž bi se tudi bolj pogosto poročali, kar je pa spet državi v interesu. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Osebna izkaznica preteče. Vozniško dovoljenje preteče. Potni list preteče... Pa kljub temu vsi ti dokumenti pretečejo in jih je treba podaljšati. Zakaj pa poročni list ne preteče? Kako lahko človek garantira, da bo vse življenje bil vsak dan enakega mnenja o poroki in o svojem partnerju? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pa še njegov žleht vodnar ven seka...tko, da večkat popustim... če se mi lih da... vodnarji smo poosebljeni angelcki.. ne pa zleht.. vodnarji smo najbl zhlahtno znamenje 666 zlomkou....tralala Zlomk...zatipku si se... (žlehtno...na pa žlahtno...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tamara precej podobno razmišljam, zato nisem nič podpisala, sam mam občutek, da sem skoraj na istem... podpišeš al pa ne, odpovednega roka ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 vrednote padajo....zhal 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 deb biu pa zarad mal fukljanja prec na dozhivljensko obsojen..... :xx!: :o|o: 666 zlomkou....tralala kar se pa pogodb tiče, kaj pa vem. Meni osebno ne predstavlja poroka kake večje obveznosti ali dodatne pravice v zvezi z odnosom do partnerja, tako da mi je edina razlika v primerjavi z navadno vezo en poseben dan . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 deb biu pa zarad mal fukljanja prec na dozhivljensko obsojen..... :xx!: :o|o: 666 zlomkou....tralala kar se pa pogodb tiče, kaj pa vem. Meni osebno ne predstavlja poroka kake večje obveznosti ali dodatne pravice v zvezi z odnosom do partnerja, tako da mi je edina razlika v primerjavi z navadno vezo en poseben dan . jaaaapa svatje so ga tuuuut zhuuuuraaaaaalllll 666 -ou na surlco Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tkole:po moje je poroka PREDVSEM zaradi zashchite ZHENSKE, da ne ostane SAMA Z OTROKOM brez sredstev za prezhivetje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 No, jaz se ne nameravam porocit sploh. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 No, jaz se ne nameravam porocit sploh. kdo bi te pa sploh hotu..... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no to je pa tut res Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pol bom pa hipoteticno napisala.ce bi se PAC znasel en k bi mi bil vsec in seveda obratno, se ne bi porocila.Better? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Better? hipotetichno.....NE 666 zlomkou......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 grrrrrrr. zdej sm pa jezna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 grrrrrrr. zdej sm pa jezna. A HIPOTETICHNO? 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.