Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Michelle ....matr si fejst, ko si jezna, te bi kar vzel Cakam sam kaj, k si tipicen moski...sam besede pa to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ok, sm mislu, da ti pride(š) prvi(a), pol pa še jst. Ok, pride(m) jst prvi, sam pol pa bova še 1x. Kam že? In kdaj že? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 joj a se morva midva to v 3 razlicnih temah ment Jaz sem mobilna in do oktobra frej...ti si ...am...starejsi.,,, s ful obveznostmi, tko da TI POVEJ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Bom . Daj mi mal fora, da se mal porihtam v službi pa to......pol pa.......ti, a ne bi blo pametneje, da se to na OS zmeniva ........hm, no saj skupinski je tud fajn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne ne, je boljs diskretno Ni treba, da pa CIST VSE vejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja.....še dober, da sva spretno diskretna - pa ne opazijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 oh kok me vidva nasmejita... polepšala sta mi dan! lupčka obema Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 .....super, no pa še lubčka tebi in tvoji p......rjatlci...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 p....rjatlca... ti ga nazaj pošilja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Samo zmocit se grem in se ze pecata...c.c.c Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 brez panike michelle ti ga sam ogrevam. da se ne bo shladil dokler ti nazaj ne prideš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej zdej se je ustrasu OS in je nekam tih ratal pridna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 verjetn ma sam kej za narest... pa verjetn je mislu da tebe dlje ne bo.... sej bo hmal nazaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ............ Matr aiwa, sam ti pa orng ogrevaš ........Michelle, če že ta trenutek nisi na......no, pr men.....je že grozno pozno........pravi nepotrpežljivi mickeni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 me name spomneš. Jz sm ful nepotrpežljiva. vse more bi t zdejjjjjj takoooojjjjj!!!! hi hi hino določene stvari.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tezko...ker ne vem kje si ti.ampak zate tudi cel maribor preiscem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ......mam občutek, da mi pa dans mickeni ne bo dal miru. Išče se maserka. Za mickenega. Nujno. To ni več za vzdržat. Help. Thank you. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja ne smeš ga zapostavljat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Michelle se ne gre vec.Kle ga pecam in tako dalje, on pa se zmer drugje isce Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ne bit ljubosumna sej veš da ne more iz svoje kože.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ne bit ljubosumna sej veš da ne more iz svoje kože.... a ni obrezan 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja, pa bi rad....pod nujno......iz svoje kožice. Michelle........me že ma da bi te Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 mene tud, mene tud.... aiwa, ja sej vem... bo treba spet pod tus... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 mene že vsi debel gledajo k mam tak nasmeh... se bom mogla tud jez mal ohladit in it na en čik... pol pa še kej za službo narest.... dvomim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.