Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej jst sm tut goofy danes Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej je že ninči napovedal... da bo bl odštekan dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...bemu, men dans delo tud ne gre . Sm pa sicer hiperaktivnoseksualno razpoložen. Kje ža mamo tuš........hm........ Michelle....si za skupno tuširanje? Se lohk tud tak k muce umijeva po tušu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 opala... ta je bla pa dobra Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Michelle....si za skupno tuširanje? Se lohk tud tak k muce umijeva po tušu....... Veš da... komaj cakam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Zdej pa mi same 69-ke letijo pred očmi, le kako to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne bos verjel...ampak meni tudi Pa ne sam 69! se kaj drugega na kaksnih zanimivih mestih v zanimivi pozi ni za v javnost Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pol bo pa v dnevniku: nedolžna debata na lnf povzročila veliko skurjenih računalnikov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...in vnetja ročnih zglobov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Michelle se ne gre vec. to spada k Micku - harem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Grrrr.....mam sam eno v mislih že ves cajt. Kje si Michelle? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 obstaja ena knjiga, kaj vse je treba postorit pred poroko, (neki tazga)..A misliš na tole? : VPRAŠANJA, NA KATERA SI JE DOBRO ODGOVORITI PRED POROKO Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 JAAAATOČNO TAKO, JASM DANS JO VZEU U KNJIŽNC http://www.mohorjeva.org/slike/pred_poroko.jpg Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Buena a kaj načrtuješ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hi hi hi. Kot da se spozna koga in si potem brez da migneš do konca svojih dni srečen . Zakon ali pa veza je sprejemanje, ljubezen, nega, trud, vlaganje sebe v to, drugačno zorenje v družbi s partnerjem in ker je to še prekleto dinamičen proces, težko za določen trenutek veš, da boš srečen do konca svojih dni. Vprašanje če ti in partner sprejemata partnerja takšnega kot je v momentu ko ga spoznaš, pa potem vsak naslednji trenutek, ko zori vsak posebej in vsak na svoj način . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Zdej pa mi same 69-ke letijo pred očmi, le kako to? if six were nine... i don't care, i don't care... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Si zdej mal mislim na kter del telesa so bli ti namenjeni................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 na ritko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A lohk še enga v približn isti višini sam s sprednje strani, no, bi tud pasal.....dej no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A neb ti mal manj sočustvovala pa mal bl pomagala mickenmu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ktera to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 .....glavn, da bi ti bil mickeni hvaležen. Ah, saj ne rabiš svoje dobrote vsem okoli razglašat, še bo kdo pomislu, da si bla dobra sam da bi izpadla dobra. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Fajn, da si se. Pr men tak nič novga...... mal utrgan, otročji, gobezdav kot ponavadi. Kaj je zdej s prvo pomočjo......mah tu me nek mickeni to sprašuje, saj sam ne bi gnjavu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 UFAAAAAAA kak vulkan pohote Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.