Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 UFAAAAAAA kak vulkan pohote Janja and again...no comment Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Michelle Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hey Micki Si ze v elementu a Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Še ne prav, zdej bom šele Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no dons vaju pa nam tok motla... sm drgje zaposlena. Edin Michelle si včeri rešla svoj problemček al dons mal poklepetave? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Trikotnik ? Po mickenem okusu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no dons vaju pa nam tok motla... sm drgje zaposlena. Edin Michelle si včeri rešla svoj problemček al dons mal poklepetave? Ti kar moti. Vec nas je, bolje je Nisem se cist uredila... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ti kr na os pošl če ti lahk pomagam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tenks aiwa spet so vsi utihnili Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nismo glih...., samo spremlamo vaše zanimivo ljubezensko pričkanje in prepričevanje, pa zabavanje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pa nazaj k temi. Srečna sem, da sem prvo poroko pravočasno skenslala, ker ta pravega ženina še nisem poznala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Na kaj člouk vse pristane ko je obupan joke...you know that, I love you Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 iiii how cute Pa se nameravata porocit? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jaz tudi tebe, pa kljub vsem hribom in čudnim ovinkom, vem, da si ti tisti, ki si ga želim in ki mi lepšaš dneve, upam, da tudi jaz tebi , pa še enkrat bi se poročila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja tale obletnica za vajinih 5 let je supertastična.... sem tako vesela, da te je najdu... in si zdej NAŠA. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Sam je blo pa pestrih tehle 5 let, vsi žanri so bli, ampak tut za eno stvar mi ni žal, pa ne bi spremenila, moglo je bit tko !!!! Ne zamenjam najtežjega trenutka za najlepšega s kom drugim. On je THE ONE Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 xrosex Sem že razmišljala, v čem je point, po mojem ta prava energija, pa res se nad dolgočasnostjo ne morem pritoževat, tako da se naveličanosti ne bojim, ni se treba nič trudit za kake iskrice, ker vedno so (v skupaj 7 letih), včasih tudi eksplozije , ampak ravno ob teh trenutkih pride ljubezen še bolj do izraza . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jaz bi se tudi še enkrat poročila ...samo tokrat bi šla na kak drugi otok, na kako drugo morje in to naredila ob sončnem vzhodu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tok dnarja pa zivcev pa priprav, da das cez ta dan...ostanejo ti brezvezna darila in slike Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Michelle, v najinem primeru, ni bilo nobene živčnosti in hudih priprav ne kislih fac + 3 friteze. Vsemu temu sva se umaknila, ker sva si želela to narediti zase in se imeti lepo.....in uspelo nama je. Nisva delala poroke za druge ampak samo zase, pa naj to zveni še tako egoistično, še enkrat bi to naredila. Po reakcijah sodeč so pa tudi vsi navdušeni, -tisti, ki naju imajo radi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 To je mal drgac ja.Samo na porokah, k sem jaz bla....povsod ful ljudi, nesproscen par..nic kaj zabavno no...Ne vem. Ne padam na to pac. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jp midva sva tud sam zase nardila in sva se na gradu poročila.......neki drgač je blo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 super je blo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.