Skoči na vsebino

POROKA

alena

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no dons vaju pa nam tok motla... sm drgje zaposlena. Edin Michelle si včeri rešla svoj problemček al dons mal poklepetave? x:Xx

Ti kar moti. Vec nas je, bolje je x:Dx x^x

Nisem se cist uredila...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

xsrcx xsrcx xsrcx

jaz tudi tebe, pa kljub vsem hribom in čudnim ovinkom, vem, da si ti tisti, ki si ga želim in ki mi lepšaš dneve, upam, da tudi jaz tebi :eek: x:Dx x;)x , pa še enkrat bi se poročila xsrcx :2src: xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sam je blo pa pestrih tehle 5 let, vsi žanri so bli, ampak tut za eno stvar mi ni žal, pa ne bi spremenila, moglo je bit tko !!!! Ne zamenjam najtežjega trenutka za najlepšega s kom drugim.

On je THE ONE xsrcx xsrcbumx :wub:

xsrcbumx xrosex xsrcbumx

Sem že razmišljala, v čem je point, po mojem ta prava energija, pa res se nad dolgočasnostjo ne morem pritoževat, tako da se naveličanosti ne bojim, ni se treba nič trudit za kake iskrice, ker vedno so (v skupaj 7 letih), včasih tudi eksplozije :bomb: :bomb: :bomb: , ampak ravno ob teh trenutkih pride ljubezen še bolj do izraza x:)x x:Xx .

Jaz bi se tudi še enkrat poročila :2src: ...samo tokrat bi šla na kak drugi otok, na kako drugo morje in to naredila ob sončnem vzhodu x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Michelle, v najinem primeru, ni bilo nobene živčnosti in hudih priprav ne kislih fac + 3 friteze. Vsemu temu sva se umaknila, ker sva si želela to narediti zase in se imeti lepo.....in uspelo nama je. Nisva delala poroke za druge ampak samo zase, pa naj to zveni še tako egoistično, še enkrat bi to naredila. Po reakcijah sodeč so pa tudi vsi navdušeni, -tisti, ki naju imajo radi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...