Tjazy 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Poroka JA ali NE? JA, ce v kompletu ne pokasiras tudi miselne vzorce o lastninjenju in prepovedih in zapovedih in podobnih idiotskih zadevah.. JA, ce ti je popolnoma vseeno ce si porocen ali pa ne.. NE, ce imas potrebo po poroki, ce ti to pomeni neko varnost, status, ugled.. V tem stanju cloveka, kot se danes nahaja.. je v vecini vsekakor bolje da NE! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 res. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonce33 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Tjazy, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Hm, Tjazy, hude teorije , vedno bolj razmišljam, da kljub temu da vse tvoje misli zvenijo nekak simpl, poenostavljujoče (v smislu da nas večina dosti bolj komplicira življenje), se mi dozdeva, da življenje ob tebi sploh ni tako zelo enostavno. Poročen ali pa ne, ko smo že pri tem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Poroka JA ali NE? JA, ce v kompletu ne pokasiras tudi miselne vzorce o lastninjenju in prepovedih in zapovedih in podobnih idiotskih zadevah.. JA, ce ti je popolnoma vseeno ce si porocen ali pa ne.. NE, ce imas potrebo po poroki, ce ti to pomeni neko varnost, status, ugled.. V tem stanju cloveka, kot se danes nahaja.. je v vecini vsekakor bolje da NE!Te vzorce lahko pokasiraš tud brez poroke. Ne vem zakaj bi se poročil, če mi je čisto vseeno, če sm poročen al ne? Ne vem kaj je narobe, če komu pomenu poroka varnost, status - kajkoli si že s tem mislu, ugled pa tak ne štekam......da se poročim z ugledno bejbo? Sam nisem poročen, pa res ne vidim razlike od tega da bi bil. Ne vem pa tudi zakaj bi komu solil pamet oz. podcenjeval njegov pogled na poroko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mačona, zakaj pa s svečami ustvarjamo romantiko? Dokazuješ s tem ljubezen? Jaz to gledam kot na enega izmed posebnih, prijetnih trenutkov z mojim dragim, poročila sva se zase, ne zaradi nosečnosti, pa ne za občinstvo, ampak ker sva si pač tega želela. je en prav poseben trenutek, ki ni primerljiv z ničemer, tako kot npr. maturantski ples. Komot lahko preživiš brez njega, je pa en posebno lep spomin Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mačooooooonaaaaaaaaaaaaaaa He-he, sam sm razmišljal, da se bi mogoče poročil, če bi moja že hotla, da bi kaj pokasiral pa en fajn žur naredu, tak za hec bl, no. x:Ix Mah, mi dol visi al sm poročen al pa ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mačona, zakaj pa s svečami ustvarjamo romantiko? Dokazuješ s tem ljubezen? Jaz to gledam kot na enega izmed posebnih, prijetnih trenutkov z mojim dragim, poročila sva se zase, ne zaradi nosečnosti, pa ne za občinstvo, ampak ker sva si pač tega želela. je en prav poseben trenutek, ki ni primerljiv z ničemer, tako kot npr. maturantski ples. Komot lahko preživiš brez njega, je pa en posebno lep spomin A da bi s poroko dokazovali ljubezen? Jaz gledam na en posebnih trenutkov v življenju z njo, ko sva po ljubljenju več ur in brez besed objeta ležala in bila srečna , na primer. Bo ostal v mojem srčku ta trenutek bolj in močneje kot kakršnakoli poroka. Poroka z njo? Zakaj? Kaj nama lahko da? Bova kaj bolj srečna? Bova močnejša? Se bova bolj ljubila? Pa nimam nič proti poroki, sam tolk posebnega pomena ji ne dajem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sahj tudi jaz ne, samo 1 izmed kamenčkov v mozaiku ljubezni, tako kot vajino ljubljenje. Če imaš rajši drugačen vzorček, ga pač v svoj mozaik ne vključiš . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 V bistvu, hipotetično, se lahko poročim prav z vsako. Pač nek obred, ki velikokrat ni povsem iskren, se mi zdi. Opravljen radi reda. Prej opisanega pa ne morem doživeti z vsako, zato ima zame veliko večjo vrednost. In ni se nanašalo na ljubljenje ampak na tisto po ljubljenju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Porocila se ne bi ze zaradi tega, ker bi raje umrla kot pa plesala na govejo musko. Ze to bi bilo dovolj ponizujoce, da na moji poroki igra goveja muska! Na moji poroki bi se vrtelo nekaj takega, kar poslusava midva z dragim, saj bi poroka bila najina in ne od gostov in se glede tega ne bi niti procent prilagajala gostom. Ce je to res nekaj takega kot maturantski ples, lep spomin, potem ne vem, zakaj je ta spomin usran od takega pomembnega detalja kot je muska.Ne bodi tako ostra mačka Kdo pa ti bo določu kaka muzka se ti bo na eventuelni poroki vrtela? Meni nihče, le ker bodo na njej meni ljubi ljudje, jo bom malce prilagodil tud njihovim okusom, drgač pa...........roknroll. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Seveda ni iskren, če se ne želiš poročiti ali pa ne ljubiš svojega partnerja, ali pa obratno - da to velja za partnerja. Zaradi reda? Ja no če imaš občutek, da se moraš zaradi žlahte, sosedov ali pa ker si v letih za poročit se poročit, pol je res mim ja. Hm, ne moreš seksati z vsako? Pa to glih ti izjaviš . Jaz ne jemljem poroke kot neke nuje, ne poročajte se, če bi bilo neiskreno, ali pa da trpite ob neprimerni glasbi (k da je obvezna), poročite se če je vam želja, sicer pa samski, poročeni al pa koruzniki, ste mi enako ljubi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 . Hm, ne moreš seksati z vsako? Pa to glih ti izjaviš .Ok . Kar se pa seksanja tiče, seveda ne morm seksati z vsako . Lahko pa z velik njimi . Le z redkimi med temi s katerimi lohk, pa lohk doživim to kar sem z njo ......in to po ljubljenju, bemu. x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sam tok sem ti hotla ustvart občutek domačnosti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Me sproščaš za kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne bodi tako ostra mačka Kdo pa ti bo določu kaka muzka se ti bo na eventuelni poroki vrtela? Meni nihče, le ker bodo na njej meni ljubi ljudje, jo bom malce prilagodil tud njihovim okusom, drgač pa...........roknroll. Roknroll tako je... haha včasih sem znal na kitaro tisto poročno koračnico... ampak je bla tolk na easy da sem pozabil... ampak vsekakor se brez dobre muzike ne kaže poročit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne, to pa ne, nikakor . Če bi se že kdaj, mam neki frendou - muzičarjev, tak da..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Na grobu ljubezni se rodi poroka.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tjazy, iz tebe veje sam optimizem Kakor čigave, pri nama je bil to šele začetek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Na grobu ljubezni se rodi poroka.. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Na grobu ljubezni se rodi poroka..Če verjameš v to, potem je res...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Mož je glava,todaženska mu jo vrtiZa poroko sta vedno potrebna dva: dekle in njena mati Tudi pri nas se vsak teden poroči kar precej parov. Dovolj tehten razlog, da malce razmislimo o zakonski zvezi. Papeži, pesniki in filozofi, veliki in mali umi, verstva, kmečki pregovori in kabareti so k temu prispevali marsikaj temeljitega. Redko katera tema je, da so v njej spravili na papir koliko modrega pa tudi neumnega. Poglejmo na kaj teh domislic.V svojem prvem pismu Korinčanom je apostol Pavel zapisal: »Kdor je poročen mu je dobro. Kdor ni poročen mu je še bolje.«In William Shakespeare je menil: »Biti dobro obešen je bolje, kot biti slabo poročen.«Benjamin Franklin ga je še dopolnil: Preden se poročiš, široko odpri oči – nato pa samo napol.«Kot izvršna opazovalca zakona sta se izkazala Balzac (»Postelja je barometer«) in Jean Paul »On jo je poročil, ker ga ljubila. Ona ga je ljubila, ker jo je poročil.«Razvezani nasvet pa je prišel od Dannaya Kaya: »Poroči samo lepo žensko, sicer ne boš imel možnosti, da se je znebiš.« razvezno tolažbo pa je prispeval Alfred Hitchcock: »Poroka je edina dosmrtna obsodba, kjer te lahko zaradi slabega obnašanja oprostijo.«Tudi ženske so znale zadeti žebljico na glavico. Lilli Palmer: »Če se poročimo, prevzamemo zapečateno pismo, za katerega vsebino zvemo šele takrat, ko smo na odprtem morju.«Reki so skušali med vsemi narodi okarakterizirati fenomen življenja v dvoje:»Obstaja ena sama zlobna ženska na svetu. Vsakdo meni, da jo ima on.« (Nemčija)»Mož je glava, toda ženska mu jo vrti.« (ZDA)»Zakon ima veliko trpljenj, življenje zunaj zakona pa številna veselja.« (Anglija)»Nikoli se ne poroči zaradi denarja. Ceneje si ga lahko izposodiš.« (Škotska)»Bila sta dva brata, ki sta bila pametna, tretji pa je bil poročen.« (Francija)»Moli enkrat preden greš v vojno, dvakrat preden odpluješ na morje in trikrat preden se poročiš.« (Grčija)»Opazuj mater, preden boš poročil njeno hčerko.« (Turčija)»Pes je bolj pameten od tvoje žene. Na svojega gospodarja ne laja.« (Rusija)»Zakaj si tako pordel? Rad bi se poročil. Zakaj si tako bled? – poročil sem se.« (Ukrajina)»Če bi bile ženske pametne, bi bil ljubi bog eno vzel.« (Gruzija)modrost in zbadanje stoletij, ki je preživelo generacije. Zakon je morda najbolj zapleteno darilo človeku. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tjazy, iz tebe veje sam optimizem Kakor čigave, pri nama je bil to šele začetek Zacetek cesa? Ce je bil to zacetek, se je potem nekaj koncalo.. in to sem napisal.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Končalo se je samsko obdobje, imaš prav ja, bili so pa to začetki najine ljubezni, ki pa še vedno traja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 S poroko se je zacela ljubezen? Kaj pa je bilo pred tem?? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.