Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 A od tipkovnice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 od miške Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 sam da od pujske ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Zaenkrat še ne, je očitno res potrpežljiva Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 sam miška pa tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Uf, mela srečo, ujela razprodajo potrpežlljivosti Mickeni, kaj pa ti pa ta tema Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Mah, zalutal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Če bi se načeloma kdaj poročil, al se prav nočeš? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Vsen mi je. Če bi me pa ktera hotla, pa se mogoč tud bi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 No vidiš za vse je še čas; prej al slej Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 če bi te kera hotla , pol bo še bolj feeling skoke trenirat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 A če se s ktero poročim bom jo morau z lustra al kva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 hi hi hiz lustra al pa še s kej drugje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mickeni, sam pazi, da ko bo vprašal, če ima kdo kaj proti poroki, da ne bo en trop deklinic prinorel v dvorano in rekel JJJJJJJJJJJJJJJJJJZZZZZZZZZZZZ Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 hja... to bi blo zabavno videt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nekateri zakoni se končajo dobro, ostali pa trajajo celo življenje . Stranger Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nekateri zakoni se končajo dobro, ostali pa trajajo celo življenje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Glede na našo državo, je danes ceneje in se bolj izplača paru, če ni poročen, seveda, če imata otroka(ke)! Žalostno, a resnično! Namesto, da bi država podpirala zakon in nataliteto, te še bolj obdavčijo! Koruzniki pa bolje pridejo skozi...., hja, to je pa naša pravna država! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Natrixred, bi bilo fajn, če bi kaj bolj konkretno napisal. Lahko si samo predstavljam, kaj si hotel napisati, ker poznam tudi sama par "lukenj", kako se da priti bolje skozi v naši državi (vidim na določenih primerih). Ampak če kdo tale tvoj post zgoraj takole bežno prebere, bo še mislil, da so poročeni dodatno obdavčeni, ker so poročeni. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hja, Tamara, hvala za opozorilo! Sploh nisem pogledal, kako se to bere! Torej, želel sem reči, da se bolj izplača, če par, ki ima otroka ni poročen, ker v takem primeru mama otroka, dobiva kar precej višji dodatek, pa še druge ugodnosti so tu, kot na primer na koncu leta, pri davčni napovedi,.....Res je socer, da mora oče plačevati alimente, ampak to je tako ali tako vseeno, ker v resnici živita skupaj, uradno, pa na različnih naslovih! Mislim, da tudi on lahko da alimente v davčno na koncu leta! Skratka, sami plusi. Edini minus je dejstvo, da če otrok zboli, oče ne more vzeti bolniške in ga paziti, namreč zato, ker uradno ni na istem naslovu! Vse skupaj je žalostno, da morajo ljudje tako postopat, da potegnejo kaj več od države.......jaz pravim, da še premalo! P.S. Bolje, Tamara? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ja ja, točno to sem imela v mislih, ker poznam tudi jaz take primere, ki so tako naredili: živijo skupaj, a uradno kao narazen. Poznam celo primer, ko sta bila modela uradno poročena in sta se šla nalašč uradno ločit, da sta potegnila več otroških dodatkov ipd... Mislim, da tukaj ni kriv Zakon, ker če bi bilo drugače uzakonjeno, bi pa res lahko nastradali ljudje, ki ne izkoriščajo tega položaja, ampak so resnično v takem položaju. Krivo je to, ker ni nobene kontrole nad tem in nobenih ukrepov (kazenskih) za neresnične podatke, ki jih navajajo ljudje na raznih obrazcih... Še vedno se držimo tistega, kot je rekel Tito: "Snađi se." :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 "Snađi se." HJA , SNAĐI SE, PA ŠE PREVEČ NAS JE Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 A ja, zdaj sem se spomnila še enga primera - ravno obratnega. Prijateljica živi že ful let s tipom, ki ni zaposlen zaradi zdravstvenih razlogov. Nista poročena, nimata otrok, ampak živita skupaj in ga jasno ona preživlja (nekaj pa pomagata tudi njegova starša, ki živita v isti bajti nad njima - plačevanje skupnih položnic ipd...). Vendar pri dohodnini ga ona ne vpisuje v olajšavo kot vzdrževanega družinskega člana, čeprav ga dejansko preživlja (kupuje hrano, oblačila... tudi zanj). Menda so ji na davčni rekli, da ga ne sme vpisati, ker nista poročena. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ...če boš našla motovilčarja, bo šla stvar skozi.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.