Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nem se ženo!!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 sj nikjer ne piše,de se morš..ampak izziv pa je .Vaš zakon je lahko Trdnjava,lahko pa koča je majava. .Ko maščevati se želišnekomu, ki ti vzel je ženo,najbolje je storiti eno-da ženo mu kar preputiš .Ko mladenka se enkrat poroči,pozornost drugih moških izgubi.V zameno zanjo pa zato dobiveč partnerjeve nepozornosti. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...dober no, mogoč pa me tud ta izziv kdaj prime. Ko drugih več ne bo. Izzivov sm mislu, seveda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 .Će se oženiš z lepoticozato,da bi se z njo bahau,je kot da kupil bi potico,s katero bi se sladkau .Žena, če hoče vse s prošnjo dobi,mož pa, če more ukaze deli. .Moški kakor mesec maj so, kadar snubijo,a v zakonu kot december, kadar ljubijo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ok. Zdej sm pa se definitivno odloču. Jst bom večn snubec Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 .Le žena, ki poklic ima,ljubimca rabi, ne moža .Kadar nevesto izbral rad bi si,zbiraj z ušesi jo, ne z očmi .Kadar s prizadevanjem dom srečen narediš,takrat v tem domu srečen se vsak dan prebudiš .Dekletu je dom le ujetniška celica,ženi pa je dom ustvarjala delavnica .Otrok ne zadrži očeta doma,ampak le ljubezen in modrost ženina Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 http://www.gifs.ch/Kinder/images/bruidje-mb.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Moja ex sodelavka je rakla: MEN JE BLA POROKA TOLK VŠEČ, DA BI JO ŠE 1X PONOVILA - SAM Z DRUGIM TIPOM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Uf Borism...tolk mladih mladoporocencev pa se nisem vidla... (Se zmeri proti pompozni poroki) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Bliza se tudi moja poroka. Veselim se je in srecna sem, da sem spoznala cloveka s katerim si zelim ustvariti druzino in srecen dom. Ne vidim preprek za poroko, ceprav se strinjam da ni za vsakogar.Obstajajo ljudje, ki jim poroka pomeni ogromno in obstajajo ljudje, ki jim ne pomeni nic. Mislim, da se nima smisla prepirat o tem ali: poroka DA, poroke NE..., ker na tak nacin lahko razpravljamo o vsem. : sir DA, sir NE,sol DA, sol NE,potovanje DA, potovanje NE,avto DA, avto NE,itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Imam pa eno vprasanje za vse bodoce oz bivse neveste. Vsi mi govorijo, da so bili na dan poroke nervozni in na koncu z zivci.Zdi se mi, da se to meni ne bo zgodilo - no, vsaj upam. Da pa bom sigurna, da bo vse v redu pa zelim vas nasvet.Povejte kaj vam je slo narobe, kaj vas je presenetilo, kaj ni bilo tako kot bi moralo biti,... na kaj ste pozabile, na kaj moram biti posebaj pozorna, itd.Upam, da sem to vprasanje postavila v pravo rubriko. Forumi so zame novost in se se ne znajdem najbolje. Hvala za predloge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vsi mi govorijo, da so bili na dan poroke nervozni in na koncu z zivci.Zdi se mi, da se to meni ne bo zgodilo - no, vsaj upam.Povejte kaj vam je slo narobe, kaj vas je presenetilo, kaj ni bilo tako kot bi moralo biti,... na kaj ste pozabile, na kaj moram biti posebaj pozorna, itd. fino razmišljaš, res neumestno je,da si siten na ta dan in verjamem pr teb,da ti nikakor ne boš na to tak nervozno gledala, saj energija ti res potem ne bo sijala v belem˝kot v sijočem zgledu Bil sem na dveh že, pa ti povem,da bi men zlo pomenil,če se s fotografom al s tistim,ki bo marbit snemau,da mu strogo zapovem, kak pa kaj in koga naj večkrat slika in koga ne,na to sm posebno še alergičen´ ,ker nočem potem met nekih hinavskih˝,zoprnih spominov, ne glede na bližnja poznanstva Zlo rad pa zbiram potek dogajanja,da se ne bo nobedn dolgočasu in sestavljam jedilnik,ki je na dan D malo Drugače Vse Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pozdravljena Velika zogica... Zivcnost izvira iz strahu samega pred poroko z napacnim clovekom... vsaj meni se je tako zgodilo... :xx!: Temi "narobe" pa se izognes tako, da preprecis tako poroko, ki se lahko sprevrze v ceremonijo in kasneje v polomijo... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Imam pa eno vprasanje za vse bodoce oz bivse neveste. Vsi mi govorijo, da so bili na dan poroke nervozni in na koncu z zivci.Zdi se mi, da se to meni ne bo zgodilo - no, vsaj upam. Da pa bom sigurna, da bo vse v redu pa zelim vas nasvet.Povejte kaj vam je slo narobe, kaj vas je presenetilo, kaj ni bilo tako kot bi moralo biti,... na kaj ste pozabile, na kaj moram biti posebaj pozorna, itd.Upam, da sem to vprasanje postavila v pravo rubriko. Forumi so zame novost in se se ne znajdem najbolje. Hvala za predloge. Zakaj se bos porocila? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Vsi mi govorijo, da so bili na dan poroke nervozni in na koncu z zivci.Eh daj no mir... Naštelaj se na + in vse bo o.k. Že zdaj je čutit iz tvojega pisanja, da te že živčki dajejo Malo dolgo je bilo v cerkvi, če bi še enkrat se vrnila v preteklost, bi mu prej povedala, da naj naredi krajše in bolj sproščeno tisto pridigo.Drugače mi je živce pobrala le fantovščina... Torej dva tedna prej, ko me je imelo, da bi vse odpovedala. Na dan poroke sem se namenila uživat in sem v glavnem UŽIVALA! Res bodi zadovoljna z obleko in udobnimi čeveljci!Ne pusti si govorit, naj bo točno tako, kot je TEBI všeč. Potem pa FEEEEEŠTAA Želim ti, da bo ta dan en čudovit spomin za vse življenje Meni je.In seveda veliko ljubezni med vama! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Žogica naštimaj se na +. Vzemi, dan kot eno veliko zabavo.Jaz sem sicer imela v 2 delih. Sama poroka in potem, čez 3 mesece zabava in je bilo fantastično . Vsem nebodigatrebajem sva se izognila. Pa še res sva se imela lepo, nič nervoze, nobenih pritiskov, sva vzela to kot dan počitnic. V glavnem nič ne more iti ravno narobe. Lahko se pa domeniš z osebo ali dvema, ki bosta preverjali stvari, ki te skrbijo. Srečno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Velika zogica, zivjo in dobrodosla! kot kaze, s sodelovanjem ni nikakrsnih problemov, saj si se super vkljucila (in, ja, tudi postavila vse tako kot je treba in OK). Fino si tamle napisala, in v pointu imas prav, ceprav se s posameznimi primeri ne morem cisto strinjati (denimo kupit avto ni enako kot sklenit z nekom dozivljenjsko pogodbo), ce sem natancna. A to sploh ni pont, to je odlocitev dveh in ce se oba strinjata in si tega zelita, dbest! V bistvu je po mojem point samo v nastelanju na +, kot pravita Cosma in Stanka...vsekakor ti zelim veliko srece in dbest poroko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zakaj se bos porocila?S fantom oz zarocencem ( raje recem fant ) sva skupaj ze zelo dolgo, rada se imava in tudi skupaj ziviva in se imava prav lepo.Zdi se nama, da bi bilo lepo najino ljubezen okronati s poroko. Konkretnega odgovora ZAKAJ ne morem dati, ker se mi zdi da tak odgovor ne obstaja.Ali cutis, da je nekdo pravi zate, ali pa ne. Jaz cutim in sem zaradi tega zelo srecna. Pa se odgovor nekomu, ki je napisal da se ze iz mojega pisanja vidi, da me dajejo zivcki.Sploh ne. Vprasanje sem postavila, ker me zanima kaj bi se lahko storila, da bi se gostje res dobro pocutili. Mi je pa po eni strani cisto vseeno, ce gre kdo domov po 15ih minutah.Ta dan bo najin dan in pomembno se mi zdi, da se zabavava midva. Pa hvala vsem za lepe zelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Zdi se nama, da bi bilo lepo najino ljubezen okronati s poroko. Lepo.... Nekaj najlepsega.. ce je to vse.. In upam da je to vse.. Upam, da res nimas nobenega razloga za poroko.. ker ce ga imas.. potem poroka postane obremenitev, ker je sredstvo za cilj. Res mi je kar fajn, da nimas pojma.. zakaj bi se porocila.. Ce pa samo malo dalje klepetamo.. Pravis vajino ljubezen? Je to metaforicno.. ali imas dolocene predstave o tej ljubezni? Kaj vse zajema to? Ze zelis.. kahko malo govoris o tem.. ni pa nujno.. ker si ze itak odgovorila tako, da bolej ne bi bilo mogoce. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ta dan bo najin dan in pomembno se mi zdi, da se zabavava midva. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ta dan bo najin dan in pomembno se mi zdi, da se zabavava midva.jajta, potem pa vse uredum ,resne rabiš potem neke javne in žlahnte ceremonijepreprosto, pejdita sama nekam žurat pa je, haa tak bo še bolj romantičen spomin in bolj trajen tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Nisem pričakoval, da je debata o poroki tako obširna. Joj koliko vlakov sem že zamudil. Pa ne za poroko . Ta je bila dovolj enkrat z pravo in s srcem. In ne zato, ker so starši zahtevali in ne zato, da bi bila partnerica v drugem stanju Morda čisto spontano. Ali pa morda iz čiste tradicije.Verjetno pa bo kmalu za mene veljal en verz:"Ker moj oče noče razumeti, da se je svet postaral za 40 let" Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.