Skoči na vsebino

POROKA

alena

Recommended Posts

ne ne ne...ne papir..

oziroma ja papir...ampak un potiskan:))

jaz mislim, da je to resna stvar...če se odločiš, da boš z nekom...potem pa stoj za tem...v dobrem in slabem

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pr men je problem to, da ne vem, če se je že rodil tak, k bi me prenašu za ženo...tko da bom kr na koruzi zgleda! :lol: :inocent:

Pa tud ne vem, če bi se poročila...mi to ni ne vem kak pogoj, da sem z nekom...ne vem, no...če me bo pa kdo kdaj zaprosil in ga bom res ljubila, bom pa zagotov rekla JA :2src: . Pa všeč bi mi blo, če me bo že zaprosu, da bo tko lepo...šel na kolena in me lepo v učke pogledu in reku :''Bejbi, a bi bla z mano do konca življenja?'' Pol se bom pa itak cmerat začela od sreče :C: in bom vsa smrkova po njemu skakala:onfire: xnckrivx ...hm...pol si lohk še premisle! :vragec: x:Dx

Ampak kje je še to.......... xrolleyesx x:Dx

Za prstan mi je pa čist en klinc vseen, k jih itak ne maram...loh tud z rožic enga nardi....resno! MAJKE MI!!!! :lol:

Mam raj eno ornk večerjo, k pa en butast prstan...pa smo spet pr hrani...joj, Pikica, če novš ti mela kmal 100 kil, k tok o tem govoriš....grem tečt. :o|o: Če verjamete! :lol:

Za prstan mi je pa čist en klinc vseen, k jih itak ne maram...loh tud z rožic enga nardi....resno! MAJKE MI!!!! :lol:

Tukaj sma pa enakega mnenja.

:palec:

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Hojla!

Jaz pa imam en popolnoma drugačen problem. Fant me je pred kratkim zares romantično zaprosil za roko. Bila sem popolnoma presenečena, toda srečna in sem seveda privolila :2src: Tudi moji starši so srečni, toda NJEGOVI.......To pa je bil šok!!! :sori: Njegova mamica je doživela živčni zlom. Pravi da nisem prava za njega in da mu tega ne dovoli!!! Odločila sva se da jo ignorirava. Imava datum poroke, toda bojim se, da nama bo delala galamo. Kaj pravite na to? Marsikateri starš bi bil zadovoljen da otroci ne bojo živeli na koruzi, pri nama pa je drugače. Ali mislite, da je možno da nama zares prepreči poroko kot je obljubila? :eek:

Mater, Kaja... :eek: tale mama je pa čist usekana...no, sej zgodbe sicer ne poznam z obeh plati, lohk si pa ti res totalna bitch, sam po moje ne, no.

Hm, jah nč, pa se dejta civilno prej poročit, samo s pričami....pol pa itak ne bo mogla nč narest, če se mislita še cerkveno....ker bosta itak že...in ji to tud pred cerkveno povejta...ne vem, kako se mislita poročt, no.

Če se mislita pa samo civilno, se pa tud dejta sama, žurko pa naknadno naredita...ni druge, k lahko res totalno štalo nardi mama.... :xx!:

Hmmm.....Takole je. Ves čas je govorila, kako zelo sem ji všeč. Seveda do takrat, ko sva to objavila. Pravi, da ne ve, kako si je sin sploh drznil kaj takega ji povedat. Se pravi da je zaljubljena v njega. On ne šmergla te izbruhe. Hvala bogu da je pokazal, da ma jajca.

Drugač pa imava tudi cerkveno poroko. Vse je že rezervirano. Bova pa še mal počakal, da vidiva, kako se bo kej obnašala tale mama. Če se ne bo umirila, bova pa mal spremenila načrte. Hvala za nasvet!

Po tem, kar si mi povedala, je očitno res bolestno navezana nanj...a oče obstaja? Ker mam občutek da ne, glede na njeno reakcijo...al je pa res velika copata in ji ne upa oporekat.... :xx!:

Jst bi se res na vajinem mestu civilno prej poročila, potihem...pol pa cerkveno javno. Pol nima kej srat....pa to je VAJINA stvar! Mislm, kolk je pa stara, da ji to ni jasno? Koka jedna!!!! xrolleyesx

Vso srečo vama želim!!! :palec: x;)x

Ja, oče obstaja. Kakor si že sama ugotovila, je copata. On samo povesi glavo in se spretno izogne takim stvarem. Poleg njega obstaja še mlajša sestra, ki naju podpira. x:)x Čudno se mi samo zdi, da sem take stvari ugotovila šele zdaj, po petih letih. Le kako so ljudje lahko tako hinavski? :xx!:

Tudi tebi srečo pri iskanju pravega. Prvič pišem tukaj na netu, pa je kar malo čudno, da se takole pogovarjam s tujimi ljudmi. Je pa lepo, ker lahko deliš težave z drugimi. x:)x

Ženske so (smo) res od hudiča!!! x;)x

Ah, počakaj, da še ostali opazijo tole temo, te bojo zasuli s svojimi nasveti...tukaj smo ko ena mala familija....si stojimo ob strani in pomagamo kot le lahko. :palec:

Ja, babe znamo bit res s hudiča...sej mogoče se bo pa čez čas unesla. Mi je pa zelo všeč, da je tvoj fant ne šmirgla in da ti stoji ob strani! Se pravi, da ma glavo in srce na pravem mestu! Zgleda, da ti ne bo hudega! Konec koncev se poročiš z njim, ne z njo! Ko jo j..e! x;)x x:Dx

Ne razumem, kako lahko otroku še vedno sploh rečemo pankrt?! :o|o: Otrok je otrok. To je primitivno razmišljanje kakšnih starih mam, za katere je bila sramota imeti otroka pred poroko. Toda čas gre naprej. Ženske smo postale tako samostojne, da ne potrebujemo vedno očeta za vzgajanje otroka. Poznam veliko žensk, ki so iz čiste želje po otroku zanosile, vendar še vedno ostale samske. x!x

Sama živim v majhni vasici. Spomnim se dekleta, ki jo je mama, potem ko je zvedela da je noseča, postavila pred vrata in ji postavila ultimat, ali splav ali pa ji vrata ne bodo več odprta. Vse samo zato, da ne bi bila družina osramočena!!!! :xx!: HALO!!!Ali je sramota imeti otroka?! Danes je to čast. Pa če si sama ali poročena.

Kaja Z, mislim, da je tale problem z mamo-bodoco tasco res zelo neprijeten... sploh si ne predstavljam, kaj bi jaz v takem polozaju... uf, treba je bit delikaten pri taki stvari, konc koncev bo ona pac vedno njegova mat' in babica vajinim otrokom. Grozno je, da je takole reagirala in s tem pokvarila vajino pricakovanje, pa da se morata sedaj poleg vsega drugega (saj res, kdaj pa bo poroka ? x:)x ) ukvarjati se z njo... obup :xx!: ! Se vidi, da je pac egoistka in tipicna "terminatorka" - se dobro, da se tvoj fant sedaj izvija iz tega prijema in predstavljam si, da bosta po poroki vidva zivela na svojem. Zelim povedati, da v nobenem primeru ne bi smela takole "galamiti" in delati zdraho, to je custveno izsiljevanje, ki ga tvoj fant ne sme vec dovoliti.

Ti pa bodi "salomonska" pri vsej stvari - poskusaj cimmanj pred fantom crniti njegovo mamo in se z njim mirno pogovarjaj o tej stvari, do nje ne kuhaj zamere, odpusti ji (zaradi svojega notranjega miru), saj je sama velika reva, ki je pac custveno zelo deprivirana, zato tudi ne more sprejeti, da se njen sinko osamosvaja in bos odslej ti najpomembnejsa in prva zenska v njegovem zivljenju. Dokler se ne bo umirila in sprejela dejstev, je bolje, da se cimmanj srecujete, ce je to mogoce in tudi glede poroke je pac ne vkljucujta, ce vama tako grozi. Slejkoprej bo obzalovala svoja dejanja, verjemi, ce ne prej, pa takrat, ko bodo prvi vnuki....

Zelim vama veliko srece in lepih trenutkov ob pripravah na vajin lep, vesel dan!

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Kandidatke za tašče so res :vragec: .

Moja najresnejša kandidatka za taščo se je spotaknila ob moje ime (ni slovensko) in mi predlagala naj ga spremenim, da me ne bodo čudno gledal :xx!: Kao, Olga je pa kleno slovensko ime x:Dx Sej mam probleme zarad imena, sam to je prvi filter za odstranjevanje možganskih ozkotirnežev v mojem lajfu. Pa kum mi je bil prava faca :palec: RIP

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Kaja Z, mislim, da je tale problem z mamo-bodoco tasco res zelo neprijeten... sploh si ne predstavljam, kaj bi jaz v takem polozaju... uf, treba je bit delikaten pri taki stvari, konc koncev bo ona pac vedno njegova mat' in babica vajinim otrokom. Grozno je, da je takole reagirala in s tem pokvarila vajino pricakovanje, pa da se morata sedaj poleg vsega drugega (saj res, kdaj pa bo poroka ? x:)x ) ukvarjati se z njo... obup :xx!: ! Se vidi, da je pac egoistka in tipicna "terminatorka" - se dobro, da se tvoj fant sedaj izvija iz tega prijema in predstavljam si, da bosta po poroki vidva zivela na svojem. Zelim povedati, da v nobenem primeru ne bi smela takole "galamiti" in delati zdraho, to je custveno izsiljevanje, ki ga tvoj fant ne sme vec dovoliti.

Ti pa bodi "salomonska" pri vsej stvari - poskusaj cimmanj pred fantom crniti njegovo mamo in se z njim mirno pogovarjaj o tej stvari, do nje ne kuhaj zamere, odpusti ji (zaradi svojega notranjega miru), saj je sama velika reva, ki je pac custveno zelo deprivirana, zato tudi ne more sprejeti, da se njen sinko osamosvaja in bos odslej ti najpomembnejsa in prva zenska v njegovem zivljenju. Dokler se ne bo umirila in sprejela dejstev, je bolje, da se cimmanj srecujete, ce je to mogoce in tudi glede poroke je pac ne vkljucujta, ce vama tako grozi. Slejkoprej bo obzalovala svoja dejanja, verjemi, ce ne prej, pa takrat, ko bodo prvi vnuki....

Zelim vama veliko srece in lepih trenutkov ob pripravah na vajin lep, vesel dan!

Hvala ti za te besede. x:)x Nikdar si nisem misliLa, da bom v taki situaciji po tem, ko smo se tako dobro razumeli. :V:

Poroko imava 24.09. Kar kmalu že! xsrcx . Tako kot praviš, se od izbruha naprej nismo več srečali. Pa ne kuham zamere. S fantom se o tem veliko pogovarjava. Mislim in upam na to, da bo sprejela dejstvo, da je sin odrastel. In tako kot praviš ti, vem da je to čustveno izsiljevanje. Hvala bogu se tega dobro zavedam. Samo upam lahko, da bo fant to dobro prenesel.

Po poroki greva živeti na svoje, za začetek v najemniško stanovanje. Ko se bo vse uredilo, mogoče čez nekaj let, bova najbrž šla k njemu domov, ker imajo res ogromno hišo.

Ne razumem, zakaj si nekateri starši tako prilaščajo svoje otroke. Ne pustijo jim, da bi živeli po svoje, ampak da bi živeli po njihovo tudi potem, ko že zdavnaj niso več otroci. Njegova mama pravi, da je najbrž delala napako v vzgoji, ker drugače njen sin ne bi prišel k njej s tako butasto idejo, kot je poroka. NAPAKO??!! :xx!: :xx!: Kot da sama ni poročena x?x

Kot vidite, me to še vedno žre. Skupaj nama bo uspelo. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...