Skoči na vsebino

POROKA

alena

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Po poroki greva živeti na svoje, za začetek v najemniško stanovanje. Ko se bo vse uredilo, mogoče čez nekaj let, bova najbrž šla k njemu domov, ker imajo res ogromno hišo.

:

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiikar !

:O: :O: :O: :O:

Poznam veliko takoh primerov in povsod je postalo neznosno. še celo odnosi med mladim parom so se poslabšali, ker je posesivna tašča ves čas v bližini in se vtika v vse. Pri tvoji ni prolem to, da je ona proti poroki, ona je proti temu, da ji neka druga ženska vzame ljubljenega sinka, za katerega ne more sprejet, da je že odrasel moški. Očitno tudi v svojem zakonu ni srečna, zato je negativno nastrojena do poroke. V bistvu čista posesivnost. Bodočega moža odvleci stran od nje, da bosta v svojem stanovanju, četudi najemniškem, sicer boš povzročila, da bo tvoj mož med dvema ognjema. Pri moji kolegici je bilo tako, da je tašča mladima dvema kar naprej nosila hrano in jima kuhala, čeprav tega nista želela, okolici pa je razglašala, kako je tamlada nesposobna i, da ne zna nič kuhat in kako je ubogi sinek shujšal , odkar je poročen....

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !

:vragec: :vragec:

Pamet v roke!

Deli na socialnih omrežjih

Poročit se je treba in to obvezno, da ne bodo pankartje na svet. Kuku pa to zgleda aaaaaaa. :vragec:

Pa dec mora ta pvo noč pokazat, kakšen bo red. Mora babo ta prvo noč fino namikastit. :vragec: :vragec: Da pa ima izgovor, pa takole naredi. Preden gre v posteljo nasredi sobe sleče hlače. Pol pa ženi ukaže, naj pobere hlače in če noče je mora prec prebunkat, ker ni ubogala.

Če pa uboga, jo pa tud prec prebunkaš in ji poveš da baba nima kaj hlače nosit.

:xx!: Tavelka traparija se je poročit v današnjih časih, sej nisi vezan za cel lajf za enga tipa , k jih je tolko pa lepih bejb tut, se poročajo in potem jih ločitev kruto stane :vio: pa še otroc so revčki, samo zato ker ta folk ni zrel za zakon ,kot so bli še naši stari xsrcx vsa čast njim nekaterim... moja starša sta the best xsrcx
sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: Tavelka traparija se je poročit v današnjih časih, sej nisi vezan za cel lajf za enga tipa , k jih je tolko pa lepih bejb  tut, se poročajo in potem jih ločitev kruto stane :vio: pa še otroc so revčki, samo zato ker ta folk ni zrel za zakon ,kot so bli še naši stari xsrcx vsa čast njim nekaterim... moja starša sta the  best xsrcx

Nehaj srat, obvezno se poročit, pa baba mora dedca poslušat, pa nav nkol nbene ločitve. x:Dx

zdaj so babe same mehkužne, pa prec zahtevajo ločitev, dedci pa sami copatki, se pa ne upajo po bab udrt, pa pristanejo na ločitev. x;)x

Moji še na kraj pamet nkol kaj tazga ne pade x:Dx

ah dej cvickar ti ga preveč na zob daješ al pa na roke mečeš x:Dx kaj vem kaj delaš, jaz vem ker v mojem okolju živijo ljudje ki so že po 2x 3x ločeni , pamet jih nebo nkol srečala kar se pa mojih vrstnikov tiče nam pa na kraj pameti ne pride da bi se poročal :xx!: nam je preveč lep freeeeee lajf xsrcx x:Dx
sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

<{POST_SNAPBACK}>ah dej cvickar ti ga preveč na zob daješ al pa na roke mečeš x:Dx kaj vem kaj delaš, jaz vem ker v mojem okolju živijo ljudje ki so že po 2x 3x ločeni , pamet jih nebo nkol srečala kar se pa mojih vrstnikov tiče nam pa na kraj pameti ne pride da bi se poročal :xx!: nam je preveč lep freeeeee lajf xsrcx  x:Dx

Ne vem sicer zakuga si misliš, da b ga moral na roke metat. pa tud ločev se nabom, ker me mora baba poslušat. x:Dx

Sicer pa pnčara, da navš se prehitr zarečenga kruha preobjela. Da te nam še letos vidu na zadnji strani "nedela " x:Dx :vragec: :vragec:

Pri teh fotkah v Nedelu se ne morem znebit občutka, da so zadnje pare porabili za ohcet, pol pa se grejo slikat za nedelo, da jim plačajo honorar...Včasih so rekli, da ima največji revež najbogatejšo poroko... Bi rekla, da za Dolenjsko to še vedno drži.

<{POST_SNAPBACK}>Niiiiiiiiiiiiiiiiiiikar !

:O:  :O:  :O:  :O:

Poznam veliko takoh primerov in povsod je postalo neznosno. še celo odnosi med mladim parom so se poslabšali, ker je posesivna tašča ves čas v bližini in se vtika v vse. Pri tvoji ni prolem to, da je ona proti poroki, ona je proti temu, da ji neka druga ženska vzame ljubljenega sinka, za katerega ne more sprejet, da je že odrasel moški. Očitno tudi v svojem zakonu ni srečna, zato je negativno nastrojena do poroke. V bistvu čista posesivnost. Bodočega moža odvleci stran od nje, da bosta v svojem stanovanju, četudi najemniškem, sicer boš povzročila, da bo tvoj mož med dvema ognjema. Pri moji kolegici je bilo tako, da je tašča mladima dvema kar naprej nosila hrano in jima kuhala, čeprav tega nista želela, okolici pa je razglašala, kako je tamlada nesposobna i, da ne zna nič kuhat in kako je ubogi sinek shujšal , odkar je poročen....

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !

:vragec:  :vragec:

Pamet v roke!

A ne kok folk skoz razmišlja o denarju? :xx!: Samo zaradi denarja razmišljava da bi se preselila enkrat nazaj da bova kaj našparala.....Pa ni to OK a ne? Pa saj vem....Samo... xnckrivx

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: Tavelka traparija se je poročit v današnjih časih, sej nisi vezan za cel lajf za enga tipa , k jih je tolko pa lepih bejb  tut, se poročajo in potem jih ločitev kruto stane :vio: pa še otroc so revčki, samo zato ker ta folk ni zrel za zakon ,kot so bli še naši stari xsrcx vsa čast njim nekaterim... moja starša sta the  best xsrcx

Vsak po svoje jaz pravim.... xrolleyesx Vzgoja in zgled staršev tukaj veliko pomenita. Moja sta se že zelo zgodaj poročila in ostala poročena do sedaj. Ne znam si drugače predstavljati svojega življenja.....čeprav veliko razmišljam o drugačni možnosti kot o poroki. Z mojim fantom sva že zaročena. Človek mora imeti srečo, da najde tistega pravega, ki razmišlja podobno o takih stvareh. Jaz sem ga našla. In sem zelo vesela. Ker če bi mi on povedal, da se noče poročiti sploh, potem že sedaj najbrž ne bi bila več skupaj. Meni pripravljenost na poroko pomeni tudi pripravljenost na večno zvestobo.... :love: No tako razmišljam jaz....pa moj fant seveda :2src:

Vceraj sem gledal enega stareaga james bonda... kako je dahnil usodni DA... hehe :P jao tud najvecji "bachlorji" padejo zgleda... ma porocil se je s "Conteso"
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:wOOt: :sniky: kakšna pocukranost, lajf je slana raztopina ne pa takle cuker x:o)x

da se poročnih pogodbah sploh ne menmo, to je pa čisti strihnin :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  :sniky: kakšna pocukranost, lajf je slana raztopina ne pa takle cuker x:o)x

da se poročnih pogodbah sploh ne menmo, to je pa čisti strihnin :vragec:

Zato pa je treba vedno uporabljati zdravo sol! A veš, da znajo slovensko tovarno sladkorja zapreti? Potem nam bo boljše... Jaz pač stavim na poroko. Sicer pa vedno stavim na napačnega konja. Sploh ne stavim več, že dolgo...

A si mislila na predporočne pogodbe? Aja, sedaj jih imenujejo poročne. A veš, da se mi niti ne zdijo tako zelo zelo napačne? Če sem odkrit, bi vedno morale obstajati vsaj ustne pogodbe (pardon - obljube, za katere bi partnerji morali gledati, da se tudi uresničijo...)

No, tudi v Poroki se mi je danes polepšal dan....

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Zato pa je treba vedno uporabljati zdravo sol! A veš, da znajo slovensko tovarno sladkorja zapreti? Potem nam bo boljše... Jaz pač stavim na poroko. Sicer pa vedno stavim na napačnega konja. Sploh ne stavim več, že dolgo...

A si mislila na predporočne pogodbe? Aja, sedaj jih imenujejo poročne. A veš, da se mi niti ne zdijo tako zelo zelo napačne? Če sem odkrit, bi vedno morale obstajati vsaj ustne pogodbe (pardon - obljube, za katere bi partnerji morali gledati, da se tudi uresničijo...)

No, tudi v Poroki se mi je danes polepšal dan....

Mogoče pa bojo potem odprli tovarno zdrave pameti!! :fool: To bi rešilo vse težave.... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...