aakhut 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 hehe poroka....jasame prednosti...lahko se lochish, mash bivsho zheno.....pa biusho tashcho ne rab takih izkushenj Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 ... hmmm aakhut.... telenovelca neki druzga prav... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 nch ne vem, o chem ti tole... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ... eh, to jest kr neki lapam... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 se mi je zdel Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 hehe poroka....jasame prednosti...lahko se lochish, mash bivsho zheno.....pa biusho tashcho ne rab takih izkushenjhehehe ti si ja norrrr.... pa ne okol govort Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Moje mnenje o poroki se je vceraj potrdilo...Zdaj se bolj mislim tako kot mislim ze sicer. Vseeno pa ... kdor se zanjo le odloci, naj spostuje to in tudi jaz spostujem njegovo odlocitev in srecno vsem porocenim - in pa seveda tudi vsem 'koruznikom'! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 jaa, jest pa menim, bit vezan :met odgovornost do sebe in do tistega s katerim si se zvezau˝vedno bolj mi je všeč tale beseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 poki - ktera beseda to .. "zvezau" Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 mislu sm vezan, zvezan˝,porocen....aja je že mesc september....zvežes se lahko s partnerjem ,ki ga imaš lahko za stalno...to je lahko metafora,no...zvežeš, vežeš...jasno zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 ... ahm... "zvezau" ... mi neki ni bla prav simpatična beseda... za en odnos Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 .aha, no pa tko, povem mau podomače. čist tko, sam a boma zarad takih komentarjev prostor rable.......drugič nom neč napisau...te pa zlo z veseljem sprejmem tko na sms privat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Če se že morem poročit hočem belo obleko.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 nikjer ne pise, da se kdo mora razn pred xxx leti ko so se mogl tocn s tem pa tem pa se to ni bilo mus o, da ima belo oblekco tud moz??? sweet Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 heh, belo obleko dec,kje pa..tut za punco ne, mora bit mau extremnega, kr mau razgaljenga..bom jest kr pastelno vzeu. tako kremasto,vanilija,kameljo farbo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 V pomoč tistim, ki se nameravajo poročiti ... http://www.mojaporoka.com Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Poroka, podpis, obljuba...... Lepo za tiste, ki se zares zavedajo globine in moči dejanja. Sanje in iluzije o beli ali smetanci oblekci in zlatih čeveljcih, verjetno morajo obstajati, da se dogodek sploh še dogaja. Morda je prevladujoč strah pred podpisano zavezanostjo zaradi naraščujočega ločevanja zakoncev ??? Če sem iskrena, mene tako dejanje ne mika VEČ. Je potem, če se ne obnese, preveč težav. Dvema je bolje kot enemu,kajti skupaj sta bolj učinkovita.Če eden pade, mu lahko drugi pomaga vstati. ... pobiranje s tal obvladamo tudi koruzniki ... a neeeee ??? Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Točno tako, to je stvar predstave in sanj, eni se na vsak način želijo, eni pa za noben denar. Meni osebno je bilo všeč, nek poseben dogodek, neprimerljiv s katerimkoli drugim, eden od tistih prisrčnih trenutkih, ki skrajšujejo obdobja zakonskih kriz. Sicer sem se pa od moža že od prvega dne obnašala enako odgovorno in odnosa ta obred ni spremenil. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Marree... ne mika te VEČ. A si že bla na tem, pa pol se ločevat je verjetno res mal več se skakanja okoli kot da se simpl odseliš..Jst to vse razmišljala.. pa sej poročamo se da bi skup ostal.... s trdnim namenom. Jeah.. izrodi se vedno lahko. Upajmo da ne..Je pa zoprno razhajanje že, če se samo razideš... kaj šele skupaj živiš, imaš otroke in to.. pa vseeno boljše še to potovanje nekam v drugo stanovanje, začetek novega.. kot pa pekel namesto življenja.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Mislim in mislim in mislim...da poroka nima veze z duhovnostjo ampak z trgovino... za podrobnosti me lahko vpršate, če vas zanima... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Hm......živijo poročeni dlje......ali se jim le tako zdi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 ... tako se jim samo zdi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 hja, res je, dobr povedan Al obstaja kdo ,ki upošteva vse humane družbene normative tradicije človeštva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 kaj pa so to "vsi humani družbeni normativi tradicije človeštva" Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.