teja 11. julij 2002 Prijavi Deli 11. julij 2002 Kako doživljate in preživljate razne družinska druženja, praznike, rojstne dneve,...? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 hmmm, kja naj povem, jah no, če me že povabjo, potem se trudim njim nekako ovekovečit dan za prijetno vzdušje, besedno in smejalno V bistvu praznovanja mi neč˝˝ ne pomenjo, sem mau Saturnovsk´tip.praznovanja so prisljena zabava, morda skupinska besedna igra; pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lorus 14. julij 2002 Prijavi Deli 14. julij 2002 ej če je pa kj bl mučno k pa to da je cela al pa vsaj del žlahte na enmu placu je pa nezaslišano! Vsi hočjo vse vedt pa vse vse zanima........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 16. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2002 Pri nas kar gre, ker se ne druži ceeeela žlahta, ampak le ožja družina- 3 generacije. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Meni so tako odveč, da se mi o njih še tule ne da pisati. Všeč so mi le takrat ko z njimi nekoga zares razveseliš. Naprimer rojstni dan majhnih otrok. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Pri nas praznujemo rojstne dneve tako, da pridejo še stari starši (otroci itak še posebej praznujejo). In sem takrat vsa nervozna, ker se mi zdi, da se srečata dva svetova. Mislim na razliko med moževimi starši in mojimi. Z vsakimi posebej še kar gre, a ko smo skupaj, sem pa jaz tista, ko nekako krmarim... Ne vem, težko napišem. V glavnem, ob takih dnevih predvsem jaz trpim. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2003 Prijavi Deli 7. marec 2003 Jaz ze 10 let praznujem 8. marec. Pravzaprav 11 - jutri bo Tim dopolnil 11 let.Koncno ga bo po nekaj letih spet lahko praznoval. To bo zur. Danasnji je zame kar pomemben datum - 7. marca zvecer se je zacel porod (mi je odtekla voda) [datum, ki je bil dolocen za porod, je bil 3. april]... Nisem zelo za praznovanja, sem se kar hladen clovek v teh zadevah...Ta raznorazna druzenja me bolj delajo zivcno kot pa karkoli drugega...Ceprav pa se nekako dobimo v ozjem druzinskem krogu, ce ima kdo od nas rojstni dan, ce pa je okrogla, pa gremo morda kam ven. Svojega r.d. prakticno ne praznujem vec, ker se mi je Tim nekako "ustulil"... :~))) Je pa vedno guzva, ko so tile rojstni dnevi - 8. marca - ali je se kdaj vecja guzva v cvetlicarnah?Konec oktobra - ali je se kdaj vecja guzva? ;~))))) Ko pa smo nekoc praznovali moj rojstni dan, ko smo ziveli v mestu, je pa medtem se rusil Kolizej - gasilci, resilci... Mi pa smo se 100m stran totalno zabavali, pa nic vedeli.. Pozneje izvedeli. Kolizej je bila hisna st. 13... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2003 Prijavi Deli 7. marec 2003 jaz mam raje POLNIKE kot PRAZNIKE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. marec 2003 Prijavi Deli 10. marec 2003 VELIKA NOČkako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=29&t=1357 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Ups, ravno danes je eno leto mojega članstva v Forumu Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Ups, ravno danes je eno leto mojega Čestitke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Hvala! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 O, Kljuka, dobro, da je tako! In to si pa tajming si izbral! Uletel si torej ravno na drugi rojstni dan Luninega neta!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Z zlahto ( sirso torej) mi ni uzitek praznovati mojega rojstnega dneva...ker bolj kot veselje, je prisotno utrujanje...kako faks, zakaj sm se razsla s tipom, zakaj ne jem mesa, pa tok je dobr... Tako, da zmeri najprej praznujem s to zlahto, da hitro opravim...potem pa s starsi in prijatelji, kar je pa kul Drugac pa praznujemo marsikej...mami vedno dava kej za osmi marec, praznujemo tudi bozic ( tradicija, nic drugega), novo leto ( jasno...), god sicer mam ( ne vem kdaj sploh...mi ne pomeni dosti)...barvamo pirhe ( tudi tradicija), s tipom sva ful lustno praznovala obletnice...v glavnem, skos je neki... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Vse praznujem površno... razen december...to je moj mesec... in takrat sem radodarna in takrat me napolni neka posebna energija.... Obožujem decembrsko-božično vzdušje... In veliko mi pomenijo...določeni datumi..., ne rojstni dnevi, ne godovi ljudi... ampak "dan ko sva se spoznala", "dan ko sva prvič....", "dan, ko sva se razšla...", "dan, ko sem zanosila" ; nasploh, dokler se popolnoma ne distanciram od tistih ljudi (dogodkov)...so ti datumi "del mene" ... so sveti in namenim jim... svojo lepo misel... Podoživim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Meni tudi razne take žurke pomenijo bolj obremenitev kot kaj drugega. Zdaj pa razmišljat kaj in kam koga povabit, pa za kaj vse poskrbet, da bo vsem prav, potem naj se pa še zabavam . Uživam edino na zabavah ali žurkah s sorodstvom po moževi strani, ko vse teče gladnko, neobremenjeno, ko noben ne komplicira. Pa bolj take malo nenavadne zadeve so mi všeč. Letos npr. smo šle ženska stran žlahte - se pravi Aiwa, pa njena teta, mami, mama in jaz za 8. marec v gledališče gledat komedijo in je bilo fajn . Upam, da bomo to tradicijo vlekle naprej. Saj ne da bi tako zelo propagirala ta dan žena, samo fajn razlog za dan, ko ga preživiš v ženski družbi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ja res smo se mele ful fajn. Men je tud najbolš k se mi dobimo. Hm... letos bi šli lahko spet vsi v kitajsko, še bratov fotr in žena in moj ne-brat!To bi blo fulj dobr. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ja saj res, una večerja tut ja dbest . Čisto neplanirano dobila na obisk moževega očeta z novo družino in smo povabili še moževo mamo z novo družino v Kitajsko . Full fajn, nobenih planov, spontano se je odvila zadeva. Aja letos gre pa ena prijetna družbica v Gardaland, bomo pa 5 letnico najine poroke praznovali . Komaj čakam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jz se tud že fulj veselim. Še posebi k gre tud moj "novi" brat zraven. Ampak kitajsko mormo res ponovit. Men je bilo fantastično. Sploh ker sem čist totalno nora nora nora na kitajsko! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Vcasih pa so *praznovanja* cist kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Si pa v elementu pje Same iz naftalina teme ven vlačiš ok..praznovanja...najboljše je itak praznovanja Novega leta...tako spontano vedno pride. In vedno rečem - ja..letos bomo pa doma...in potem zvonijo telefoni...kaj ste čisto nori...brez vas ni žurke....in potem rečemo..ok..bomo pa dali vino..pa nekaj prinesli...in potem...se začne..najprej papcamo doma..potem gremo do kolegov..malo papcamo tamle in se oboroženi s pijačo(vsak par litrov pod pazduho) odpravimo na trg. Se vlijemo kot norci..in ko zmanjka pijače...gremo h drugim kolegom popapcat pršut...in potem počasi in previdno domov...zdaj ko nismo več v velemestu doma..prej nekoč pa v bano... Danes me je navdušil kres. In tipi ki so skakali čez ogenj.. Sicer so pa vedno najboljša spontana praznovanja(recimo kakšne okrogle obletnice in žuri presenečenja).. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.