Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni! Marsa upam, da nisem preveč vsiljiva, ampak jaz si tudi že leta in leta sama delam kreme in tonike zase, (pa tidi za kako problematično frendičino kožo)pa no, prav rada bi na to temo s tabo pokomentirala, oz izmenjala izkušnje.Ojla, ah kje, zakaj vsiljiva, logicno, me veseli! Se ne loti kar vsakdo tega... *sam zdaj ne bom zlo na broju za tele pogovore, ker me ne bo nekaj cajta, da ne bos mislila, da sem te zignorirala, ce bos kaj pisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla, ah kje, zakaj vsiljiva, logicno, me veseli! Se ne loti kar vsakdo tega... *sam zdaj ne bom zlo na broju za tele pogovore, ker me ne bo nekaj cajta, da ne bos mislila, da sem te zignorirala, ce bos kaj pisala. Lepo dopustuj! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Thanx! Tud teb, ko bos sla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni! Marsa upam, da nisem preveč vsiljiva, ampak jaz si tudi že leta in leta sama delam kreme in tonike zase, (pa tidi za kako problematično frendičino kožo)pa no, prav rada bi na to temo s tabo pokomentirala, oz izmenjala izkušnje. Zasledila sem (Aliana se mi zdi), da iščeš eter.olje muškatne kadulje; občasno ga imajo v trgovini Kalček na Trubarjevi, mimogrede samo to, malo previdnosti pri uporabi, ne pri epileptikih, v nosečnosti in pa lahko povzroča omamo, sicer se ga pa uporablja pri čustvenih blokadah, kožnih težavah (hormonski izvor), depresijah, impotenci... Hvala, ja jaz sem ga iskala in tudi dobila v Baziliki v Cityparku.. so mi ga narocili Si me pa spomnila nanj in sem ga ravnokar 3 kapljice dodala toniku za obraz od Schellerja.. Mam cist obupno kozo zadnje case, morda bo kaj pomagalo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diana 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Ola. Zanima me če mogoče kdo ve kje bi lahko dobila boragino olje.Thenx Citiraj Nasmeh soncu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Jaz največ uporabljam sivko - vsestransko, za kopeli, za boljše spanje - na moker robček nakapam nekaj kapljic sivke, sivkine cvetove posušim in naredim take vrečke za v omaro proti moljem. Zelo uporabna sta mi tudi čajevec in rožmarin - za kopeli pa tudi za lase. Ponavadi zmešam čajevec, pa tudi včasih rožmarin v kano, ki jo potem pustim na laseh nekaj ur.Imela pa sem eno 'neprijetno' izkušnjo, namreč eterična olja sem uporabljala kot parfum, ko sem to storila z bergamotko prejšnje poletje, sem dobila - tam kjer sem kapnila kapljico - za ušesi, na zapestju, v pregibu kolena, na gležnju rjave flekce. Kasneje sem prebrala, da to olje 'uniči' pigment in te sonce malo preveč pobarva LPCat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Diana, boragino olje boš dobila v kapsulah v zeliščni lekarni - probaj v podhodu Maximarketa, ne vem zakaj ga potrebuješ, vendar ga lahko popolnoma nadomestiš s svetlinovim oljem, le tega se dobi v čisti obliki. lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Aliana, kako misliš oz.v kakšnem smislu obupno kožo? suho? aknasto, nesijočo...?lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Čujte, poznavalci in poznavalke! Ali obstaja vanilijevo EO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Obstaja. Jz sm pristaš arome citrusov, sivke, cimeta...tud rožmarina, kak mentol... Citrusi in rožmarin, ko se učim. Za poležavat sivka. Cimet mi pa preprosto diši.TULE POGLEJ ZA VANILIJO Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Najlepša hvala devica za info. Bom koj poiskala, kje se ga dobi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 NI kej Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Cimet, pačuli, bergamotka, sivka, janež, geranija, čajevec dražljiva mešanica za dobro erotično masažo. Zmešam sama, za osnovo imam mandljevo olje. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 hojla jaz sem si pa naredila parfum iz limonske trave, mirte in bora...paše Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Mene pa zanima kje je kšna trgovina, k ma zeres dobra e.o. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 KAR SE ETERIČNIH OLJ TIČE MEN .. DAVE.... NAJBOLJ DIŠI.. Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 meni pa evkaliptus paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 meni pa evkaliptus paše. HA HA HA DEJ NE LAŽ K VEMO DA TI DAVE PAŠE... Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 whatever. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DEBIL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 kaj ni tema etericna olja??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Mah eni so pač tukaj jutri na bureku ali pa so kar preprosto buuurrrreeekkk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ok, nazaj na temo katera e. olja sovpadajo cakram? npr, meditacija ciscenje srcne cakre, kaksno etreicno olje predlagate? in za ostale cakre??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 meditacija....men sandal, al pa kadilo tisto cerkveno tisto mi zelo lepo diši....(tukaj govorim bolj o kadilih) imam pa eno tabelo: 1 čakra...vrtnica rdeča vrtnica...sprobano deluje...patchuli, jabolko2 čakra....mandarina, mošus, sandalovina, ylang-ylang, mandelj..pomaranča....3 čakra limona, vanlija, limonina trava...4 čakra jasmin, mirta, šipek (divja vrtnica)...5 žajbelj, ekaliptus, kadilo6 poprova meta, lotos,iris..7 ciklama, evkaliptus, sandal... zelo fajn je tudi bor, pa smreka ( katere čakre od četrte naprej... Dopolnite.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.