Skoči na vsebino

Datumi

Larsy

Recommended Posts

S kolegom sva ugotovila, da so se nama različne življenjske prelomnice (dobre ali slabe) zgodile na iste datume (13.10.2003, 12.12.2005). Mogoče je bila ravno takrat kakšna luna oz. kakšni tranziti ali pa kaj takega....

Ali se je komu že kaj podobnega zgodilo? Npr. da se komu s kakšnim človekom klapajo datumi takole... pa s tem kolegom sva si v bistvu dost podobna, podobni pogledi na svet, podobno gledava na odnose do ljudi, podobni interesi....

Nisem še zasledila take teme... lahk da sploh ne spada pod astrologijo... ne vem...

Ima kdo podobne izkušnje? In s čem ste to povezovali? Mogoče sorodna duša? Ali pa horoskop? Oz. tranziti??

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

:ermm: xnckrivx :o|o: ok, očitno se take stvari sam meni dogajajo x:Dx

x:Dx x:px :palec:

jp, kaj cmo a ne, si pac nekaj posebnega x8Dx :palec:

ko si pa glih ONILE datum napisala in smo pri datumnih in se zdajle trenutno kakih svojih glih ne spomnim, ko nisem v tem, je pa zanimiv, da 13.10. je pa rojstni dan od moje sosolke, ki sva 5 let skup sedeli pa druga drugi teste pisali - ona men za zgodovino, jaz njej za kemijo xDDx - tolk dobr sva sodelovali.

mam pa en datum tak.

8. marc. sam da ne s super osebo, pac pa glih obratno.

ko je bla prva oseba, ki sem jo zagledala v porodniski sobi, zenska, ki mi je zagrenila vso nosecnost in pred katero sem prakticno pobegnila v drugo stanovanje........ :O: :xx!: :V:

Rodila je njena hci, na isti dan kot jaz, bila v moji sobi, ime otroku pa so dal - Timotej!!!!!!!! :eek:

jaz sem mela zarad tega 3 mesce poporodno depresijo. xyesx

da bad sign. :sori:

drugac je pa se hecno, ker sem 2x v lajfu bila v LJ porodnisnici sam - ko SEM SE rodila in ko SEM rodila. in obakrat je bil v tistem tednu petek, 13. marc in je blo prestopno leto. :)

(v porodnisnico sem prisla 7., rodila 8. in bla v porodnisnici do 17. ali 18.)

aja, pa ko smo blazno zhural pr men za moj rojstni dan, 13. marca, se je vmes rusla stavba, ki je imela naslov gosposvetska 13 - kolizej (in ki je bla enako oddaljena od mojga stalnega doma in od tedajsnjega - vosnjakova na konc).

zanimivo pa je blo, da sem ravno jaz (med ostalimi, ki smo delali, bilo nas je recimo 6, 7, 8) dobila na telefon osebo, ki je bila s tem dogodkom povezana (ko sem se *shlogala* po telefonu) vec mesecev kasnej..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja no... oseba ki mi je zoprna in je pomembna v zadnjem obdobju pred mojim novim lajfom, v negativnem smislu, jo prvo zagledam v sobi, po tem, ko rodim (po kakih... hm, 8h urah po mojem porodu, prva sem bla v sobi in pol zagledam njo, to zhensko, ki je pac prva uletela v sobo... in nato njena hci z dojenckom) ko njena hci rodi. na isti datum. in je v ISTI sobi (ves kok je sob v LJ porodnisnici??).

In otroku da ISTO ime kot jaz. moj tamal je namrec Tim.

(*zenske nisem vidla od tedaj, ko smo se izselil iz njenga fleta decembra 91 - marca 92 sem pa rodila... rezala sem trakce na nosecniskih modrcih, da ne bo kar jasno ko tam visijo, da je to to (ko sva se tam zivela in sem na vrtu cote susila). black magic. POJMA nisem imela, da je njena hci tud noseca - itak pa sem skor mesec dni prej rodila, da sem pol tocno na tole nabasala.. in zato mi je bil bad sign...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pravte pa na to? (mislim da je lahko to v tej temi)

Žena je imela pred poroko hišno številko 13

Pri meni doma je bila tudi številka 13

Poročila sva se 13.05. 89 ob 13 uri in po vrstnem redu na matičnem uradu sva bila 13. par

še prej pa sva 13.02. ustvarila najino prvo hčerko.

(Še danes sva ko rit in srajca ne moreva eden brez drugega)

čav, čav

Kaj pravte pa na to? (mislim da je lahko to v tej temi)

Žena je imela pred poroko hišno številko 13

Pri meni doma je bila tudi številka 13

Poročila sva se 13.05. 89 ob 13 uri in po vrstnem redu na matičnem uradu sva bila 13. par

še prej pa sva 13.02. ustvarila najino prvo hčerko.

(Še danes sva ko rit in srajca ne moreva eden brez drugega)

čav, čav

:wOOt: the best!!! :palec: hmmm hmmmm tale 13. x:Dx x;)x

Scio mi nihil scire

Kaj pravte pa na to?

kaj mislis? x;)x x:px

jasno da mamo lohk sam nadnajboljse mnenje o tem. ;)

ce si ze prej mal opletal tle gor, ti je lohk jasno, kok pomen LNF.ju cifra 13.

tko da - xsuperx

Picasso

kaj mislis? x;)x x:px

jasno da mamo lohk sam nadnajboljse mnenje o tem. ;)

ce si ze prej mal opletal tle gor, ti je lohk jasno, kok pomen LNF.ju cifra 13.

tko da - xsuperx

Marsa

nekaj sem opletal samo ne dovolj kot vidim.

Lepo prosim če me lahko usmeriš.

Hvala

ah ne, saj ni nic tolk spet tacga.

pac. x:o)x

zgoraj si morda videl, da sem rojena na petek, 13. marca.

In blazno mam skoz s trinajsticami stosev... pa to se kar tko nekak ve.

zanimivo je tud to, da je rojstni dan Luninega foruma 1.3. :)

nic tolk blaznega, sam vsi tlele skor vejo, da je 13 moja cifra.

cak mal:

Petek 13

(*ze tle je ena zanimivost: namrec ta tema ma cifro 444 - kar je sicer 12, ja, vem, sam trinajstica je v naslednji obravnavi stirica, ce vzamemo vsoto cifer pac)

Picasso

(popravljeno)

Kot si mi dala link na Petek 13 sem hitro prebral zažetek (ostalo bom malo kasneje), samo nevem kdo se je zmislu, da je trinajstica nesrečna, kot sem nekje zasledil je nesrečna številka 12 ne pa 13.

Mislim da si lahko srečna za svoj rojstni dan.

Mi je pa nekaj zanimivo pri najinih rostnih datumih

tvoj: petek 13.3. kar je vsota 7 (srečno št.)

moj:četrtek 14.4. (ga še nisem preštudiral, ga pa bom v bljižnji prihodnosti)

Uf, sem se spomnila :wOOt: ,

po naključju sva se z možem na isti dan poročila, isti dan, isto leto ista ura , če to ni naključje :frog: :fool: xsmx .

:palec: :palec: :palec:

Kako ti je pa to ratal xDDx

Popravljeno -> Puhiiiii

Kot si mi dala link na Petek 13 sem hitro prebral zažetek (ostalo bom malo kasneje), samo nevem kdo se je zmislu, da je trinajstica nesrečna, kot sem nekje zasledil je nesrečna številka 12 ne pa 13.

Mislim da si lahko srečna za svoj rojstni dan.

Mi je pa nekaj zanimivo pri najinih rostnih datumih

tvoj: petek 13.3. kar je vsota 7 (srečno št.)

moj:četrtek 14.4. (ga še nisem preštudiral, ga pa bom v bljižnji prihodnosti)

7 ne ravno srecna, sam glede na to, da sem mocna neptunovka (naj bi bil ekvivalenten tej ciftri, ceprav ti sistemi so razlicni), je zame cist ok. v smislu srece nic posebnega. pestro pa je, ja. xDDx

a daj ga srackat!!!! a tkole mava, pa glih ti si me vprasal in glih tlele to izjasnjujeva. no saj kje pa! x:o)x x:px

sam vseen, stos. x8Dx

no, 9-ka pa je po vseh srecna (razen po tarotu, ker karta st. 9 predstavlja puscavnika, ki sicer ni zalosten in nesrecen v svoji samoti, a je osamljena zivljenjska pot).

je pa ves kaj tud zanimiv? da je moja cifra pa tud 9 - vsota cifer vsega datuma rojstva (1331964) x:px stosno, ne! x8Dx

Pujsa, a daj ga lomt! :D

sem hitro prebral zažetek

pol si pa videl sam milijonske solate (moje xDDx) in si zaprl. "bos drugic". xDDx x:px x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...