Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 S kolegom sva ugotovila, da so se nama različne življenjske prelomnice (dobre ali slabe) zgodile na iste datume (13.10.2003, 12.12.2005). Mogoče je bila ravno takrat kakšna luna oz. kakšni tranziti ali pa kaj takega.... Ali se je komu že kaj podobnega zgodilo? Npr. da se komu s kakšnim človekom klapajo datumi takole... pa s tem kolegom sva si v bistvu dost podobna, podobni pogledi na svet, podobno gledava na odnose do ljudi, podobni interesi.... Nisem še zasledila take teme... lahk da sploh ne spada pod astrologijo... ne vem...Ima kdo podobne izkušnje? In s čem ste to povezovali? Mogoče sorodna duša? Ali pa horoskop? Oz. tranziti?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 ok, očitno se take stvari sam meni dogajajo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ok, očitno se take stvari sam meni dogajajo jp, kaj cmo a ne, si pac nekaj posebnega ko si pa glih ONILE datum napisala in smo pri datumnih in se zdajle trenutno kakih svojih glih ne spomnim, ko nisem v tem, je pa zanimiv, da 13.10. je pa rojstni dan od moje sosolke, ki sva 5 let skup sedeli pa druga drugi teste pisali - ona men za zgodovino, jaz njej za kemijo - tolk dobr sva sodelovali. mam pa en datum tak.8. marc. sam da ne s super osebo, pac pa glih obratno.ko je bla prva oseba, ki sem jo zagledala v porodniski sobi, zenska, ki mi je zagrenila vso nosecnost in pred katero sem prakticno pobegnila v drugo stanovanje........ :xx!: Rodila je njena hci, na isti dan kot jaz, bila v moji sobi, ime otroku pa so dal - Timotej!!!!!!!! jaz sem mela zarad tega 3 mesce poporodno depresijo. da bad sign. drugac je pa se hecno, ker sem 2x v lajfu bila v LJ porodnisnici sam - ko SEM SE rodila in ko SEM rodila. in obakrat je bil v tistem tednu petek, 13. marc in je blo prestopno leto. (v porodnisnico sem prisla 7., rodila 8. in bla v porodnisnici do 17. ali 18.) aja, pa ko smo blazno zhural pr men za moj rojstni dan, 13. marca, se je vmes rusla stavba, ki je imela naslov gosposvetska 13 - kolizej (in ki je bla enako oddaljena od mojga stalnega doma in od tedajsnjega - vosnjakova na konc).zanimivo pa je blo, da sem ravno jaz (med ostalimi, ki smo delali, bilo nas je recimo 6, 7, 8) dobila na telefon osebo, ki je bila s tem dogodkom povezana (ko sem se *shlogala* po telefonu) vec mesecev kasnej.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2006 jp, kaj cmo a ne, si pac nekaj posebnega thanx Ja, sej to sm tud mislila, da so bli kakšni "čudni dnevi" na te datume, mogoče... hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 kaj pa js s timotejem narobe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ja no... oseba ki mi je zoprna in je pomembna v zadnjem obdobju pred mojim novim lajfom, v negativnem smislu, jo prvo zagledam v sobi, po tem, ko rodim (po kakih... hm, 8h urah po mojem porodu, prva sem bla v sobi in pol zagledam njo, to zhensko, ki je pac prva uletela v sobo... in nato njena hci z dojenckom) ko njena hci rodi. na isti datum. in je v ISTI sobi (ves kok je sob v LJ porodnisnici??).In otroku da ISTO ime kot jaz. moj tamal je namrec Tim. (*zenske nisem vidla od tedaj, ko smo se izselil iz njenga fleta decembra 91 - marca 92 sem pa rodila... rezala sem trakce na nosecniskih modrcih, da ne bo kar jasno ko tam visijo, da je to to (ko sva se tam zivela in sem na vrtu cote susila). black magic. POJMA nisem imela, da je njena hci tud noseca - itak pa sem skor mesec dni prej rodila, da sem pol tocno na tole nabasala.. in zato mi je bil bad sign...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Puhiiiii 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kaj pravte pa na to? (mislim da je lahko to v tej temi)Žena je imela pred poroko hišno številko 13Pri meni doma je bila tudi številka 13Poročila sva se 13.05. 89 ob 13 uri in po vrstnem redu na matičnem uradu sva bila 13. par še prej pa sva 13.02. ustvarila najino prvo hčerko.(Še danes sva ko rit in srajca ne moreva eden brez drugega) čav, čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 Kaj pravte pa na to? (mislim da je lahko to v tej temi)Žena je imela pred poroko hišno številko 13Pri meni doma je bila tudi številka 13Poročila sva se 13.05. 89 ob 13 uri in po vrstnem redu na matičnem uradu sva bila 13. par še prej pa sva 13.02. ustvarila najino prvo hčerko.(Še danes sva ko rit in srajca ne moreva eden brez drugega) čav, čav the best!!! hmmm hmmmm tale 13. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kaj pravte pa na to?kaj mislis? jasno da mamo lohk sam nadnajboljse mnenje o tem. ce si ze prej mal opletal tle gor, ti je lohk jasno, kok pomen LNF.ju cifra 13.tko da - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Puhiiiii 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 kaj mislis? jasno da mamo lohk sam nadnajboljse mnenje o tem. ce si ze prej mal opletal tle gor, ti je lohk jasno, kok pomen LNF.ju cifra 13.tko da - Marsanekaj sem opletal samo ne dovolj kot vidim.Lepo prosim če me lahko usmeriš. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ah ne, saj ni nic tolk spet tacga.pac. zgoraj si morda videl, da sem rojena na petek, 13. marca.In blazno mam skoz s trinajsticami stosev... pa to se kar tko nekak ve.zanimivo je tud to, da je rojstni dan Luninega foruma 1.3. nic tolk blaznega, sam vsi tlele skor vejo, da je 13 moja cifra.cak mal:Petek 13(*ze tle je ena zanimivost: namrec ta tema ma cifro 444 - kar je sicer 12, ja, vem, sam trinajstica je v naslednji obravnavi stirica, ce vzamemo vsoto cifer pac) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Uf, sem se spomnila , po naključju sva se z možem na isti dan poročila, isti dan, isto leto ista ura , če to ni naključje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Puhiiiii 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 (popravljeno) Kot si mi dala link na Petek 13 sem hitro prebral zažetek (ostalo bom malo kasneje), samo nevem kdo se je zmislu, da je trinajstica nesrečna, kot sem nekje zasledil je nesrečna številka 12 ne pa 13.Mislim da si lahko srečna za svoj rojstni dan. Mi je pa nekaj zanimivo pri najinih rostnih datumihtvoj: petek 13.3. kar je vsota 7 (srečno št.)moj:četrtek 14.4. (ga še nisem preštudiral, ga pa bom v bljižnji prihodnosti) Uf, sem se spomnila , po naključju sva se z možem na isti dan poročila, isti dan, isto leto ista ura , če to ni naključje . :palec: Kako ti je pa to ratal Popravljeno 24. marec 2006 -> Puhiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Kot si mi dala link na Petek 13 sem hitro prebral zažetek (ostalo bom malo kasneje), samo nevem kdo se je zmislu, da je trinajstica nesrečna, kot sem nekje zasledil je nesrečna številka 12 ne pa 13.Mislim da si lahko srečna za svoj rojstni dan. Mi je pa nekaj zanimivo pri najinih rostnih datumihtvoj: petek 13.3. kar je vsota 7 (srečno št.)moj:četrtek 14.4. (ga še nisem preštudiral, ga pa bom v bljižnji prihodnosti)7 ne ravno srecna, sam glede na to, da sem mocna neptunovka (naj bi bil ekvivalenten tej ciftri, ceprav ti sistemi so razlicni), je zame cist ok. v smislu srece nic posebnega. pestro pa je, ja. a daj ga srackat!!!! a tkole mava, pa glih ti si me vprasal in glih tlele to izjasnjujeva. no saj kje pa! sam vseen, stos. no, 9-ka pa je po vseh srecna (razen po tarotu, ker karta st. 9 predstavlja puscavnika, ki sicer ni zalosten in nesrecen v svoji samoti, a je osamljena zivljenjska pot).je pa ves kaj tud zanimiv? da je moja cifra pa tud 9 - vsota cifer vsega datuma rojstva (1331964) stosno, ne! Pujsa, a daj ga lomt! sem hitro prebral zažetekpol si pa videl sam milijonske solate (moje ) in si zaprl. "bos drugic". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Puhiiiii 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 (popravljeno) vsota cifer mojga datuma pa je 4 (1441966)Sam tolk da veš čavčav Grem domov, konc šihta papa Popravljeno 24. marec 2006 -> Puhiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 haha. . tko kot 13. jp, lep vikendek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Puhiiiii 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Hvala za lepe želje, tudi tebi želim lep preostali vikend.Dons je blo pri nas tak lepo vreme, da sem prišel noter šele sedaj in sem na forumo samo toliko da vrnem lepe pozdrave. Grem v Pančevo papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.