Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...ne maram pijavk in plezalk in ovijalk.haha, hudo! (*vse, sam tole sem samo izpostavila, da ne citiram vse solate - protokol pa to ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ja tako je...a to je zdaj strelcevsko, rakovsko ali vodnarsko.. ? enja, ti kar plonkaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 jasno, da bom...samo izjasnita se, kje bo to pisalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 Tinka, to je zdaj tvoj strelcevski energicni ,moment... trenutno... tvoj odziv, komunikacija... Sicer pa stalisce - strelec/vodnar, predvsem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 enja ? zdaj pa ne kapiramcisto...mislim, da je to edina javna objava, zal...ce ne, dam pa se vedno lahko v pisma bralcev ali kam... sem si mislila, marsa...sajrakec mi potem ven udari, v gospodinjskem smislu, in druzina in to...vsi za enega, eden za vse mi je nekdo enkrat rekel, da sem prevec predana Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 privlačna je dobra moška ritka dobra v smislu, da ne hodijo samo kavbojke po svetu ampak še kaj drugega , sebi privlačna, ko se fajn uštimam, pa si mislim, danes sem pa prava..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 meni je pa ful privlacno ce se privlacnost kar zgodi, ne da bi forsiral al pa da bi kakorkoli bila kaka... hm, lastnost, gesta, karkoli..da gres sam mim recimo... al pogledas nekoga... pa sam,... uhh! tak oni neki prastar filing... znan in tko...Vznemirjenost nekaksna... to pa je... sam tako mal je potrebno da - phhuuuuuuuuuuuhh... se razblini ta slika...'romanticna' nekak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>privlačna je dobra moška ritka dobra v smislu, da ne hodijo samo kavbojke po svetu ampak še kaj drugega , Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ja, najlepše je (pa tudi lahko nevarno), če se privlačnost kar zgodi! A ne.......? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 saj privlacnost ni nekaj ziheraskega in konstantnega (navadno).nevarno malo? Tolk boljs! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 da se se dopolnim od zgoraj: glas je privlacen (ali pa ne).pa obcutek za ljudi, pozornost, da se toploto pokaze, da se komunicira obcutke.pa da se vztraja, kadar je treba, in prilagaja, kadar je treba. to je tezko uskladit, ampak pri ljudeh, ki to znajo, je to zelo privlacno...ker izzareva doloceno karakterno mocin modrost. vcasih to vidis, ko nekdo, ki je totalno trmast itd. kar naenkratzelo milo reagira in presoja...pa se vsi ful cudijo. meni se pa zdi: clovek je pac pameten, zna presodit, kdaj je kaj potrebno. se je najveckrat izkazalo, da tudi najbolj trmasti ljudje v resnici niso trmasti, ce se jih pusti pri miru v stvareh, ki so njim pomembne. ker potem pac ne rabijo biti trmasti. pa se malo fizicno spet: nosovi, morajo biti malo odstekani, vsaj meni so vsec...ali pa kaksna mala hiba, to naredi ljudi ful zanimive ko se se kaj spomnim, povem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Glas, na to se pa sploh nism spomnu zlo pomembn kak je. Mam rad bl žametne ženske glasove,ne da mi piska s kako tako frekvenco da me začne glava bolt dec mora met pa itak fajn glas, tak frajrski pa ne preglobok..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 sem imela bolj trmaste tipe....pa sem tudi jaz bolj trmasti tip...pa vem, o cem govorim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 men je ful privačen lep nasmeh... pa sproščenost... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>men je ful privačen lep nasmeh... pa sproščenost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 privlačnost ima tisoče obrazov, glasov, vonjev in filingov...pa ni zmer glih...verjetno se na nek način "potegnemo" skup...en drugemu zaigramo na kakšno struno... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Jaz obožujem a-mol! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 jAZ mam tud rajs mol kot dur, ker se globlje in otozneje slisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 slovanka nasa marsovka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz obožujem a-mol! sem pa razmišljala glih kar, da me od nekdaj privlačijo nizki toni, tudi kakšna glasbila, kjer zvoka v bistvu ni več slišat, ko deluje samo še vibracija in zvok čutim v telesu...hm...visoki toni mi nikakor ne sedejo, pa če so še tako lepi in angelski...jp, tudi to je privlačnost... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 tudi tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Tinka, , jooo Amis, jaz tudi, zato pa sem tud bila basistka, ne maram viskokih tonov, pa ceprav sem civkala tud prvi glas sama. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tinka, , jooo Amis, jaz tudi, zato pa sem tud bila basistka, ne maram viskokih tonov, pa ceprav sem civkala tud prvi glas sama. Me primte za besedo, če bomo kdaj kje skupaj, ko bo klavir zraven! Pa boste dobil mole in dure! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Shizim na klavir, clo znam par melodij zaigrat, naucila SamA po posluhu, dvorocno. Pojckam pa tud, sam ne vec 4 oktav. :\\\ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 jaz tudi ful rada pojem, sem ugotovila.vedno dobre volje postanem. kdor poje, zlo ne misli!sem ze resno razmisljala o kakem zboru, ker sem bolj za backvokale itd...kake odpuljene narodne bi mi sle. imam rada, so vecinoma v bistvu zelo nore, nase narodne...besedila... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.