Marsa 11. julij 2002 Prijavi Deli 11. julij 2002 Katere lastnosti ali značilnosti so tiste, ki delajo nekoga privlačnega?Kaj je privlačno vam?Ste sami privlačni? Marsa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Meni je najbolj privlačen človek tisti, ki je samozavesten, pa ni prevzeten. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Kako pa veš, da je samozavesten in ni samo maska?Meni je pred 10 leti rekla kadrovnica, ko sem bila na enem razgovoru, da vidi, da sem samozavestna,... Pa takrat še sploh nisem vedela kaj bi rada, niti nisem bila samozavestna, mogoče sem imela samo tak nastop. Meni pa se zdi privlačen tisti, ki je vesel, preprost. Enostavno začutim energije. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Sem bolj romantičen tip ženske, pa sem nekako (ne vem zakaj icon_smile.gif) imela v mislih osvajanje, ne prijateljske, vsakodnevne stike. In mislim, da se pri tem enostavno ne moreš pretvarjati. Mogoče lahko to na začetku igraš, potem pa se hitro pokaže a si al nisi samozavesten. In tudi tukaj začutiš energijo. icon_smile.gifTisti, ki je vesel in preprost pa mi je simpatičen. Seveda pa je tudi simpatičnost privlačna, ampak pri meni najbolj zažge samozavesten pogled, samozavesten nastop ..... SAMOZAVEST skratka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Najbolj privlacni so mi ljudje, ki imajo ziv pogled. S takimi se da tudi hitreje navezati stik. In smeh! Cim se nekdo smeje, se cela okolica malo sprosti, ste opazili?(kako se vklopi tega smajlija?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Tale privlačnost je pa zelo subjektivna, verjetno smo spet pri energijah. Sploh ne morem definirati katere lastnosti, bi bile stalnice pri meni privlačnih ljudeh. Mogoče poštenost. Nepoštenosti pa res ne maram. Sem zelo toleranten vedar če je kdo do mene nepošten kakor koli vsa njegova privlačnost mine. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2002 Strinjam se z Aleno - meni je tudi živost privlačna.Ko govorimo ravno o privlačnosti in o "živosti", povem še najboljši kompliment, ki sem ga v življenju dobila... Pravim frendu, ki sva dolgo tudi skupaj hodila, da naj reče karkoli, ampak da sem bila v bistvu čisto kul...Pa pravi: ma ti si bila dbest! Ti si vsaj ŽIVA, druge pa so bile trupla! )) Drugače pa so meni privlačne tudi globoke oči, pa zdravje, in čustvenost, ki žari navzven.Privlačen pa mi je tudi srčen in duhovit človek.Potem pa je še privlačnost, ki se je ne da opisat - to je pa kemija. Še o samozavesti ste nekaj... No, zame bi po mojem prisegli, da sem zelo.... V resnici pa imam strašansko tremo ...Kaj pa privlačnost? Ali sem?To je težko zase govorit - lepa vsekakor definitivno nisem - še čedna ne - sem morda malo nekako "nepravilna" - ne "fitam" nekako (čeprav sem zelo po jusu - vse cifre so okej, a drugače... )))Očitno pa je nekaj... tako da sodim, da se zdim drugim kar privlačna.No, bom rekla - sem.Ne maram lažne skromnosti (kot ste že opazili) in sploh ne maram lažnega ničesar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Joj Marsa, hvala za icon_smile.gif (in za vse ostalo). Saj veš, da je res, kar pravijo vse misice: lepota prihaja od znotraj. Kak dan se zdiš sami sebi tako lepa, da si v bistvu res lepa in te tudi vsi vidijo lepo in privlačno. Meni so najlepši ljudje takrat, ko se že 10 dni niso vidli v ogledalu in so se pozabili obremeniti s tem, kaki bi morali zgledat. Zato mi je tudi všeč tako nevidno pogovarjanje. In všeč so mi stari ljudje, ker se jim na obraz zarišejo njihove misli in njihovo življenje in so najlepše babice in dedki taki dobri, mehki in modri ljudje. icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2002 Privlačne pa so res - tele naše komunikacijice...Pa smajlčki in podobice... takšen lušten majhen svetek.Morda ustanovimo e državo - LN... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 privlačnost je Samo Naturni Šarm, ki ga majo samo tisti, ki so kombinacija notranje lepote in skrbnega Videza. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 A se strinjamo,da so tudi "negativci" privlačni;predvsem zaradi skrivnostnosti, ki jo izžarevajo?icon_smile_wink.gif Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Joj, tole s starimi ljudmi je pa res. Oni pa ne morejo skriti karakterja. Če je človek vesel in pozitiven se takoj vidi na gubah in obratno. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Pokowc, meni so ful privlačne te tvoje nove rdeče zvezdice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 Absolutno, Aquarius.... saj od nekdaj se pada tudi na te'. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 ja, men so zvezdice tud ful všeč. Grem drug teden na dopust, pol jih bom pa tud jaz imela, če bom tako čvekasta, kot do zdaj. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Teja, lepo se imej na dopustu, potem pa dobrodošla nazaj, pa še kar naprej bodi čvekasta, mislim, da si vnesla veliko pozitivne energije v tole e-skupnost. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 quote:A se strinjamo,da so tudi "negativci" privlačni;predvsem zaradi skrivnostnosti, ki jo izžarevajo?icon_smile_wink.gif so so, ampak v drugačnem bolj (kislem) pegastem´ okusukot na primer ogledalo brez videza. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 No, če bi hoteli pa z okusi, pa se mi "kisel" prav za te ne zdi najbolj primeren.Se pravi nekako opozicija od sladko, samo ne kislo, kajti "kislo" pač daje drugačne asociacije, vendar to najbrž niso bili "negativci", ki jih je imel v mislih Aqua.. se pravi nekje slano, grenko... that's more like it. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 ........˝˝A se strinjamo,da so tudi "negativci" privlačni;predvsem zaradi skrivnostnosti, ki jo izžarevajo˝˝........tista skrivnost negativcov´´ je po moje le naš odpadni produkt!o.k. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 Še malo o "gubah" - res je zanimivo, kako se oblikujejo in to je pravzaprav to, kar človek ne more skriti v svojem značaju - ker to izražajo gube, ker ima tak in tak značaj, da ima tako in tako mimiko, potem pa se to vedno bolj vtiska v obraz.Me prav zanima, kakšna bom, ko bom stara. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 NI mi privlačno to, kar je nenaravno in to, kar je spakljivo.Poleg tega pa mi je izrazito neprivlačna ošabna neumnost, če jo oseba izžareva (npr. s pogledom).Tudi togost in okornost mi nista privlačni.Tudi pa mi ni privlačno pretirano mišičevje, prav tako pa tudi ne pretirana pedantnost ali nagnjenje k hipohondriji.. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 Privlačen pa mi je večkrat lahko tudi glas... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 Aha...! Ti posljem kaseto z mojim glasom, je full sexy. ;-) Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 quote:Katere lastnosti ali značilnosti so tiste, ki delajo nekoga privlačnega?Kaj je privlačno vam?Ste sami privlačni? Marsaja. lahko naredimo, da nas privlaci!lahko v naslednjem trenutki neredimo, da nas ne vec. kaj pa mene oz. katere mene privlacile so:dolge, crne, zoblinami, ki izzarevajo zemljo-toploto,bistrost, dovolj samozavesti, cutnost, inteligenco in moc. menda se zenske lahko loci po vetrovih:recimo juzni veter, naj bi bile manjse, tople,okrogle, nezne, etc...zahodni (ali kateri ze??), so menda hladne,naj bi bile taksne, ki jih tesko osvojis,ko jih postanejo dober prijatelj oz. zelo v pomoc.vzhodne -menda so vitke, vsioke, manekenke, etc...sicer pa je teorija precej posplosena :| Kaj nas privlaci je morda odvisno tudi od nasih potreb;ce sami potrebujemo samozavest, jo iscemo zunaj sebe...ce iscemo dogajanje, najdemo morda kaksno dvojcico aliovnico z veliko idej in volje...v celoti me-nas privlacijo mnogi, ki so nam vsec,bi ih objeli, ljubili, osvojili, dobili pozornost,skupaj kramljali, skupaj delali, se skupaj ucili, kakrkoli...morda od nekoga le slisali glas vsake toliko. besedo ali dve. kaj je mene privlacilo - zenska!! prava, mocna, emancipirana, inteligentna zenska,samostojna in tudi v zunanjem svetu,ki se zna prilagoditi energijam, hkrati v osebnostiostane edinstvena in zame postane izziv. Odnos, ki ni lahkoulovljiv, hkrati vedno skusa mojo moc.Ne pricakuje, ne sodi, in ima usmerjeno voljo.-vsaj sdaj tako mislim. Advice - Only man!!:http://www.angelfire.com/ar/Gomsi/womwant/womwant.htm Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 21. julij 2002 Prijavi Deli 21. julij 2002 Volk, prid na chat, da slišm tvoj sexy glas! icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.