Aira 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 meni je pa všeč klasična lepota, najboljše perfektnost s primesjo drugačnosti drugače vedno nekaj manjka do ta prave lepote je *samo* luštno ali čedno..ne vem no... mogoče imam prehude ideale ideale , ki jim sledim tudi sama, pa nikakor....... potem pa meni manjka višina kot prvo grr. to je skoraj bistveno.... pa potem se vse nekako razporedi. pa doolgi lasje popolni seveda, pa polne ustnice, klasične poteze, ličnice, potem oči mačje.... pa visoko čelo, ali res blond ali temna, ne nekaj medlega vmes, pa ozek pas, boki 90, oprsje 90 ... po moznosti vse skupaj lepo sfitnesirano. pa seveda samozavest, pa iskrenost, pa direktnost, pa inteligenca! aaaah tipi pa.... isto v moških merilih, ok čupa ni treba da je dooolga čupca pač. mora bit temen x!x če ne neki manjka, sori ... pa lepe roke, velike močne, misice povsod, polt ta prava, dlake samo tam kjer je treba, pa nobene brade- brkov, močna brada, ta pravi profil pravilne poteze, visoko čelo!!!! pa tak da šteka, ki je bil ze povsod, pa dal marsikaj skozi, ga ni glup in plitev bog pomagaj to me odbije na drug konec sveta, pa karakterno precej tak da se da zmenit a kljub temu nevsiljivo odločen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Aira ti pa maš merila, bi človk mislu da s kaka princesa! Zezam,sej je o.k. pr tipih si pa čist mene opisala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 o madona aira.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 [tipi pa.... isto v moških merilih, ok čupa ni treba da je dooolga čupca pač. mora bit temen x!x če ne neki manjka, sori ... pa lepe roke, velike močne, misice povsod, polt ta prava, dlake samo tam kjer je treba, pa nobene brade- brkov, močna brada, ta pravi profil pravilne poteze, visoko čelo!!!! pa tak da šteka, ki je bil ze povsod, pa dal marsikaj skozi, ga ni glup in plitev bog pomagaj to me odbije na drug konec sveta, pa karakterno precej tak da se da zmenit a kljub temu nevsiljivo odločen Baje, da so takega modela že začeli sestavljat,.........iz lego kock. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Hehehehehehehe ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 jest pa ne vem..včasih padem na takega tipa, ki ni niti približno moj tip(visok, temen, bolš kratka ko dolga čupa, po možnosti zabrit, kak tatu je tud kul, športna postava..bla bla bla, ideal pač). men je bl pomembno kako se tip obnaša, pa kakšen je do mene, da ma smisel za humor... prijavka od aquariusa je pa ful originalna, hahaha Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aira ti pa maš merila, bi človk mislu da s kaka princesa! niso merila ampak okus estetika pač... ne pomeni da bi to vzgalo tudi v s. smislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>niso merila ampak okus estetika pač... ne pomeni da bi to vzgalo tudi v s. smislu. Upam, da ga najdeš kdaj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 zivljenje ti vedno nameni kar je najbolj primerno zate če si pripravljen pač vzameš, če ne pa ....ali pa postavlja ovire, da se znebiš nesmiselnih* idealov... npr, en blazno lep tip, pa gej , ali pa super na zunaj znotraj pa gnilo... itd itn sicer pa raje sami kot male accompagnati....triple pa pravi da ustreza opisu ... kar pomeni, da sploh ne ustreza sori triple Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Eh muca, k boš ti razčistla kaj bi sploh rada, bova pa debatirala! Sam to nov nikol kr si pač vaga! Sorčy! Jz pa rad dožvim kej še pred upokojitvijo,tok dolg se mi pa ne da čakat,da se ena vaga neki odloč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Aira...z leti se kriterij zniža.... Pol se boš pa zaljubila v enega, ki bo razkuštran, boem, in tako neroden v komunikaciji, da ti bo povedal točno to, česar ne boš želela slišati,...., ampak v učkah bo pa imel take iskrice, da to bo naokol obrnilo. Življenje vedno preseneča. Hvalabogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 čim bol simpl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. O tem ze na ogromno razpravljali...Teme - privlacnost pa taksno...Help, Cocci! se mi zdi, da bi bilo lahko v tejle temi kaj povedanega Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Men tud, ko ze folk cist trga, a ne? No kaj je se kaj privlacno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ja polek vseh drugih vrlin kot so dobrosrčnost,dušca... je meni osebno zelo privlačno oz. sexy "intelekt" - sepravi, da je ženska pametna! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Kok hitr pa to ugotovis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 dovolj hitro,da mi kasneje ni žal, da sm se spustil v intimne odnose... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Kok pametna??? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 keti, Kul, Seal, dobr zate! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>dovolj hitro,da mi kasneje ni žal, da sm se spustil v intimne odnose... k ugotoviš da je preveč pametna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hmmm ma to je zelo relativno,tako kot vse ostalo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Heh, dans je dan k me dost bejb pogleda in se mal spogleduje, kul. Mah......dostkrat me nasmeh sezuje. Očke, take nagajive. Oboje skup pa me tud sleče. Pa prstki, lepi, tanjši, urejeni. Ni nujno, so mi pa všeč. Ustnice.....mmmmm Manj pogost lasje. Ma čist različno kaj me pri kom prevzame. Definitivno pa ne padam na nakičene lepotičke. :xx!: Mogoče pa....hm....včasih me mal privlači kaka mal starejša (hahaha, zame je to mojih let nekje ), zlo urejena, res v nulo porihtana dama . Me mal začne firbec mantrat kakšna dejasnko je, pa kako bi to izpadlo pol.... Hehehe, bluzim, saj sem že vse povedal na tej temi, se mi zdi, enkrat nekoč... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm ma to je zelo relativno,tako kot vse ostalo se čist strinjam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 keti227 Mene privlači vse kar ne morem imet največkrat kakorkoli padam na očke, če je kej mistike in nagajivosti not potem sem Za telešček mi je pa tko vseeno dokler je v meji nekih takih normalnih proporcij, čeprav raje vidim da je tipčka mal več kot mal manj, pa ni nujno da je mišičast, samo da je "dec" >> jako privlačno!Pa ko je Mick že omenil, kič odpade, eni tipčki se znajo tko nakičit :xx!: kot da bi ble babnice, urejenost je res full pomembna in da zna kaj nase vreč tut kar se oblačil tiče ampak preveč fensi šmensi šminkerčki (največkrat so le ti samo wannabes) mi pa ne predstavljajo privlačnosti.U pa še nekaj bi dodala, privlačno je tut obnašanje, včasih so kaki tipčki tko cortkani v vseh aspektih potem pa v kontakt prideš in ugotoviš da se tko otročje obnašajo/razmišljajo da te vse mine :xx!: Joj kaj bom zdej privlačnosti naštela, privlačno mi je tut to da lahko tipček govori pa da ga lahko pol ure poslušam ne da bi mi dolgčas ratalo pa da obenem ni nakladač ob katerem ne moreš do besede prit. Joj besede besede eni pa znajo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Jaz pr babi al pa pri tipu najprej pogledam, če ma tip mišice al pa je suh, pr ženski pa če je suha, no če je vse ok pogledam rit, če pa je tu tudi vse ok pogledam still oblačenja če pa je tu tudi ql pa pogledam faco, in če je vse ono spodaj ql je faca zanič :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.