Larsy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ... tisto kar izžareva pogled.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 privlacna je ***kemija***. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>privlacna je ***kemija***. tako je ..pa še energija! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tako je ..pa še energija! lih sem mislu napisat.. energija... nič manj nič več.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Privlačen je tisti posebni nagajivi lesk v očeh, pa vse drobne napakice, ki delajo ljudi posebne Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 kemija ja res, včas se sprašujem in racionaliziram zakaj me nekdo tako zelo privlači, če mi pa večina njegovih lastnosti, vključno z zunanjih izgledom ni všeč - pa si ne morem pomagat in pol rečem kemija - al pa energija prijatlca k se ukvarja z astrologijo mi je ravno za njeeeega razložila, da ima on pač tako energijo, ki meni odgovarja - ki me pomirja, sprošča, napolni z energijo... in dejansko točno tako je v resnici - pa čeprou je tipček daleč od tega da bi bil po mojem okusu. zdej opažam da s časom mi postajajo všeč lastnosti al pa fizične značilnosti, ki me spominjajo nanj - noro Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 luštn si tole zakomlicirala ti kwa pa če so vsi naše ''duše dvojčice''? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>luštn si tole zakomlicirala ti kwa pa če so vsi naše ''duše dvojčice''? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol smo pač naje...dli se. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Kaj me privlaci?Da je simpaticen, da prizna, ko nima prav, da ni zaljiv, da je inteligenten, da so neke iskrice v oceh ( ki jih ne znam definirat).Itak sem tudi povrsinska - visji je, bolje je ( cez 185 ), temen v cupo ( ki more bit kratka), pa nobena skrajnost glede postave.Evo, na to trenutno palim. Le zakaj Glede dus dvojcic..v to ne verjamem. Neka kompatibilnost znacajev more bit, ampak, dvomim v duse dvojcice. Se ne obremenjujem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Privlačen je tisti posebni nagajivi lesk v očeh, pa vse drobne napakice, ki delajo ljudi posebne Duše dvojčice...a bi temu lahko rekli potem tut ljubezen na prvi pogled v to namreč verjamem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2005 verjames v tisto pac, kar se zgodi tebi. Jaz verjamem v oboje, v ljubezen na 1. pogled in v duse dvojcice (saj imamo temo nekje, vsaj eno, jasno). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 jz pa poznam ljubezen na prvi pogled... se mi je zgodila takoj k sem se rodila.... k sem mami zagledala.... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2005 uh men se je ze parkrat, strela v srce, konc, Prav ono - sam pogled, iskrice, ciao.... kuhana in pechena za vec mescev, kasneje shtale z vsemi tipi, vse odnose (imela zakomplicirano vedno, po vec 'tipov' pa taksno) si 'pokvarila', unicila, poteptala zarad tega...Dobra sola, sam mi ni zal - se je zgodilo, dogajalo in je bilo noro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 privlačna je tud samozavest do neke mere,da ni že preveč "ego" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Men se je vedno zgodila "ljubezen na prvi pogled", razen pri zadnji vezi, ki še sedaj traja in je daleč naj naj! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz pa poznam ljubezen na prvi pogled... se mi je zgodila takoj k sem se rodila.... k sem mami zagledala.... hehehe Najlepša misel na celem internetu.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Verjamem v ljubezen na prvi pogled, s tem si dajem možnost in tudi željo, da se kdaj to zgodi... , en daljši čas v to nisem verjela, sam se je čutilo, kajti vibracije, energija je drugačna, ko v nekaj verjameš in se ... PUSTIŠ PRESENETIT Duše dvojčice... takšno mojo dušico pa sem našla... in verjamem vanjo in vame Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Pa mislite da obstaja usojenost?Soul mates?Pa ljubezen na prvi pogled se redkokdaj zgodi, so v nekje naredil anketo in se je samo 24%anketirancev zaljubilo na prvi pogled Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa težko verjamem v ljubezen na prvi pogled. Mogoče tudi zato, ker se mi še nikoli ni zgodila, pa tudi na sploh sem mnenja, da moraš človeka bolj spoznat, kot zgolj na prvi pogleda, da se vanj resnično zaljubiš. S tem se cisto strinjam, samo po drugi strani pa; lani junija sem ga prvic videla, bil mi je hudo vsec ( njegove kretnje, nekaj je izzareval), kak mesec sem sam nanj mislila, potem pa malce pozabila, ker ga pac nisem videla. Evo, spet kak mesec nazaj, sem ga spet videla, je vse prislo nazaj, se prav najstnisko zatreskala in zdaj smo tu Ko cloveka potem ornk spoznas, se lahko se bolj zaljubis, al pa ti pa rata totalno anti. Po moje no. Jaz slednjega sicer se nisem dozivela. Dusa dvojcica mi je pa bolj najboljsa prijateljica, kot kdo drug...razmisljam sam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hm... Že pogled na določeno osebo izžareva nekaj! Nekaj fične privlačnosti mora biti! Ampak naj bo nevemkakšna lepotica če res dobrosrčna,dobronamerna do vseh pol ne morem neki čutiti do nje! Recimo ena kolegica mi je bla tko od zmerej fajn pa nisem nikol mel kakih pomislekov da bi bil z njo ampak, ko je enkrat jokala zarad ene prjatlce ker jo oz. naju je razočarala me je pa prepričal da bi lahko bil z njo! V taki situaciji bi marsikdo odreagiral z jezo oz. bi jo poslal nekam ona pa je pokazala to kar mene privlači na ženskah! Al pa ena mi je tud postala všeč ker me je enkrat napizdila ko so se nekateri imel za učit v študentu jast pa par kolegov smo pa od kake 9 do enajstih malčk popival v kuhinji! nič slabonamerni! No ja pol zjutraj me je res napizdila da nekateri se majo za učit mi pa tako...Pa ona se ni mela za učit! No recimo to mi je tud ena taka kvaliteta kero cenim na ljudeh da jim ni vseeno za druge! Jast mislim in čutim tako da drugega kot dobrega sploh ne morš čutit! Drugač mi je pa tud ful fajn da je pametna zelo priporočljivo da je pametnejša od mene! Pa me prav zanima a sploh še kdo tko čuti kot jast al sm sam s temi občutji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. Drugač mi je pa tud ful fajn da je pametna zelo priporočljivo da je pametnejša od mene! Pa me prav zanima a sploh še kdo tko čuti kot jast al sm sam s temi občutji? hm.. ..zanimivo..tega pa se nisem dozivela, da bi ksn tip to reku.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa mislite da obstaja usojenost?Soul mates?Pa ljubezen na prvi pogled se redkokdaj zgodi, so v nekje naredil anketo in se je samo 24%anketirancev zaljubilo na prvi pogled obstaja full dobra in zanimiva knjiga glede tega, pa žal še ni prevedena v slovenščino: Twin Souls: Finding Your True Spiritual Partnerby Patricia Joudry, Maurie D., Md. Pressman Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Pa ljubezen na prvi pogled se redkokdaj zgodi, so v nekje naredil anketo in se je samo 24%anketirancev zaljubilo na prvi pogled Ma eni niti ne vejo kaj je to da se zaljubiš ker verjetno tiste občutke vzburjenja zaradi dolgih nogic, lepe ritke, mišic ali včasih tudi zaradi medijske pozornosti zamenjajo za tiste pristne metuljčke po domače povedano in se s samo ljubeznijo čisto površno ubadajo ali pa se sploh ne, torej mislijo da so zaljubljeni ali da ljubijo samo zato ker so trenutno "zatreskani". Najverjetneje taki ljudje tut ne verjamejo v ljubezen na prvi pogled ker je za njih preveč globoko da bi se spuščali v to kaj ljubezen je drugega kot medsebojno zadovoljstvo in užitkarstvo sem že imela konkretno tak primer :xx!: In sploh se mi zdi da se veliko preveč ljudi včasih zadovolji pač s tistim kar dobijo tako na mim grede samo zato da nebi bili sami oz. samski Kolko je pa npr. primerov ko pari niso zadovoljni drug z drugim ker so čist naključno skupaj prišli in si rekl jah no pa dejmo probat da mine čas pa da se mamo mal fajn in so potem kar skupaj ostali ker so se preprosto navadli en na drugega. In potem so po možnosti po nekem ponavadi kar dolgem času v razmerju srečali nekoga, s katerim je v trenutku naredilo klik, štima na pogled štima karakter, vse štima pa si ne upajo razdret stare zveze in reskirat z novo z mogoče ravno TISTIM človekom, ki jim je bil od vsega začetka preprosto namenjen mogoče bi si le mogla prebrat tisto knjigo prej o soul mates, vendar takšno je pač moje mnenje vsaj zaenkrat.No pa še tam sem mislila dodat ko sem vprašala duše dvojčice če je to isto kot ljubezen na prvi pogled - sama sem zmeraj pod "ljubeznijo na prvi pogled" imela v mislih paketek, da nekoga vidiš pa veš da je to to, da je tut za vizuelno podobo nekaj več. Hehe, mlada naivnica ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najlepša misel na celem internetu.... res je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.