Skoči na vsebino

Privlačnost

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 333
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kemija ja x:Dx

res, včas se sprašujem in racionaliziram zakaj me nekdo tako zelo privlači, če mi pa večina njegovih lastnosti, vključno z zunanjih izgledom ni všeč - pa si ne morem pomagat in pol rečem kemija - al pa energija x;)x

prijatlca k se ukvarja z astrologijo mi je ravno za njeeeega razložila, da ima on pač tako energijo, ki meni odgovarja - ki me pomirja, sprošča, napolni z energijo... in dejansko točno tako je v resnici - pa čeprou je tipček daleč od tega da bi bil po mojem okusu.

zdej opažam da s časom mi postajajo všeč lastnosti al pa fizične značilnosti, ki me spominjajo nanj - noro xrolleyesx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
Deli na socialnih omrežjih

Kaj me privlaci?

Da je simpaticen, da prizna, ko nima prav, da ni zaljiv, da je inteligenten, da so neke iskrice v oceh ( ki jih ne znam definirat).

Itak sem tudi povrsinska - visji je, bolje je ( cez 185 :2src: ), temen v cupo ( ki more bit kratka), pa nobena skrajnost glede postave.

Evo, na to trenutno palim. Le zakaj :inocent: x:Ix

Glede dus dvojcic..v to ne verjamem. Neka kompatibilnost znacajev more bit, ampak, dvomim v duse dvojcice. Se ne obremenjujem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Privlačen je tisti posebni nagajivi lesk v očeh, pa vse drobne napakice, ki delajo ljudi posebne

:palec: :palec: :palec:

Duše dvojčice...a bi temu lahko rekli potem tut ljubezen na prvi pogled :inocent: v to namreč verjamem :2src:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

verjames v tisto pac, kar se zgodi tebi.

Jaz verjamem v oboje, v ljubezen na 1. pogled in v duse dvojcice

(saj imamo temo nekje, vsaj eno, jasno).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uh men se je ze parkrat, strela v srce, konc, :bomb: xideax xlove2x xloveyx

Prav ono - sam pogled, iskrice, ciao.... kuhana in pechena za vec mescev, kasneje shtale z vsemi tipi, vse odnose (imela zakomplicirano vedno, po vec 'tipov' pa taksno) si 'pokvarila', unicila, poteptala zarad tega...

Dobra sola, sam mi ni zal - se je zgodilo, dogajalo in je bilo noro. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:2src:

Verjamem v ljubezen na prvi pogled, s tem si dajem možnost in tudi željo, da se kdaj to zgodi... :2src: , en daljši čas v to nisem verjela, sam se je čutilo, kajti vibracije, energija je drugačna, ko v nekaj verjameš in se ... PUSTIŠ PRESENETIT :2src:

Duše dvojčice... takšno mojo dušico pa sem našla... :2src: in verjamem vanjo in vame :2src:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Pa mislite da obstaja usojenost?Soul mates?

Pa ljubezen na prvi pogled se redkokdaj zgodi, so v nekje naredil anketo in se je samo 24%anketirancev zaljubilo na prvi pogled x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa težko verjamem v ljubezen na prvi pogled. Mogoče tudi zato, ker se mi še nikoli ni zgodila, pa tudi na sploh sem mnenja, da moraš človeka bolj spoznat, kot zgolj na prvi pogleda, da se vanj resnično zaljubiš.

S tem se cisto strinjam, samo po drugi strani pa; lani junija sem ga prvic videla, bil mi je hudo vsec ( njegove kretnje, nekaj je izzareval), kak mesec sem sam nanj mislila, potem pa malce pozabila, ker ga pac nisem videla. Evo, spet kak mesec nazaj, sem ga spet videla, je vse prislo nazaj, se prav najstnisko zatreskala in zdaj smo tu x;)x x:Dx

Ko cloveka potem ornk spoznas, se lahko se bolj zaljubis, al pa ti pa rata totalno anti. Po moje no. Jaz slednjega sicer se nisem dozivela.

Dusa dvojcica mi je pa bolj najboljsa prijateljica, kot kdo drug...razmisljam sam...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hm... Že pogled na določeno osebo izžareva nekaj! Nekaj fične privlačnosti mora biti! Ampak naj bo nevemkakšna lepotica če res dobrosrčna,dobronamerna do vseh pol ne morem neki čutiti do nje! Recimo ena kolegica mi je bla tko od zmerej fajn pa nisem nikol mel kakih pomislekov da bi bil z njo ampak, ko je enkrat jokala zarad ene prjatlce ker jo oz. naju je razočarala me je pa prepričal da bi lahko bil z njo! V taki situaciji bi marsikdo odreagiral z jezo oz. bi jo poslal nekam ona pa je pokazala to kar mene privlači na ženskah! Al pa ena mi je tud postala všeč ker me je enkrat napizdila ko so se nekateri imel za učit v študentu jast pa par kolegov smo pa od kake 9 do enajstih malčk popival v kuhinji! nič slabonamerni! No ja pol zjutraj me je res napizdila da nekateri se majo za učit mi pa tako...Pa ona se ni mela za učit! No recimo to mi je tud ena taka kvaliteta kero cenim na ljudeh da jim ni vseeno za druge! Jast mislim in čutim tako da drugega kot dobrega sploh ne morš čutit! Drugač mi je pa tud ful fajn da je pametna zelo priporočljivo da je pametnejša od mene! Pa me prav zanima a sploh še kdo tko čuti kot jast al sm sam s temi občutji? xrainbowx xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>Pa mislite da obstaja usojenost?Soul mates?

Pa ljubezen na prvi pogled se redkokdaj zgodi, so v nekje naredil anketo in se je samo 24%anketirancev zaljubilo na prvi pogled x:Dx

obstaja full dobra in zanimiva knjiga glede tega, pa žal še ni prevedena v slovenščino: Twin Souls: Finding Your True Spiritual Partner

by Patricia Joudry, Maurie D., Md. Pressman

honor and respect

Ma eni niti ne vejo kaj je to da se zaljubiš ker verjetno tiste občutke vzburjenja zaradi dolgih nogic, lepe ritke, mišic ali včasih tudi zaradi medijske pozornosti zamenjajo za tiste pristne metuljčke po domače povedano in se s samo ljubeznijo čisto površno ubadajo ali pa se sploh ne, torej mislijo da so zaljubljeni ali da ljubijo samo zato ker so trenutno "zatreskani".

Najverjetneje taki ljudje tut ne verjamejo v ljubezen na prvi pogled ker je za njih preveč globoko da bi se spuščali v to kaj ljubezen je drugega kot medsebojno zadovoljstvo in užitkarstvo x:px sem že imela konkretno tak primer :xx!:

In sploh se mi zdi da se veliko preveč ljudi včasih zadovolji pač s tistim kar dobijo tako na mim grede samo zato da nebi bili sami oz. samski :o|o:

Kolko je pa npr. primerov ko pari niso zadovoljni drug z drugim ker so čist naključno skupaj prišli in si rekl jah no pa dejmo probat da mine čas pa da se mamo mal fajn in so potem kar skupaj ostali ker so se preprosto navadli en na drugega. In potem so po možnosti po nekem ponavadi kar dolgem času v razmerju srečali nekoga, s katerim je v trenutku naredilo klik, štima na pogled štima karakter, vse štima pa si ne upajo razdret stare zveze in reskirat z novo z mogoče ravno TISTIM človekom, ki jim je bil od vsega začetka preprosto namenjen :2src:

xrolleyesx mogoče bi si le mogla prebrat tisto knjigo prej o soul mates, vendar takšno je pač moje mnenje vsaj zaenkrat.

No pa še tam sem mislila dodat ko sem vprašala duše dvojčice če je to isto kot ljubezen na prvi pogled - sama sem zmeraj pod "ljubeznijo na prvi pogled" imela v mislih paketek, da nekoga vidiš pa veš da je to to, da je tut za vizuelno podobo nekaj več.

Hehe, mlada naivnica ane x:Dx x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...