borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Duše dvojčice... takšno mojo dušico pa sem našla... in verjamem vanjo in vame [/color] Srečnica, nekateri iščejo vso življenje pa je ne najdejo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Srečnica, nekateri iščejo vso življenje pa je ne najdejo... Najdemo jo vsi dragi Boris Tudi ti si jo našel Duhovna dimenzija ljubezni in odnosov Iskanje ljubezni in tistega popolnega partnerja je v resnici iskanje celosti, in obstajajo trije tipi romantičnih razmerij, ki pomagajo človeka voditi k njegovi celosti: dvojni plameni, duše dvojčice in karmična razmerja. Dvojni plameni (twin flame) so bili ustvarjeni skupaj na začetku in delijo edinstveno usodo. Ustvarjeni v enem ognjenem jajčecu, so bili ločeni v dve sferi bivanja – eno v moški polarnosti in drugo v ženski polarnosti – a vsaka z istim vzorcem božanske identitete. Čeprav preživijo nekatera življenja skupaj in druga narazen, je njihova vez večna in ko se vsak od njiju zlije s svojim Višjim Jazom, bosta skupaj večno. Toda niso vse lepe in izpolnjujoče ljubezni ljubezni dvojnih plamenov. Vez duš dvojčic je drugačna od vezi dvojnih plamenov. Medtem ko ima vsak od nas samo en dvojni plamen, lahko imamo številne duše dvojčice. Duše dvojčice včasih delijo komplementarne pozive v življenju. So partnerji in drug drugemu v pomoč, ter pogosto delajo na razvijanju istih kreposti in obvladovanju istih čaker. Takšna razmerja so običajno harmonična in zadovoljujoča in takšna duše lahko skupaj dosežejo velike stvari. Nato obstajajo karmična razmerja. Tukaj dva posameznika potegne skupaj, da bi izravnala vzajemno karmo. Karmična vez je lahko najbolj močna od vseh in se začne z najmočnejšo privlačnostjo. To je zato, ker ima duša globoko težnjo, da bi bila svobodna in ima notranju vedenje, da je ta povezava ključ k razrešitvi skozi uravnovešanje karme, ki je pogosto trda, kot je nasilje, sovraštvo, zapuščenost ali celo umor. Od časa do časa pride do občutka praznine, osamljenosti, ki razkriva nezadostnost razmerja, ki temelji izključno na karmi. A čeprav so pogosto težka, so ta razmerja pomembna pri doseganju lastnega mojstrstva na duhovni poti. Vsak izkusi vse tri tipe razmerij v teku svojih življenj. Ključ do celosti v vseh je, ljubiti vsako dušo. Iz:Soul Mates Lep dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Privlači me seksipil če tega ni, tudi do česa globjega ne pride! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...zelo priporočljivo da je pametnejša od mene!...to so moje mokre sanje ze od 12. leta naprej... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a zato s zmer mokr okol mene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a zato s zmer mokr okol mene! ..ne, ne moker sm ob tebi zato k svicam od strahu pred tvojimi sumo prijemi... ..pa zato k svicam, k ti tok hitr v kwanc hods... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 obstaja poželenje na prvi pogled, ne ljubezen...mene more tip najprej fizično privlačit, potem se začnem zanimati tudi za ostale stvari..se pa zgodi, da ti kdaj kak tip na pogled ne potegne takoj, čez čas ti pa ful všeč rata, ker je simpatičen, pa nice, pa zna shendlat stvari kot je treba..to ta zadnje mi je zlo privlačno Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 obstaja poželenje na prvi pogled, ne ljubezen...mene more tip najprej fizično privlačit, potem se začnem zanimati tudi za ostale stvari.. Ja, that`s it! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hm... Že pogled na določeno osebo izžareva nekaj! Nekaj fične privlačnosti mora biti! Ampak naj bo nevemkakšna lepotica če res dobrosrčna,dobronamerna do vseh pol ne morem neki čutiti do nje! Recimo ena kolegica mi je bla tko od zmerej fajn pa nisem nikol mel kakih pomislekov da bi bil z njo ampak, ko je enkrat jokala zarad ene prjatlce ker jo oz. naju je razočarala me je pa prepričal da bi lahko bil z njo! V taki situaciji bi marsikdo odreagiral z jezo oz. bi jo poslal nekam ona pa je pokazala to kar mene privlači na ženskah! Al pa ena mi je tud postala všeč ker me je enkrat napizdila ko so se nekateri imel za učit v študentu jast pa par kolegov smo pa od kake 9 do enajstih malčk popival v kuhinji! nič slabonamerni! No ja pol zjutraj me je res napizdila da nekateri se majo za učit mi pa tako...Pa ona se ni mela za učit! No recimo to mi je tud ena taka kvaliteta kero cenim na ljudeh da jim ni vseeno za druge! Jast mislim in čutim tako da drugega kot dobrega sploh ne morš čutit! Drugač mi je pa tud ful fajn da je pametna zelo priporočljivo da je pametnejša od mene! Pa me prav zanima a sploh še kdo tko čuti kot jast al sm sam s temi občutji? Mene tut to privlači na moških, nisi sam... pa ne bom pozabila, ko sem bla samska, so vsi nabijal vse najlepše o seb... mi je šlo na ... potem pa pride on in mi butne ven tako, sem bla čist... cel dan premišljevala, kaj bi mu rekla... men je privlačnost nenavadnost... ne v meri Marylin Mansona...ampak taka čustvena nenavadnost... inteligenca in malce izkrivljen humor... ko sem jez vsa romantična vprašala svojga...kaj mu je všeč na men...pa prav - tvoja mejhna stopala... bebo! pa sem se zavedala, kakšne neumnosti ga sprašujem... valjda da vse, če z mano živi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ne da se definirati, kaj me privlači. ni pravila. eksotika morda. barvitost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 ... pa sem se zavedala, kakšne neumnosti ga sprašujem... valjda da vse, če z mano živi... v bistvu ja, mas prav, kao, sam menim, da ni cist tko (nujno) - da bi moral tipa privlacit vse na nas, ker je z nami.... privlaci ga pac to in ono, OSTALO pa jemlje v paketu, po mojem.saj eni se zaljubijo sam v videz, eni celo sam v obraz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Mene pa privlačijo posebnosti, majhne malenkosti katere te ločijo od drugih. Sem opazila da vedno, ko koga spoznam, iščem na njem tisto malenkost, ki je drugačna in čejo najdem , drugače pa .... Niso pa to vedno stvari, lahko je tudi beseda, kretnja ali pa mimika. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Mene pa privlač ena taka skrivnostnost, mogoče navidezna hladnost in nedostopnost.Telesne značilnosti pa roke (prsti da ne bo pomote), lep trebuh in rita Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Na vsakem človeku najdeš vsaj eno stvar, ki se ti zdi privlačna, simpatična... In če znaš gledat človeka ravno skozi to pozitivno stvar, je lahko vsak človek privlačen.... Drugače pa mi najbolj v oči pade karizmatičnost oz. neka fajn energija, ki jo oddaja določena oseba. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 najlazje je verjet v tisto, kar si dozivel ... dokler pa necesar ne dozivis, lahko bluzis in se spreminjas kot kameleon ... dobro znano ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Kepica sladoleda je vedno privlacna... Kateri ljudje so mi privlacni? NEVEM. Res nevem..sploh nevem zakaj mi je kdo kdaj privlacen...pac zacutim cloveka kaksen je pa ni vazno ali je ulicni klosar ali pa miss sveta Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Hm, če je nedosegljiv, me vleče kot magnet, nevem zakaj. Hočem z glavo skozi zid, pa tudi če me potem boli kot hudič....čeprav me ne, mam zaščito. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 dokler pa necesar ne dozivis, lahko bluzis in se spreminjas kot kameleon ...in kot tak seveda use najboljše veš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 mene privlaci samozavest ter razgledanost in nasmeh.mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 prava mera sproščenosti in intelekt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 zame je privlačna rahla zmedenost v trenutku....skrivni smehljaj, posebna hoja, višina,..... da moški ne izstopa takoj....kulturnost, olikanost in da je gentelman, torej da ni grobijan......hm... kaj pa vem.... da ni nastopač, ampak da se v nekem čisto navadnem trenutku odkrije njegova posebnost Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Sem že enkrat povedala, pa še si zdaj nisem premislila: trebušček pa razmak med prvima dvema zoboma. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 veste kaj pri meni res pali, cutece ustnice in nasmeh. kaj vam je pa najbolj neprivlacno oz. vas odbija? tist, k te kr mrzel pot oblije pa isces izhode v prostoru da pobegnes....a to smo ze mel kdaj?m. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 ok, aroganca.nadutost.v prvi meri.prazne oci.plehkost.japiji.metroseksualci.nerazgledanost. nemoski. "to in se vec najdete v ljubljanskih diskotekah med 12-4 uro zhutraj. po tem se stanje relativno izboljsa.ce rabite se vec informacij v zvezi s tem, do not hesitate to call...." t: +386 (0)1/426-90-20f: +386 (0)1/426-90-19GSM: +386 (0)51 399 666 ampak razgled je pa lep. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.