nimbus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Privlačijo me moški,ki znajo komunicirati...in ne komplicirajo... Privlači me sramežljivost... Privlači me iskrenost in prijaznost v očeh. Privlači me preprostost... Privlači me entuziazem... Privlačijo me realna tla... Vizualno...pa..všeč so mi manjši moški..z ne preveč mišične mase... in ne smejo biti kosmati.... Njabolj sovražim ljubavni tepih. :xx!: kaj, a zdej si naj pa še tepih pobrijem, bemoboga ja, privlačnost. vam jaz povem o svoji privlačnosti. neskončno me vleče v divjino, v puščavo, v nikamor... pa se ne zezam. ko, da me tam nekaj čaka. v čisti neracionalni ekstrem. hočem ravne širjave do amena, nič, nič, nič, popolnoma nič daleč naokoli. kakšna puščava taklamakan al pa gobi je ena varijanta. druga pa plato tibeta. pa avstralija... alice springs. in to bi si postavu šotor in se ne bi mrdu niti za centi. pa da ga jebeš. Mene pa zanima, kako je mogoče, da VEDNO, VEDNO naletim/ spoznam moške, ki so rojeni v istem faking astrološkem znamenju. A je to naključje? A jih prav izvoham al kaj??Pa to verjet ne morem, resno! Run, run away oziroma kaj? to je tisto, ko skušajo narediti umetno inteligenco in potem pravijo, da bodo robota izenačili s človekom. jaz pa pravim, da bodo človeka izenačili z robotom. na iste impulze reagiramo na iste načine in ker nam telesni afekti narekujejo voljo, si v njeni izpolnitvi celo domišljamo, da smo svobodni. ma... ne nadaljujem. sam ne me zdej nazjat... si napisala:"mene zanima..." in to ni psihološki profil. zame si ena izmed največjih ugank tega stvarstva. tko, kot vsi ostali. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 ja, privlačnost. vam jaz povem o svoji privlačnosti. neskončno me vleče v divjino, v puščavo, v nikamor... pa se ne zezam. ko, da me tam nekaj čaka. v čisti neracionalni ekstrem. hočem ravne širjave do amena, nič, nič, nič, popolnoma nič daleč naokoli. kakšna puščava taklamakan al pa gobi je ena varijanta. druga pa plato tibeta. pa avstralija... alice springs. in to bi si postavu šotor in se ne bi mrdu niti za centi. pa da ga jebeš. Ti si čist preveč samosvoj. Povej nam še kaj o kakšni drugi privlačnosti. What turns you on?What drives you crazy ?? Aaaa?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Ti si čist preveč samosvoj. Povej nam še kaj o kakšni drugi privlačnosti. What turns you on?What drives you crazy ?? Aaaa?? that's easy. marginalnost, nenavadnost, ne..., ne..., ne... mater, sem raje kar nehu. ker tkole "negativno" (niti to niti ono) se ponavad samga boga definira no, zdej pa zares. moja druga privlačnost je sam bog, absolut, whateveryounameit. tisto v meni, ki mi pravi samo, da JE in popolnoma nič drugega, je takšen rajc, da hočeš s samo fizično aktivnostjo pripraviti telo, da bi poslušalo šeste čute ali pa svojo misel skoncentrirat na čisto metafiziko. ne vem... neskončnost, popolnost, absolutnost. ah, jebi ga... sem pač preambiciozen. sej, k bom meu pa dost, si bom pa lito felgo kupu in jo bom lepo glancu... pa bo mir. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 mislis "momma"? "mamma" je latinsko za...khm...ziz aja..razen, ce gre ze indecent proposal/invitation Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Hehe, jaz si seveda nisem privlačen. Najbolj privlačno pri ženski pa je njen trebušček, raven in s tisto linijo na vsaki strani. No, to je sexy. Privlačni so mi pa tudi dolgi prsti, nasmeh in pa pogled. Sem že videl takžno žensko in sem padel v nezavest... Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Hehe, ne to je blo metaforično Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Idealne linije, za okol padat, idealne fotke...... Idealn desc, da mi je privlačen, je z malo trebuščka, na glih ploh zadej in spredej...Pomožnosti malo daljše lase (kako je zjutraj lepo pogledat razmršeno faco).....Predvsem pa ne prenesem presrancev, ki se bojijo lastne sence. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 hm privlačnost.... ženska mi ne more bit privlačna, lahko mi je dino simpatična..privlačen mi je pa fant in sicer pri njem me privlači to, da jaz njega privlačim, skupni interesi in, da nima izrazitih napak, ki me motijo pri fantih ( debelost, tut kaki svetlolasi in svetlopolti me ne privlačijo,..pa brki pa brada, sam to ma bolj mal mladih)..lohk se še kj najde nekateri pravijo, da jih npr. eksotični kraji privlačijo....to pomen, da si želijo it tja....temu se reče želja.... hm, a pol je privlačnost ubistvu, želja po nečem? drgač pa, jaz sem s sabo zadovolna, nisem si pa privlačna, privlačna pa sem mojmu fantu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.