Skoči na vsebino

Privlačnost

Marsa

Recommended Posts

Verjamem, Volk... ;)

Važi. Lahko pa "kompenzirava" (tudi jaz imam nekaj takšnih asov tukajle...). ;))

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 333
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Privlačijo me:

*** lepe drobne stvari ***

*** majhne pozornosti ***

*** čudovita narava in ***

*** odkritosrčni, nasmejani in čustveni ljudje, ***

ne glede na spol, starost, raso, versko pripadnost, izobrazbo ali položaj oziroma status,

ki ga imajo v družbi.

Privlačijo me ljudje, KI ZNAJO:

icon_smile.gif NAJTI DOBRO V SOČLOVEKU in njegovih dejanjih ter reakcijah,

icon_smile.gif PREVZETI POLNO ODGOVORNOST za svoje besede, misli in dejanja,

icon_smile.gif in ki si UPAJO povedati svoje mnenje,

icon_smile.gif BORITI SE zase in za svoje drage

icon_smile.gif BITI ČLOVEK in sončki v malem, ki sijejo zase in za druge.

Elena

Helena

lepota res prihaja od znotraj, ampak to so pogruntali drugi, ne misice.To v zvezi s starimi ljudmi je pa popolnoma res, kako prijeten je zguban obraz, ki je poln življenja, čeprav se življenje že nekako izteka.Kako grd je prazen obraz, nategnjen ,brez mimike, prazen pogled in samo speglana koža pa nekaj tisoč DEM vrženih stran.Največ mi pomenijo oči, ki povedo ogromno.

Uh, Lunca - kul, ker si to izpostavila.. Kako smo lahko pozabili..

Evo - kar prec popravim (*grem odpret temo..).

Res, nategnjen obraz brez mimike!!! Kako so eni nesamokritični, kar je butasto, če se obenem zavedamo, da so ravno zaradi samokritičnosti se lotili tega.. ;)))))))))

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja,glas zna predrmat,še posebno prek telefona;govoriš s človekom,ki ga ne poznaš, a glas tistega na drugi strani bi najraje pojedel-in zanimivo kako potem ,vsaj jaz,oblikujem figuro na ta glas in si ga živo predstavljam in to ne samo fizično,celo karakterne poteze mu nadenem.
Glej naprej, če se le da,...

• 2 weeks later...

Pozdravljena Teja!

Dobrodošla nazaj!

Upam, da si se na dopustu spočila in naužila sveže energije, ki jo z veseljem deliš z nami! icon_smile.gif

Pa hvala za tvoj kompliment!!! Tudi sama jih dam, vesela sem tudi, če jih lahko sprejmem. icon_smile_wink.gif

Elena

Helena

Res si lepo napisala, Elena (to itak, zato ne pokomentiram vsake tvoje izjave/objave). :)

In seveda - živjo Teja, dobrodošla "nazaj"! :)

Marsa

Picasso

... in seveda: kaj mi je še privlačno?

Kakšna "nepravilnost", npr. odlomljen zob ali kaj podobnega.

Marsa

Picasso

Oh, ja zanimiva tema ni kaj, cudno da nisem ze prej zasel sem icon_smile.gif

Jaz veljam bojda za zelo privlacnega cloveka na zacetku in na koncu. Torej prvi vtis naredim odlicen, potem ponavadi ljudem nisem vsec, da sem kao cuden nenormalen in to, potem pa spoznajo, da v bistvu sem zelo vredu.

Omenjali ste samozavest, hm ja morem rec to me niti ne privlaci tako zelo, s samozavestnimi ljudmi se pogosto ne razumem prevec... Seveda so izjeme.

Lepota, pa hehe lahko bi bil lepsi, celo precej lepsi, ampak sem zelo zadovoljn s svojim videzom tako, da se pocutim odlicno v svoji kozi.

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Opazila sem, da me pritegne tudi vonj. pa ne to, da si kdo nalije tri litre parfuma nase. ampak vonj umite, sveže kože???'

če se kdo nalije s parfumom me v trenutku odbije. Znanimivo?!

prvi stik pa so seveda oči. vedno pogledam kaj se tam dogaja...

pa tudi glas. seveda!

in iskrenost. takoj zaznam če kdo kaj prikriva.

joj, na to sem pa pozabila. HUMOR!

Smisel za humor! ta pač mora biti. pa ne stresanje brezveznih šal.

no, glede na to, da je moj smisel malo čuden...skoraj črn...se režim skoraj vsemu ostalemu...

ne prenesem pa, če se kdo norčuje iz napak drugih. pa je lahko še ne vem kako privlačen...v trenutku me odbije.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Natalija,

meni se pa zdi, da je večinoma humor posledica napak drugih (in svojih). Je pa res, da moraš pri tem biti zelo občutljiv in je bolje kaka šala na račun sebe več, kot pa na račun drugih.

misti

• 1 year later...
... in seveda: kaj mi je še privlačno?

Kakšna "nepravilnost", npr. odlomljen zob ali kaj podobnega.

x:Dx ... ja!!! prav na to sem v mladih letih skor padala x:Ix ...na tak širok nasmeh, pa malo odškrtnjeno zgornjo enko... ponavadi so imeli takole odlomljene enke taki hitri, športni drzni fantki... x;)x ...

hja to ma moj fotr... hehe, si je skori jezik odgriznu.. .:) hehe, ohjej, jaz pa nič, čeprav pa so ja nepravilnosti lahko zelo seksi če so v pravo smer sicer pa lahko zelo odbijajo, prav tako kot prevelika popolnost, k ne zgleda naravno, in če ne zgleda naravno ni zdravo ni zdravo.. ne more bit nevemkaj.. .:) hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... pa ne samo odbiti vogalčki enic, včasih so simatični tudi taki, malo postrani položeni zobki, samo malo, samo kakšen... da ni vse tako polikano in v ravni vrsti kot četica... x:Dx

... zdaj sem se spomnila še, kako se mi je zdelo blazno privlačno, ko je en predavatelj bil ves lepo spedenan in to... ful mahal in krilil z rokami in bil ves v tistem, kar je govoril... pa tako sedel, da so mu iz hlač ven kukali vijolični štumfki... x:Ix x:Dx

x:Dx ... ja!!! prav na to sem v mladih letih skor padala  x:Ix ...na tak širok nasmeh, pa malo odškrtnjeno zgornjo enko... ponavadi so imeli takole odlomljene enke taki hitri, športni drzni fantki... x;)x ...

He he he... to pa imam jaz: širok nasmeh in odškrtnjeno zgornjo desno enko! x:Ix No, pa ne preveč - na hitro se skor ne vidi. Je pa bila bolj odškrtnjena (ko me je v 3. razredu ena starejša punca na zobe x:((x ), pa mi je zobozdravnica malo pobrusila, da je malo zravnala z levo enko. Na srečo sem imela dovolj velike enke, tako da so še vedno normalne velikosti.

Drgač pa me privlači kaka zanimiva osebnost, malo karizmatična, izvirna... Kar pa se zunanjosti tiče, pa močne moške roke, širok vrat in ramena, globok pogled... Sam bom morala kej spremenit, ker z glih takimi tipi ne zdržim dolgo... Hja, to je pa tisto: privlači me eno, ustreza pa mi drugo... xrolleyesx

x:)x Ne morem točno opredelit, kaj je tisto, kar me pritegne pri človeku. Vedno najprej opazim oči, zobe in roke. Ali mi nekdo 100% ugaja ali pa me ravno tako 100% odbija. Kaj pa vem, določen občutek,ki mu zaupam in me nikoli ne izneveri! x:Dx

x;)x Recimo za kakšnga privlačnga dečkota, ki ga vidš v lokalu, kolk daješ na izgled, velikost in za uporabnost njegovega orodja x?x x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

• 3 weeks later...

Kaj je privlačno?

Včasih že tip, ki sedi na klopci in je sendvič. x:Dx x:Dx

Danes zjutraj, ko sem šla na delo, mi je padel v oči eden, ki je tako mirno sedel na klopci in tako blaženo zrl predse v morje, pri tem pa počasi in z enim posebnim užitkom jedel sendvič... x:px

Se mi je zdelo prav hecno, kako sem se "poistovetila" s tistim sendvičem... x:Ix x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...