Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Grem trbušnjake delat....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Punce, kaj imajo vaši fantje na kvadrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Humorja ......ssssssssstane Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Grem trbušnjake delat....... Janja... Staneta pa matrajo kvadrati... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Saj to smo pa ze obdelali - da tip ima lahko pirski trebuh, bejbi ga pa ne sme imet (recimo poporodnega).GROOOOARRRR, kdo to pravi!!!Punca ima lahko kar hoče, če se takšna dobro počuti v svoji koži. Če pa on uživa s svojim pivskim vampom, je to njegova stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kaj se buniš mala ...poglej mal babnice po 35-ih okol .....ne vse, velik njih pa........ma s tem mickenim vampkom sem pravi car Ja, vem, da so rodile.......mi smo pa 10000 pirov spili Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Punce, kaj imajo vaši fantje na kvadrat saj piramide so tudi čisto simpatične Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ampak jaz še vedno kot otrok tukajle trmoglavim da ni važna zunanja podoba (trebušček, pa gubice, ...), če energija steče in če so iskrice, tistega bušeka tud opaziš ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...in imaš povsem prav Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 tistega bušeka tud opaziš ne seveda, ker si od lbezni slepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Punce, kaj imajo vaši fantje na kvadrat saj piramide so tudi čisto simpatične Ti bi kar na tretjo že, mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ampak jaz še vedno kot otrok tukajle trmoglavim da ni važna zunanja podoba (trebušček, pa gubice, ...), če energija steče in če so iskrice, tistega bušeka tud opaziš ne kaj pa če so iskrice... pa kljub temu vidiš bušeka pa gubice in ti to ni ne vem kako všeč... pa je kljub temu takoooo blazno lepo v njegovem objemu, nikjer lepše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ampak jaz še vedno kot otrok tukajle trmoglavim da ni važna zunanja podoba (trebušček, pa gubice, ...), če energija steče in če so iskrice, tistega bušeka tud opaziš ne ja,ja Selene in mi ti pritrjujemo kljub vsemu pa dober videz (in kvadratki, seveda ) ne škodi! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ampak jaz še vedno kot otrok tukajle trmoglavim da ni važna zunanja podoba (trebušček, pa gubice, ...), če energija steče in če so iskrice, tistega bušeka tud opaziš ne kaj pa če so iskrice... pa kljub temu vidiš bušeka pa gubice in ti to ni ne vem kako všeč... pa je kljub temu takoooo blazno lepo v njegovem objemu, nikjer lepše. mogoče potem niso več samo iskrice, ampak prava energija... hja, če ti je v tem objemu najlepše, potem te ne moti bušek... hehe, sem kot majhen otrok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 xsrcbumx ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Kaj ste zdaj zapeli za ta trebuh!Saj smo ze povedali, da jasno, ce imas rad, ljubis, shizis, whatever... - ti je privlacno navadno VSE na ljubljenem in/ali obozevanem. Ce pa se pogovarjamo, kaj je privlacno, pa mi pivski trebuh pac ni. Tebi je pa pac vsec ta oseba, cela, in te privlaci. Privlaci te energija, pogled, vonj, kozha, smeh, kako nekaj naredi, se pravi dolocena gesta, mimika, kako se premika ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 .za nekatere je različno podjebavanje privlačno privlačnost telesnega objema, glas in jezik se skp zvijeta, nato zapojejo vibracije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kva ste zdej zapele za ta trebušček,vamp....men pa ni važn kakšen je majhen,velik....sam da je moj uredu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ja, vem, da so rodile.......mi smo pa 10000 pirov spili in viktorja za izjemne dosežke dobi....... Mick ! (plosk, plosk) ps. kako pa kaj trebušnjaki ? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 in viktorja za izjemne dosežke dobi....... Mick ! (plosk, plosk) ps. kako pa kaj trebušnjaki ? p.s. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 sem se še nečesa spomnila....globok moški glas.... a'la cavazza, to je privlačno.... pa skrivnosten pogled, oči, v katerih globini bi lahko kar zaplaval.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ampak jaz še vedno kot otrok tukajle trmoglavim da ni važna zunanja podoba (trebušček, pa gubice, ...), če energija steče in če so iskrice, tistega bušeka tud opaziš ne Imas prav in nimas prav.Kaj bi rekla, ce bi spoznala super tipa, ki bi te privlacil tako telesno kot tudi drugace.. Potem bi skupaj zivela, se porocila in .. cez 15 , 20 let bi se grozno zredil, dobil velik pivski trebuh in na zunaj postal popolnoma drugacen clovek.. Ti se vedno ne bi bilo pomembno kako zgleda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 sem se še nečesa spomnila....globok moški glas.... a'la cavazza, to je privlačno.... pa skrivnosten pogled, oči, v katerih globini bi lahko kar zaplaval....globok in hripav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 uf , se strinjam, glas je lahko........hm..........marsikaj.........spomnila na par glasov..........hi hi hi, eni so dobro stresli Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Sem že nekajkrat doživel, kako še zna biti privlačen glas, še posebej od oseb, ki imajo jupitra v 3. hiši, res prijeten občutek... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.