Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Znova, sej bi ti odgovorila, pa te ni več med nami... če pa slučajno bereš, upam,da njega tud ne bi motile razne pomanjkljivosti, ki bi nastale na meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Hm privlačna se mi zdi prikupna sramežljivost - taka mini mini sramežljivost . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 samozavesten nastop mi je všeč, da ve kaj hoče... je včeraj prišel inšpektor (nov) in mene spraševal, kaj oni drugi preverja, se mi je kar obračal tako je bil žgoljav in neobogljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Medtem ko si ti takoj, ko si nastopila na delo (če misliš tako nov) razturala in imela vse v malem prstu. :xx!: Mene ne moti neprepričljiv nastop iz objektivnih razlogov. Nimam tolk pričakovanj od drugih in niti nočem biti tolk kritičen. Vsak človek mora dobit ptriložnost, da se izuri........Slinavcev pa tud sam ne maram, sam tu mislim na karakter. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 tistega bušeka tud opaziš ne seveda, ker si od lbezni slepa ha ha Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 mag babe, govorite tu o odprtih spodnjih nivojih (moc, trebusne misice, etc...) in drzo, samozavestjo nekako - mocnim glasom, ki morda lahko izraza tudi scentriranost, etc..itak, da cool! samo vcasih je primerno tudi obratno - torej da so zenskice take in ne samo tipi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 itak, da cool! samo vcasih je primerno tudi obratno - torej da so zenskice take in ne samo tipi Saj smo...... Menda ja ne dvomis o tem???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ...pismo, meni je pa kdaj , kak starejši tip ( Šeruga recimo ) fuuul privlačen... , čeprav bi mi loh bil fotr... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Sean Connery bi mi loh bil ded...pa je, starejši je boljši je... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Meni pa ni vsec debel moski. Tip mora imeti ploski trebuh, docim bejba ima lahko malo trebuscka - ampak tako sexy, ne da klobase totalne. Se strinjam! Ce se osredotocim samo na zunanjost, lahko recem, da prvo pogledam oci. Ni vazno kaksne barve so, samo, da nekaj izzarevajo. Pogled, iskrice...itd...Neprivlacni so mi tudi ful ful suhi tipi in ful nabildani. Pac mi ne gre...Praviloma nisem prevec navdusena nad dolgolasci, ampak ce me tip ocara mogoce s humorjem, ali zanimivim pogledom na svet, lahko pozabim na tiste dolge lase ali pa suhcane rokce Itak je pa spet vse v samozavesti in kako se nosimo...v vecini, ne mislim zdaj skrajnosti? Jaz telesno privlacna? Ne vem...za koga najbrz ze, sebi nisem lih....Kako drugace pa mogoce. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sean Connery bi mi loh bil ded...pa je, starejši je boljši je... men je pa totalno zoprn. ne recem, da ni v nekih splossnih pojmih privlacen, znam objektivno nekako videt to, samo mi je antipaticen, sploh me moti ko seslja, kao, kot keber, grrbrrr. Tako na silo, image, poza... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Tlele sicr same beybe pišete, ampak vsen! Men so všeč, visoke,dolgonoge beybe,raj mam temne, ampak se tud svetlih ne branm,inteligentne(ne da me sprav v družbi u kočljiv položaj z neumnim blebetanjem) samostojne,samozavestne in sigurn vražje privlačne in seksipilne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Hm, ja, triple, komu niso vsec take... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Kake so pa teb? Male,glupe,ponižne,zafrustrirane in grde? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 kaksne pa so teb? Majhne, debele, butaste, neasmozavestne, nesamostojne in neprivlacne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Zgleda Marsa da ma tak posebn okus! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 ja saj to ga ima najbrz itak, ker je Vodnar...Morda je mislil, ne tolk samozavestne spet, pa one manekenske...tebi je pametna, sam da je tih mogoce. Enemu je pa ena vsec, ki je inteligentna a ful cveka. jaz denimo se imam za inteligentno, pa ni dvakrat za rect, da te ne bi v kako hudo zadrego kje spravila.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Eh, dvomem v to! mam rad če ma beyba inteligentn nabrušn jezik, ne pa da je tih k ena mona! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Ok, dolgocasna pa se mi zdi da res nisem... no sicer, o tem ne morem jaz sodit, a te lastnosti mislim da res nimam. No mroda je komu dolgocasno moje nakladanje, to cist mozno, sam mona pa definitivno nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 No, pol nej nas začetnike pa gospod profesor kej nauči?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 mogoce pa lohk zbiras, pa si kaksno prfokso rajs ubodes? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 A maš kero u mislih, Marsa? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 vsekakor mi ni privlačno, če se ženska preveč trudi in mi s svojimi izjavami leze v rit - rajši vidim, da me kdaj pošlje kam, kot pa da se z vsem strinja (bobnar, fajn ikonca) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Meni pa ne če je ti preresen,če se ne zna hecat,pa kdaj kakšne ušpičt....sploh mi gre pa na živce če je ukazovalen....brrrr :xx!: ,in mi vsiljuje svoje mnenje,in me zaslišuje.... :xx!: ,kje pa kdaj,pa zakaj....fuj! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.