Skoči na vsebino

Privlačnost

Marsa

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Komentarji 333
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

samozavesten nastop mi je všeč, da ve kaj hoče... :2src:

je včeraj prišel inšpektor (nov) in mene spraševal, kaj oni drugi preverja, se mi je kar obračal tako je bil žgoljav in neobogljen. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Medtem ko si ti takoj, ko si nastopila na delo (če misliš tako nov) razturala in imela vse v malem prstu. x;)x xrolleyesx :xx!:

Mene ne moti neprepričljiv nastop iz objektivnih razlogov. Nimam tolk pričakovanj od drugih in niti nočem biti tolk kritičen. Vsak človek mora dobit ptriložnost, da se izuri........Slinavcev pa tud sam ne maram, sam tu mislim na karakter. x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

mag babe, govorite tu o odprtih spodnjih nivojih (moc, trebusne misice, etc...) in drzo, samozavestjo nekako - mocnim glasom, ki morda lahko izraza tudi scentriranost, etc..

itak, da cool! samo vcasih je primerno tudi obratno - torej da so zenskice take in ne samo tipi x:px

Guest sanjalica
itak, da cool! samo vcasih je primerno tudi obratno - torej da so zenskice take in ne samo tipi  x:px

Saj smo......

Menda ja ne dvomis o tem????

x:Dx :vragec: :vragec: :O: :inocent: :eek:

Sean Connery bi mi loh bil ded...pa je, starejši je boljši je... :palec: x:o)x x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Meni pa ni vsec debel moski. Tip mora imeti ploski trebuh, docim bejba ima lahko malo trebuscka - ampak tako sexy, ne da klobase totalne.  :8):

Se strinjam! x:Dx :palec:

Ce se osredotocim samo na zunanjost, lahko recem, da prvo pogledam oci. Ni vazno kaksne barve so, samo, da nekaj izzarevajo. Pogled, iskrice...itd...

Neprivlacni so mi tudi ful ful suhi tipi in ful nabildani. Pac mi ne gre...

Praviloma nisem prevec navdusena nad dolgolasci, ampak ce me tip ocara mogoce s humorjem, ali zanimivim pogledom na svet, lahko pozabim na tiste dolge lase ali pa suhcane rokce x:Dx

Itak je pa spet vse v samozavesti in kako se nosimo...v vecini, ne mislim zdaj skrajnosti?

Jaz telesno privlacna? Ne vem...za koga najbrz ze, sebi nisem lih....

Kako drugace pa mogoce.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 4 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Sean Connery bi mi loh bil ded...pa je,  starejši je boljši je... :palec:  x:o)x  x;)x

men je pa totalno zoprn. ne recem, da ni v nekih splossnih pojmih privlacen, znam objektivno nekako videt to, samo mi je antipaticen, sploh me moti ko seslja, kao, kot keber, grrbrrr. :sick:

Tako na silo, image, poza... :o|o: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tlele sicr same beybe pišete, ampak vsen! x:Dx

Men so všeč, visoke,dolgonoge beybe,raj mam temne, ampak se tud svetlih ne branm,inteligentne(ne da me sprav v družbi u kočljiv položaj z neumnim blebetanjem) x:px :vragec: x:Dx samostojne,samozavestne in sigurn vražje privlačne in seksipilne! :2src: x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

kaksne pa so teb? Majhne, debele, butaste, neasmozavestne, nesamostojne in neprivlacne? x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj to ga ima najbrz itak, ker je Vodnar...

Morda je mislil, ne tolk samozavestne spet, pa one manekenske...

tebi je pametna, sam da je tih mogoce. ;)

Enemu je pa ena vsec, ki je inteligentna a ful cveka.

jaz denimo se imam za inteligentno, pa ni dvakrat za rect, da te ne bi v kako hudo zadrego kje spravila.. x:px x;)x

Picasso

Ok, dolgocasna pa se mi zdi da res nisem... no sicer, o tem ne morem jaz sodit, a te lastnosti mislim da res nimam. No mroda je komu dolgocasno moje nakladanje, to cist mozno, sam mona pa definitivno nisem. x^x x;)x

Picasso

Meni pa ne če je ti preresen,če se ne zna hecat,pa kdaj kakšne ušpičt....sploh mi gre pa na živce če je ukazovalen....brrrr :xx!: ,in mi vsiljuje svoje mnenje,in me zaslišuje.... :xx!: ,kje pa kdaj,pa zakaj....fuj! :vragec:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...