Skoči na vsebino

Napoved za 12. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/12/"][b]Napoved za 12. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. marec 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
xsrcx Hvala, Marsa!

Ni ravno lepo, pa vsaj vem, zakaj sem "čudna"... Da se ne sekiram zaradi tega x;)x
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

heeej, okol se obrnem (kavo sem si dala kuihat, da jo bom s silki skup spila, ce bo opazila xDDx).. pa ze komentarcka.
(jp, Freia, saj... da nismo mi urzh x:px)
sem pa hecna...
prej je sploh ne preberem oz. jo berem DRUGAC.
pol jo dam pa gor, jo pa 's temi ocmi' (nekimi x:px)...
tko da jo grem jaz tud sele zdaj prebrat... pa da vidmo. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='659462' date='21. Mar 2006 ob 12:05']tko da jo grem jaz tud sele zdaj prebrat... pa da vidmo. x;)x x:Dx[/quote]

x:Dx x:o)x x:Dx

[size=1][color="#3333FF"]Vidim da še kar stilsko izzivaš x:Dx , še vedno motnje, take in drugačne, občutljivost, nestrpnost, agresija v nekem smislu, trpanje čustvene praznine s hrano x:Ix .

Recept, tule vedno probam uganit, kaj bi lahko napisala x:)x .

Ukvarjanje s seboj na vse načine, pa lahka hrana, pa potrpežljivost s seboj in drugimi :palec: .

Ugotavljam, da zadnja obdobja res nimam kake pretirane želje po sprehodih zunaj, pa taka fajn narava, mir, grem lahko praktično kamor hočem, samo skozi vrata stopim, pa sem v središču narave. Včeraj sem se skor zbrcala ven, z mislijo, da mi je namenjena še tale prekrasna narava eno obdobje in da jo lahko še užijem zdaj x:)x :palec: . Pa res dvigne razpoloženje vsakič sproti dolg sprehod po svežem zraku.

Saj takele napovedi x:Dx so v bistvu test, kako živimo. kajti ni problem bit x8Dx xsrcx :palec: , ko je vse optimalno x;)x .[/color][/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ooo hvala marsa x:)x

ne vem a je to videt v natalcu al ni....moja občutljivost na zimo, mraz in premal svetlobe. definitivno me je fizično zdelala tale zima. zato pa tud viroza, temperatura, pa oteženo dihanje....zelo v slogu.....sam dokler je psiha ok, je vse v redu.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a tkole mas bozca? :sori: xcrossfingx
seveda... kaj mas v 6. (pa itak je devica mocna), klaj dela njen vladar, kaj mas tud v 3., kaj pocne saturn (ti ga mas najbrz v vodnarju, kot jaz, a ne?) to pomen bi lohk bil v 6. - ce je asc devica (in ne luna, pr teb vedno mesam tole)

Picasso

:sori: :o|o:

pa saj sem se bla dokaj pozitivna. x:o)x x:px

pridna ne! x:px :8):

Picasso

[quote name='Marsa' post='659487' date='21. Mar 2006 ob 12:33']a tkole mas bozca? :sori: xcrossfingx
seveda... kaj mas v 6. (pa itak je devica mocna), klaj dela njen vladar, kaj mas tud v 3., kaj pocne saturn (ti ga mas najbrz v vodnarju, kot jaz, a ne?) to pomen bi lohk bil v 6. - ce je asc devica (in ne luna, pr teb vedno mesam tole)[/quote]
v 6h imam saturna v vodnarju na 16st...vladar uran je v 1h na 9st device....v 3h mam stelij sonca, merkurja in neptuna -vsi trije v sco...luna pa v luftarskih dvojčkih 10h na 20st....

zdej grem pa mal v simbiozo s kavčem....pol pa mogoče spet kaj delat na računalnik....

men je pa čist ok tale napoved....kaj sem lani trenirala znotraj sebe ne vem čist točno....sam mir ostaja...celo v primeru, če se kdaj kaj razjezim, al pa mi ne gre vse tako, kot sem si zamislila....zanimiv paradoks....zato pa tud sem ok....vročina pa naj si misli kar si hoče..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

OOOOO, Marsa!....že laufam s kofetom,........upam, da maš še kej v đezvi..... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='659503' date='21. Mar 2006 ob 12:59']:sori: :o|o:

pa saj sem se bla dokaj pozitivna. x:o)x x:px[/quote]

[color="#3333FF"][size=1]Kolikor si lahko bla[/size][/color] x:px :palec:

[quote name='silki' post='659524' date='21. Mar 2006 ob 13:16']OOOOO, Marsa!....že laufam s kofetom,........upam, da maš še kej v đezvi..... xDDx[/quote]
oj, zamudila, sam itak sem ene 3 dons spila. :|||
zoprn da ti cajt za kavo tkole trapast diktiram a ne! x;)x x:px

[quote name='Bobnar' post='659526' date='21. Mar 2006 ob 13:18']se pa je vrei xDDx[/quote]
a ne, jst res ne vem, kaj hoce folk! x;)x x:px

[quote name='Pujsa' post='659531' date='21. Mar 2006 ob 13:26'][color="#3333FF"][size=1]Kolikor si lahko bla[/size][/color] x:px :palec:[/quote]
ja no, morda bi lohk bla se bolj oz. bi se dal bit - sam jaz ocitno ne. x:o)x xDDx

moram pa pazit.... sama najbolj, drugim gobcam, pa sama vanjo padem. x:o)x
namrec, pluton bo jutri v igri...
najboljs bi se blo kar kam odrolat. x:px
ker to dok reces kex, je schtraufenpacht. :bomb: x:Dx xrolleyesx

Picasso

[quote name='Marsa' post='659580' date='21. Mar 2006 ob 15:31']ker to dok reces kex, je schtraufenpacht. :bomb: x:Dx xrolleyesx[/quote]

[size=1][color="#3333FF"]Hm, na kaj vse pa je treba pazit, na vse iz napovedi predvidevam, se pravi, da je najboljš, da ratam poosebljena mirnost in sproščenost x:Dx [/color][/size]

Marsa,...kofiko na kofiko spit, tle pa res nimam težav,.....če je pa še "čtivo" zraven pa sploh...... :palec:

....a jutri bo imela spet psiha prebavne motnje,...... x^x

napoved :palec:
xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

joj prebavne motnje sem pozabla napisat!!!!!!!! x:((x
mah, ... :||
pa prejle sem se spomnila, da nisem omenla krvavitev, ki bodo mocnejse... se ne ustrasit prevec... mentruacije bodo mocnejse pa taksno tud... lohk se pa tud kar kaksne krvavitve pojavijo, iz sluznice, da se bomo ustrasil... najveckrat ne bo nic tacga, seveda pa mromo bit na vsako krvavitev pozorni.

drugac pa "psiha prebavne motnje" xokkx

ma Pujsa... teb tole nou tolk delal... bl se morjo kake skorpije pazit. xyesx
tud biki, ovni, strelci, .

Picasso

[quote name='Marsa' post='659636' date='21. Mar 2006 ob 16:33']skorpije pazit. xyesx
tud strelci, .[/quote]

:o|o: ....................... x:o)x

Ma, vse bomo mi to porihtal :vtz:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: kakšno razpoloženje??? Men se zdi ok....saj je stalno up-down varijanta.
Potres je menda danes že bil...sem imela nek čuden filing. Neki imam s temi potresi...me na trenutek zagrabi panika ....potres in garant preberem potem, da je kje bil kak šejk :inocent:

*kava x:px , srečkovičke....jaz imam trenutno omejene količine tega črnega zlata :sori: .... zato imam pa sanje in počutje xokx yea yea xsingx

*čakam, da me na dol kresne :vragec:

*silki in pisho-prebavne motnje x:Dx

*aja..uletela v knjižnico in prosim, če mi lahko rezervirajo eno knjigo, pa pravi gospa knjižničarka ...a tole in jo v roki drži :eek: to je spet ona fora z vesoljem. Hvala ti xangx

---->sem v điru....glancam ...lalala

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xokx

Itak, Mick, ti si ful napredoval, ne vem kaj se sploh usajas. ;) :) :palec:

[quote name='cosma' post='659639' date='21. Mar 2006 ob 16:39']Potres je menda danes že bil...[/quote]
a daj!! :eek:

saj to sem pa napisala mensezdi, yess /(ne yes za potres, sam ker mi gre na zivce, ce cesa ne napisem, pa misim napisat).
kje pa, kdaj, kok?? :irs:

thanx da si prisla napisat.

**
za prejsnjo nihce ni prisel napisat, da so oni bulmastifi onga tam napadli - pa je pasal in omenla sem zivali da je treba pazit (ta teden tud, no to pa vem da sem napisal)

**

In tole: :o|o:
nihce me ni opomnil, da je na koledarju merkur v ovnu retro. :O: x:Ix :xx!: :8):
fak. namest 16. 4. sem ocitno vnesla 16.3. in je kar ze v ovnu! x:((x
beda. :V:
cakam mitjo, da zrihta (je to pr njem, jaz niti najdt ne znam, kje ma to)

Picasso

[quote name='Marsa' post='659640' date='21. Mar 2006 ob 16:40']xokx

Itak, Mick, ti si ful napredoval, ne vem kaj se sploh usajas. ;) :) :palec:[/quote]

x:)x Ma, takav mi je horoskop. x:o)x x:Dx

Ma ja, nektere stvari sn porihtal ful, nektere me pa še mečejo k satan. K te rešim, sn na konju, kao, k lajf je tak, da se bodo ziher kaka nova sranja pojavla. :xx!: Kljub vsemu pa včasih, ko vas berem nekatere, sploh k se usajam, ful ugotovim, da še mam nekaj stvari za spedinat......pr seb. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

[quote name='Marsa' post='659636' date='21. Mar 2006 ob 16:33']joj prebavne motnje sem pozabla napisat!!!!!!!! x:((x[/quote]
xyesx :sori: mela frendica med vikendom ful težave... strelka

maček je dons obupen xrolleyesx divja okol, kar scufa se mu in teče tri kroge po flatu, ves naščeperjen, pa skoz ene take čudne mrrjav glasove spušča, pa meče stvari dol iz vseh polic in omar.. ful nemiren :sori:

mene se pa loteva spomladanska utrujenost...

Mleko mi je ful zadišalo danes, sem si ga zdajle v kavo dala..

Pa ja, mal bom povečala konzumiranje medu....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[url="http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20060321_3071176.php"]Dolenjska[/url]

Včeraj bil tudi v Alžiriji, 4 mrtvi

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...