Skoči na vsebino

Napoved za 12. teden

Marsa

Recommended Posts

bilanca:
teden minil v znamenju vročinskih napadov in poškodb...je pa vse v fazi sanacije. v bistvu je bilo čist ok. danes me pa že nemir daje, pa nekaj nervoze....kot bi sedela na sodu tnt-ja....čuden občutek.

pa pomlad je že v zraku in žilah....čez pomanjkanje pestrosti se ne pritožujem....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
x:Dx :palec:
Tako nekako. ;)

aja punce, sem se nekak odlocla, da si ne pustim da me bo cajt preganjal pa nc ne bom mela slabe vesti - napovedi tko skor ziher ne bom dons napisala, pac pa jutri dop.
ne da se mi met cele nedelje v krchu s temle, pa ze 12 je ura. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:)x :palec:

[color="#3333FF"][size=1]Sej je jutr dost kmal, ne rabiš ob nedeljah se s tem obremenjevat [/size][/color] x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Marsa' post='662464' date='26. Mar 2006 ob 11:57']x:Dx :palec:
Tako nekako. ;)

aja punce, sem se nekak odlocla, da si ne pustim da me bo cajt preganjal pa nc ne bom mela slabe vesti - napovedi tko skor ziher ne bom dons napisala, pac pa jutri dop.
ne da se mi met cele nedelje v krchu s temle, pa ze 12 je ura. :||[/quote]

Popolnoma pravilno! :palec:

Uživej! xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Pujsa' post='662466' date='26. Mar 2006 ob 11:03']x:)x :palec:

[color="#3333FF"][size=1]Sej je jutr dost kmal, [/size][/color] x;)x[/quote]
x:Xx ja, saj, mora bit, saj je vedno tko... sam da jaz tko postavljam - joj pa mroam pa to... dons bom pa si izvolila nedeljo, ce bo pa slucaj kak visek cajta pa energije se pojavil, pa Go! x;)x

Thanx Silki! x:Xx x8Dx
Ti tud. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pravilno, marsa...tako se dela :palec:

men se pa zdi, da ene že mrk po malem prijemlje.... :o|o: :xx!: ...bruh......

Jao Amis ...žeee???

.....jebemtiš,....mene se ne sme taknt do konc tedna,....nej raj pol not prnese... >_>

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Amis' post='662501' date='26. Mar 2006 ob 13:07']pravilno, marsa...tako se dela :palec:
men se pa zdi, da ene že mrk po malem prijemlje.... :o|o: :xx!: ...bruh......[/quote]
ne po malem in ne sam enih, ampak ornk in vse... v sredo je namrec mrk... to smo ze *not*. xDDx

Picasso

hm...js se sama sebi zdim čist normalna....poskrbim za vse za kar je treba...organizacija laufa...notranje počutje tudi.....se pa folk neki čudno obnaša res...ene par komadov je takih, da jim sam še ego ven buta.....sicer pa, nikomur ne moreš preprečit, da se valja v nesnagi, če mu paše......tudi prav.... x^x

[quote name='Amis' post='662601' date='26. Mar 2006 ob 16:40'].....sicer pa, nikomur ne moreš preprečit, da se valja v nesnagi, če mu paše......tudi prav.... x^x[/quote]
xokx :palec: xDDx

Picasso

[quote name='Amis' post='662601' date='26. Mar 2006 ob 16:40']hm...js se sama sebi zdim čist normalna....poskrbim za vse za kar je treba...organizacija laufa...notranje počutje tudi.....se pa folk neki čudno obnaša res...ene par komadov je takih, da jim sam še ego ven buta.....sicer pa, nikomur ne moreš preprečit, da se valja v nesnagi, če mu paše......tudi prav.... x^x[/quote]

Auuuč!! : kratko in jedernato povzeto bistvo. :palec:

:fiju: .....se vid, da si čist ok.... xDDx

[quote name='silki' post='662618' date='26. Mar 2006 ob 17:27']Auuuč!! : kratko in jedernato povzeto bistvo. :palec:

:fiju: .....se vid, da si čist ok.... xDDx[/quote]
x:Dx x:Dx ..jp, pa sem res....veš kolk se mi fajn zdi.... x:px

melodie...ne sekiraj se....folk je včasih nagnjen k temu...sploh takrat, ko nočejo razumet...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...