svizec 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 a se sam men zdi al sem res tu gor najmlajši? zdej se pa res počutim ko dete Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 mislim da nisi....bom ti pa dala en link (oz. sam najdi: starostna struktura clanov foruma).pa pol tole izbrisala (ker mamo se ene par teh tem, ne sam te ki sem rekla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 hehehe pa kaj če si najmlajši js po eni strani nebi mela nič proti, če bi bla tvojih let manj kot se obremenjuješ olš je drugače pa povabi kakega tvojega mlajšega prijatla, pe ne boš več najmlajši sej si tud na silolovem forumu, ne..pa povabi avteka oz dulčija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 aha, ok sej si tud na silolovem forumu, ne..pa povabi avteka oz dulčija na siolovem sem biu, nisem več njega pa nevem, bo zasvinjal ceu forum... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 js sem pa še sam tu in tam zvezdica zaspanka drgač jah dulči bi pa res vse posvinjal, se strinjam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 zvezdica zaspanka drgač tist si ti... hehe, ok... a se me poli še kej spomneš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sej tuki bi bla tud to, sam je blo že zaseden , pa sem si mogla neki drugega zmislit...sam pogrešam un nik hm poli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 ja no a se me spomneš al ne??? za nick ti lah pa marsa zrihta, ker mislim da ZZ tukaj nič ne piše in jo lahbo bena, mislim da ne bo mela ZZ nič proti... pol da pa tebe pod ta nick Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 vežde se te spomnem čeprav, te glih nismo kaj preveč lepo sprejeli jah to pa nebi bla slaba ideja zdej sam treba marso prepričat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 čeprav, te glih nismo kaj preveč lepo sprejeli pra*ci... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 a se sam men zdi al sem res tu gor najmlajši? Reč Marsi, naj da funcijo iskanja članov Po letih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 pa še kodo naj sama spiše ne.... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ja itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 pra*ci... sej je bolš da si tu pristal, kot pa tam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 sej je bolš da si tu pristal, kot pa tam aia? zakaj že? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pravzaprav je še en maljši član. Mi je prišlo na ravno na misel, ko sem ga videl prešnji teden. Je 5 let mlajši od tebe svizec. Ima pa nick Rockiy. Problem razrešen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 9 let je star? zanimivo sam zdej sem pa že star woo, pa res... človek se je rodil 1. April 1996 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sam zdej sem pa že star Ha ha penzionist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 Ha ha penzionist a pol si te že 5x pokojni? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ne sam to se m je zdel ko se rekel, da si že star ne .... Mislim nasplošno si šele star tam okol 80 - 120 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 pa še kodo naj sama spiše ne.... to pa to. Ja itak saj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 Ne sam to se m je zdel ko se rekel, da si že star ne .... Mislim nasplošno si šele star tam okol 80 - 120 pol bom pa dober če bom kdaj star! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pravzaprav je še en maljši član. Mi je prišlo na ravno na misel, ko sem ga videl prešnji teden. Je 5 let mlajši od tebe svizec. Ima pa nick Rockiy. Problem razrešen.hmmm...pr takih* (*tam 12 let pa takih, malo mlajsih od 13) navadno zamizim na eno oko...drugac pa pravila foruma nekak zahtevajo, naj ne bi sodelovali clani, mlajsi od 13 let.v takih primerih bi se pravzaprav morali obrniti na starse.vcas so moral clo napisat starost ob vclanitvi (morda je se zdaj), vendar to napisejo pac lohk 70, pa je ... sam pol se pa na osebni strani vidi prava starost (ce jo seveda napisejo, itak se pa kmal ugotovi, da recimo ni 70 ).9 let pa je res zlo mlado... kdo pravis da ma ta nick?Rocky?Bom sla chekirat....Hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 No zdej sm ga pa po krivem obtožil Ga bo Marsa izsledila in šla k njemu z nalogom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 huh, ja, tega fantka se spomnim, ko je uletel z neko temo...da ga je nekdo zastrašil, da ne bo dobil nobene punce, in je ves v skrbeh priletel na ta forum... in to pri 9 letih starosti...v teh letih sem bil prav vesel, če sem se puncam lahko kar najbolj zameril bog ne daj, da bi razmišljal o tem, da bi kako dobil.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.