strelka 11. julij 2002 Prijavi Deli 11. julij 2002 Jutri bo operiran moj mali nečak. Upam, da bo šlo vse po sreči. Verjamem, da bo vse v redu. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Verjetno je že mimo, vendar vseeno pošiljam tvojemu nečako eno dobro misel za okrevanje. Srečno nečak! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 <>< <>< <>< Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 12. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2002 Hvala za dobro misel, res je že mimo in bilo je vse v redu. Upam, da bosta zdaj z mamico kmalu prišla domov. Čez eno leto, ko pa ga čaka še ena operacija, pa spet upam na podporo zlate ribice... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Strelka - me veseli.Ko sem se danes peljala z neke klinike, sem se spomnila na tvojega nečaka in se mi je zdelo, da bo vse v redu.Nekaj let nazaj je -poleti, ravno v takemle času- tudi moj nečak uspešno prestal podobno operacijo. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 12. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2002 Kar jokala bi, danes sem ves čas na robu joka - (zdaj od veselja) in te misli mi res veliko pomenijo. Hvala. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 12. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2003 Danes moj mali (zdaj že malo večji) nečak praznuje prvi rojstni dan! Želim mu vse lepo, predvsem pa, da bo v septebru, ko ga čaka še ena opreacija šlo vse tako kot je treba. Ribica pomagaj mu! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Strelka - spomnim se vaju z necakom!Tudi jaz mu zelim, da bi uspesno prestal se drugo operacijo in mu cestitam ob tejle lustni obletnici! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 12. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2003 Mick in Marsa, hvala za vajine želje! Prav gotovo bo pomagalo. Zdaj je tako fejst fant, živahen, hodi že, tako, da nikoli ne bi pomislil, da je z njegovim srčkom kaj narobe. Ravno zato upamo, da bo vse v redu. Hvala še enkrat! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Strelka, take želje v korist drugih ribica še raje izpolni, kot če nekdo moleduje zase. Tvoj nečak bo zanesljivo dobro prestal tudi naslednjo operacijo. Pa še tukaj s foruma mu pošiljamo dobre misli. Toliko pozitivne energije pa že mora obrodit uspeh. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Danes moj mali (zdaj že malo večji) nečak praznuje prvi rojstni dan! Želim mu vse lepo, predvsem pa, da bo v septebru, ko ga čaka še ena opreacija šlo vse tako kot je treba. Ribica pomagaj mu! Tudi jaz čestitam tvojemu nečaku in mu želim vse lepoter moji nečakinji Melani,ki danes ravnotako praznuje - 4. rojstni dan! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 12. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2003 Bigm - Helena - Čestitke Melani!!!! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Strelka, take želje v korist drugih ribica še raje izpolni, kot če nekdo moleduje zase. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Pridruzujem se cestitkam temperamentni sefici - Bikici Melani! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Pridruzujem se cestitkam temperamentni sefici - Bikici Melani! Hvala Strelka, hvala Marsa! Ampak ona RES JE ŠEFICA x!x Luna v ovnu,sonce v biku,ascendent v ribah. Ampak to njeno sonce in ta luna sta toliko ognjena in zemeljska,da tale ascendent občasno ven udari. Prava faca je, kot njena teta - moi! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 27. september 2003 Avtor Prijavi Deli 27. september 2003 V ponedeljek bo TISTI dan! Dan, ko bo v operacija. Ko bodo zakrpali tisto luknjico. Verjamem, da bo vse v redu, ker enostavno MORA biti. Kajne, ribica? Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Skupaj z ribico mislimo nanj in držimo pesti, da bo vse v redu Bodo krpali luknjico na srčku? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 27. september 2003 Avtor Prijavi Deli 27. september 2003 Mateja, ja na srčku. Pa še aorto mu morajo razširiti, to so mu umetno zožali, ko se je rodil zaradi prevelikega pretoka. Upamo, da bo to zadnja opreacija. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 uspešno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Strelka,če smo držali palce pri športu in mislili nanj,bomo tudi pri zdravju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Tak majčken fantiček, pa že tak junak, da vse tole prestaja... to pa meni solze na oči ... vse bo OK Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Strelka, Wayne W. Dyer je napisal knjigo z naslovom: VERJEMITE IN VIDELI BOSTE Verjemi, resnično verjemi v dober izid in zgodilo se bo. Vidiš, tudi na LF nas je kar nekaj, ki bomo pošiljali pozitivno energijo v ta namen. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Strelka, prepričana sem, da bo vse OK! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Strelka! Srecno! Drzimo pesti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 28. september 2003 Avtor Prijavi Deli 28. september 2003 Hvala, hvala vsem za podporo in vase lepe želje! Bom prenesla sestri, ki to še kako potrebuje. Bigm, knjigo imam doma in tudi verjamem (no vsaj, poskusam) v njegovo filozofijo. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.