Skoči na vsebino

teja

Recommended Posts

Teja - mislim, da moraš biti logiran, da lahko popravljaš (in tudi sploh gledaš) profil.

Če se ne da, je to trenutno (ker smo zdaj to zrihtali) - lahko da kaj pedenajo.

Ura pa - ja, vem - pa tudi - ali misliš, da ne dobivam mailov s tem subjectom nenehno na ur.? ;)

Kao da se ne da zrihtat... ;)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

A res? Tudi ko si logirana? (morda samo odgovoriš, pa sproti vneseš podatke - v tem primeru ne moreš - moraš biti prav logiran notri).

Tisto je pa po mojem odvisno od števila objav in nihče nima zveze s tem oz. nihče ne more nič spreminjat itd... To se samo counta.

(*jaz imam modro barvo, ker sem moderator - drugače pa je isto - šteje število objav).

No, itak sem še Mitji poslala vprašanje, on je bolj posvečen v te plati zadev, pa ti morda še on kaj odgovori (profil etc).

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala tudi tebi, Andrej!

Tisto bo pa prec - kot bi mignil... ;))

Marsa

Picasso

Res je, Teja - sem govorila z Mitjo...

Dolgo časa so bile totalne težave s tem "profilom" (zabasal je cel server)- nisva pa jih znala odpravit - potem sva profil enostavno zbrisala, pa so tudi težave izginile.

Vendar smo potem to priključili nazaj, pa sem mislila, da normalno funkcionira.

Zdaj pa sem izvedela, da so spet izključili ta nesrečni profil.

Tako da verjetno kaj refrešajo ali prenašajo ali popravljajo.

Upam, da bo čimprej spet vse normalno delalo.

Hvala za razumevanje. ;)

Marsa

Picasso

Ta profil je problem ze odkar je forum postavljen. Preden sva ugotovila, da je to narobe, je bil LN veckrat down, po cele tedne pa je deloval nenooormalno pocaaaasi.

Zato sva to skripto pac umaknila, vmes pa poskusamo resiti problem. Mislim, da bo najkasneje v 14 dneh to urejeno, potem bo tudi profil deloval.

Administrator

Mitja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...