teja 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Zakaj se ne da popravit profila? Samo mimogrede, ura gre 17 minut naprej. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Teja - mislim, da moraš biti logiran, da lahko popravljaš (in tudi sploh gledaš) profil.Če se ne da, je to trenutno (ker smo zdaj to zrihtali) - lahko da kaj pedenajo.Ura pa - ja, vem - pa tudi - ali misliš, da ne dobivam mailov s tem subjectom nenehno na ur.? Kao da se ne da zrihtat... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 12. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2002 Še eno vprašanje, ko sem glih in: razlika med sodelujočim in zaslužnim članom? Sem opazila, da sem se spremenila v zaslužnega.Profila se pa ne da spreminjat že 10 dni sigurno, pa nima veze. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 A res? Tudi ko si logirana? (morda samo odgovoriš, pa sproti vneseš podatke - v tem primeru ne moreš - moraš biti prav logiran notri).Tisto je pa po mojem odvisno od števila objav in nihče nima zveze s tem oz. nihče ne more nič spreminjat itd... To se samo counta.(*jaz imam modro barvo, ker sem moderator - drugače pa je isto - šteje število objav). No, itak sem še Mitji poslala vprašanje, on je bolj posvečen v te plati zadev, pa ti morda še on kaj odgovori (profil etc). Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Če prav razumem te cifre, še 100 pa bom zaslužni član. Hvala vsem za prijeten klepet! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Hvala tudi tebi, Andrej!Tisto bo pa prec - kot bi mignil... ) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 ***Res je, Teja - sem govorila z Mitjo...Dolgo časa so bile totalne težave s tem "profilom" (zabasal je cel server)- nisva pa jih znala odpravit - potem sva profil enostavno zbrisala, pa so tudi težave izginile.Vendar smo potem to priključili nazaj, pa sem mislila, da normalno funkcionira.Zdaj pa sem izvedela, da so spet izključili ta nesrečni profil.Tako da verjetno kaj refrešajo ali prenašajo ali popravljajo.Upam, da bo čimprej spet vse normalno delalo.Hvala za razumevanje. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 12. julij 2002 Prijavi Deli 12. julij 2002 Ta profil je problem ze odkar je forum postavljen. Preden sva ugotovila, da je to narobe, je bil LN veckrat down, po cele tedne pa je deloval nenooormalno pocaaaasi. Zato sva to skripto pac umaknila, vmes pa poskusamo resiti problem. Mislim, da bo najkasneje v 14 dneh to urejeno, potem bo tudi profil deloval. Administrator Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 15. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2002 SPLOH NI PANIKE Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 15. julij 2002 Prijavi Deli 15. julij 2002 No pa gremo, vidim, da ste bili zelo pridni čez vikend andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.