ID-ka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Katero radijsko postajo najpogosteje poslušate? Zakaj? V čem je drugačna od ostalih? Imajo odlične spikerje, dobro glasbo, manj reklam... Po drugi strani pa - katerega radia sploh ne bi mogli poslušati?In kje poslušate radio? Vas zbudi zjutraj, spremlja v službi ali na poti v avtu? Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Edini res drugačen radio je Radio Študent Vse ostalo je bolj ali manj komercijalni juke-box, enaka osladna štanca povsod :xx!: Zakaj bi šaltal med Anteno, Hitom, Salamonom, Centrom, .... če je povsod ista mineštra hitičev Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Sploh se ne morem spomniti, kdaj sem nazadnje poslusal kak radio. Mislim, da ze kake 5 ali vec let ne poslusam radia. TV- ja pa tudi nimam. Sem opazil, da nekako nisem vec v toku medijskih dogajanj. Ko sem se studiral v LJ, pa sem poslusal v glavnem radio Student, pa mogoce se kdaj RGL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Radio poslušam zelo poredko, razen v službi- Radio Šport. Ponavad se mi skoz rolajo moji cdji... V avtu npr. bi me pobral brez moje muske! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Anteno, predvsem zaradi dveh spikerjev, ki sta mi Jean in Sebo Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Sem razmišljala, kakšna je bila moja "radijska zgodovina". Najprej sem val 202 poslušala, pa stop pops 20 . Potem sem Gamo poslušala s Hemijem in Alenko . Potem je začel pa Hit oddajat, sem pa tudi poslušala rada, najraje Racmana in Hemija, odkar imajo Budilko, jih pa z velikim veseljem poslušam. So mi vsi trije simpatični, duhoviti in zabavni, tako da do 10h prisluhnem, kolikor med službo lahko. Popoldan pa en delček Ote in Miha na Anteni ujamem , se mi tudi zdita simpatična. Kaj mi je pomembno, hm, novice itak ne, mogoče razmere na cestah, glede na to,da sva dosti na cestah, pa pride prav, če veš, da je kje kaj treba bit pozoren , to je fino, da se obvešča. Sicer pa glede glasbe, mi je pa bolj ali manj vseeno, ker je fajn tudi kaj druzga slišat, kaj kar sicer ne poslušam. Če si pa prav mojih zaželim, si jih pa dam pač v CD al pa kamorkoli. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 noute verjel, ampak ze kaksno desetletje (ali vec) sploh ne poslusam radia. ne da se mi cvekanja pa reklam poslusat, muzko mam pa boljso.that's it. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Mladi crnogorac dodje kuci. "Tata, neces vjerovati...na poslu, danas sam radio" "Super sine, super...ali gdje ti je antena ?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 noute verjel, ampak ze kaksno desetletje (ali vec) sploh ne poslusam radia. ne da se mi cvekanja pa reklam poslusat, muzko mam pa boljso.that's it. Jst tud tko nekak. Včasih sn redno poslušal Radio MARŠ (mariborski radio študent), zdej pa izjemno redko, City, včasih Val 202.........ampak v bistvu skor nič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 V avtu na vsake tolk, ko se kakega CDja naveličam.. včasih sem skoz Dur poslušala, mi je kul muzka, fajn teme so mel.. sam sem se jih mal naveličala.. sploh nekih principov njihovih..Zdaj radio SI, to je še kar.. Drugač pa CDji, posneti po okusu..Doma mam pa itak ful redko muzko, pa še takrat mp3 direkt iz računalnika... mi ful bolj paše tišina v sobi ponavad.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 jp, men tud - tisina, Aliana. Vcas so bli se dobri spikerji.. zdaj je pa vse vec diletantov, pa takih, ki zgolj radi svoj glas poslusajo pa kar nekaj cvekajo - cez pol komada recimo.seveda, saj je za razumet.pravice itak redki placujejo (pa se to sam SLO 'avtorjem', kar je v bistvu absurdno, ker je itak vse skopiran, ker oni tuji pa itak noujo vedl al kaj ) - no in program pa morjo nafilat. pol pa je pol cajta reklam, tretjino cveka spiker, onih cca 17% je pa tuje muzke, odvisno od okusa sestavljalca glasbene opreme.(*sem nekajkrat glasbeno opremo nardila na RS-u, se 'tedaj'). Sam klasike pa še zmeraj nimam na zalogi, samo kakih 30 cdjev tko da moram ARS poslušat tu in tam.jp, edino ars 'poslusam', ko sem pri frendici, ker ona to poslusa. to je edino (no al pa zlo v manjsini) prebavljivo.Klasiko obozujem, zal pa pojma nimam, se ne spoznam.. nic ne znam najdt. hocem albinonija... beethovna itd., je pa sto milijonov izvedb, pol mi pa recimo sploh ni tolk vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Ja, jaz tud ARS.. to tud v avtu.. včasih mela skoz na ARS naštiman, ker so mel radijske igre vsak večer, pa ob sobotah zjutraj.. sem posebej za to imela alarm naštiman So mi bile ful sanje (no, saj so še..) radijske igre snemat.. pa klasika ful paše včasih.. Aja, nekaj časa imela Center.. kul muzka.. prvi dve uri. pol pa to poslušaš tri dni pa ugotoviš, da menjajo 20 komadov v različnem vrstnem redu.. Pol sem se pa čudila, da je bil Robbie vsakič, ko sem se v avto vsedla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 V avtu poslušam običajno ARS ali Val 202, v službi internetni radio Sky FM (večinoma Smooth Jazz in New Age), doma, ko ne poslušam svojih CD-jev in mp3-jev, pa internetni radio Last.fm. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Js na šihtu poslušam v glavnem RGL, ko sem doma radia sploh ne poslušam, v avtu pa v glavnem samo CD-je. Včasih sem poslušala v glavnem Hit, ampak zadnjih par let pretiravajo z reklamami in se mi tega res ne da poslušat. Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 pol pa to poslušaš tri dni pa ugotoviš, da menjajo 20 komadov v različnem vrstnem redu..ja. V avtu poslušam običajno ARS ali Val 202, v službi internetni radio Sky FM (večinoma Smooth Jazz in New Age), doma, ko ne poslušam svojih CD-jev in mp3-jev, pa internetni radio Last.fm.no to pa tud jaz vcas (no mitja, pa pol se jaz poslusam) - net radie (nit ne vem kere). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Puhiiiii 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Jst pa poslušam radio KRKA pa še to samo v avtu (RADAR) in če je dobra muzka, če ne pa šaltam na drugo postajo.Doma pa poslušam MP3-je saj mam ogromno CD-jev sam klasike imam bolj mal.Poslušam pa vso muzko, odvisno od razpoloženja.Če poslušam muzko, ki mi ni najbolj všeč, mi je muzka ki mi je bila všeč še bolj kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 samo ej, a še kje sploh vrtijo rock v pravem pomenu besede, mislim skoz samo hitšit...sluzast williams 22x na dan..."Rešitev" ti je le kakšne tak internetni radio, ali pa poslušaš Adijeve (pa ne Smolar; sicer ne vem, kako se piše ta DJ) oddaje na radiu Val (pa ne 202, ampak samo Val). Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Anteno, predvsem zaradi dveh spikerjev, ki sta mi Jean in Sebo Itak. Antena rula. Pa ne, da delam reklamo...bom razložila. Prej sm poslušala velik HIT, pol mi je pa čez neki časa dopizdil, ker so že 100 let isti spikerji in se mi zdi, da so začel mal stagnirat. Pa dost ista muzka je in dost bedna zadnje cajte, tko da... :xx!: Šport mi je bil kul, pol mi je začel it pa na živce en, k je mel une uganke vsake pol ure, pa ne poslušam več. Center sem ene parkrat, pa mi ni tolk potegnil. RGL mi je mal preveč resen...mi je pa všeč tista oddaja popoldne...ko poslušalci kličejo in se pritožijo nad nečim in oni to pol raziščejo. Salomon je podn....raj za srednješolce in tiste, ki radi poslušajo umpa cumpa. Anteno pa poslušam že dobro leto in se zraven ful nasmejem, ker imajo res ene par dobrih spikerjev (ta najboljša je na poti ). Je pa res, da se kr dost najnovejši hit vrtijo, sam tko je, sej je oglaševan kot postaja z največ novimi hiti, tko da že v štartu veš, kaj te čaka. Proti popoldnevu pa muzka rata tud bolj raznovrstna, tko da...svaka čast. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 men se pa dogaja da po vseh teh letih sploh ne vem več kaj se vrti... pozorna postanem takrat ko to zahteva narava mojega dela... poslušam pa eno lokalno postajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 umpa cumpa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Itak. Antena rula. Pa ne, da delam reklamo...bom razložila. Prej sm poslušala velik HIT, pol mi je pa čez neki časa dopizdil, ker so že 100 let isti spikerji in se mi zdi, da so začel mal stagnirat. Pa dost ista muzka je in dost bedna zadnje cajte, tko da... :xx!: Šport mi je bil kul, pol mi je začel it pa na živce en, k je mel une uganke vsake pol ure, pa ne poslušam več. Center sem ene parkrat, pa mi ni tolk potegnil. RGL mi je mal preveč resen...mi je pa všeč tista oddaja popoldne...ko poslušalci kličejo in se pritožijo nad nečim in oni to pol raziščejo. Salomon je podn....raj za srednješolce in tiste, ki radi poslušajo umpa cumpa. Anteno pa poslušam že dobro leto in se zraven ful nasmejem, ker imajo res ene par dobrih spikerjev (ta najboljša je na poti ). Je pa res, da se kr dost najnovejši hit vrtijo, sam tko je, sej je oglaševan kot postaja z največ novimi hiti, tko da že v štartu veš, kaj te čaka. Proti popoldnevu pa muzka rata tud bolj raznovrstna, tko da...svaka čast. Pikica a bomo tebe zdej tudi lahko poslušali na Anteni ful dobro, pa ti si tko energična in to, všeč mi je to Super jzt se že veselim. Sicer pa Ateno poslušam res cel dan skoraj...od jutranjega programa pa potem Bastajana in Iljano in potem tudi Miha in Oto Med vikendom ne poslušam radia, sedaj imam na novo net in bi si ubistvu lahko naštimala Mogoče pa bom še ta vikend Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ko sem stanovala v študentu, sem poslušala Anteno in Radio Študent, zdaj pa nič več. na živce mi gre Hit, Rgl, Salomon in nazadnje tudi Antena ipd., ker cele dneve vrtijo iste komade. pa preveč reklam je. spikerji pa nič posebnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 največ radio City........pa nimam nekega pametnega razloga ..........pač tako je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Pikica a bomo tebe zdej tudi lahko poslušali na Anteni ful dobro, pa ti si tko energična in to, všeč mi je to Super jzt se že veselim. Sicer pa Ateno poslušam res cel dan skoraj...od jutranjega programa pa potem Bastajana in Iljano in potem tudi Miha in Oto Jp. Aja, pa Ivjana je z Bastjanom. Če bi te slišala, bi te postrigla, k rada okol s škarjami straši in sodelavcem čope las striže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 89,3 - radio energy Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.