Marsa 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 mi dela spet citat Jst pa poslušam radio KRKAti tale radio pa res sploh ni slab... kadar smo na dolenjskem, ga majo vklopljenga. enkrat so ponoc se clo kar dobro muzko rolal (stara jajca, sam OK), tko da smo clo blazno plesal (ce pa bi ti dala fotko, bi pa mislil, da sem medveda srecala ) Itak. Antena rula. pozorna postanem takrat ko to zahteva narava mojega dela...al pa ko kje zaslisis kake znane stavke z recimo moje napovedi. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 živjo! jst pa poslušam radio city (sam zarad reporterja milana in škrata bolfenka) radio slovenia international (da ostanem v stiku z nemščino in angleščino, pa glasbo majo tut dobro) val 202 (ker so voditelji in napovedovalci šolani ljudje, govorijo v lepi slovenščini, pa še par šarmantnih glasov majo) radio študent (pravljice ) na živce mi pa grejo te komercialne radijske postaje, kjer je itak lahko vsak voditelj, če je le dost posilen (poznam primer). moti me tudi to da se voditelji sploh ne trudijo da bi lepo govorili. vsakršno spakovanje mi gre blazno na živce! to je po moje čisto smetenje radijskih valov, zato komercialcev načeloma ne poslušam. Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 moja naj radijska postaja je 106,4mH GAMA M Mwhy? k tle majo res cool odaje, pa muska sploh ni slaba - vrtijo same fajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Anteno, predvsem zaradi dveh spikerjev, ki sta mi Jean in Sebo Ajaj, saj jaz tudi poslušam Anteno zjutraj, ko sta ona dva, ampak se mi zdi, da imata prežvečene fore, pa sama sebi sta zeeelooo všeč, se mi zdi Včasih ju je težko poslušat. Aja, pa Ota mi gre tudi na živce, vsa taka fancy :xx!: No sej drugače mi je Antena čisto fajn, pa Hit tudi Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 mial pa ko kje zaslisis kake znane stavke z recimo moje napovedi. :xx!:ne pri nas ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 rsi pa val202 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Joj vem kseia - mislila ssem, ko poslusas kje drugje radio pac.... ne pr seb.. tam ze najbrz sploh slisis ne vec nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 aja, takrat imam pa cd razen če slučajno naletim na kakšno meniznanobesedo (beri tvojo napoved) :xx!: sem pa že v teh letih tko prenasičena, tako da sem trenutno v tišini (pa še stresa ni, ki je povezan z določenimi zadevami), in tako kot gredo drugim reklame na jetra, jaz takrat postanem pozorna (je ok, vsi podatki, prava ura, je pravi dan, se že vrti, se še vrti, pol me pa kdo vpraša kdaj je ena zadeva pa pojma nimam, al pa ktera pesem se je vrtela pred to. Hm sori da smetimo radijske valove no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 No ob nedeljah prav gotovo radio VESELJAK ,sicer ne vem kdo me je navdušil nad tem, morda drugi predvsem starejši družinski člani, pa mogoče tud inštrumenta na katerea sem torbil ( trobenta in bariton). U sej to je pa že juuuuutrrr Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 radio city. Obvezno vsako jutro, posebaj sta mi včeč oddaji Boter ter da/ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Radio...Najvec sicer poslusam CD-je, ampak vseeno.Ze nekaj let je v avtu na st. 1 Gama MM. Vsec mi je spiker Ravnatelj, vsec mi je, ker je veliko od sporta, pa novice Salomon mi je najbolj bedna radijska postaja nasploh. Štanca bedna vsak popoldne ( a je se, ze dolgo nisem poslusala). Beda :xx!: Antena, tja presaltam v Lj, ko ni na Gami nic pametnega... Val 202 in Poslovni val... V redu, samo Karolija sem tudi naveličana malce. Hita skoraj nikoli... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Bom mal lokalpatriot... Radio Univox...Pa Radio Krka...Tam kjer delam(Kočevje) se dobi tudi en hrvaški - mislim da je Radio Narodni Tudi kaj drugega, največ pa našteto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 V avtu imam takole: Rgl, Gamma, Antena (čeprav jih ne morem poslušat, ko začnejo nakladat, k mislijo kok so duhoviti :xx!: ) Dur, Šport, ...... pa 88,4 sploh ne vem ker radio je to, sam vrtijo velik muske in malo govorijo .Čist mem mi je Salomon :xx!: , pa Hit tud ne morem več, pa verjetno še kakšen bi se našel. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 radio kapris radio belvi Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 salomon,antena-petek zvečer(luka) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 skor nonstop radio city najbolši so zjutraj, ko že ob 5h take pokajo da si takoj dobre volje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jaz pa poslusam radio Center, pa 102.8 vcasih presaltam , Murski val je brezveze, sami nasveti za kmete, pa ostala morija, moram res preklikati malo po ostalih frekvencah in najti nekaj svezega .. Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Anteno zjutraj... Jeana in Sebastijana... Bastijana pa izklopim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Game ni več ,zdej sem pa na radio Hit prebasala . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 Game ni več .Kako - Game ni več? Ne poslušam je tako pogosto, pa ne vem.Drugače pa v avtu največkrat menjam postaje - odvisno od glasbe in signala: RSI (100,8), Center (102,4), Antena (105,2), Gama (106,4).Je pa res, da določenih spikerjev enostavno ne morem... :xx!: in preklopim, ko slišim kakšno nakladanje v 3 krasne... Umetnost je nič povedat povedat tako, da si še vedno zanimiv... Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ni je več,zdej je kar en radio Ekspres al neki tazga,brezveze,nč ne dogaja nobenga čwekanja (pa tko mi je sedu g.Ravnatelj),sam muska (čist preterana sama 80-seta) :xx!:. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Od kdaj Game ni vec? V petek sem jo se poslusala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ja v petek je še bla,dones pa je ni več . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 Ja v petek je še bla,dones pa je ni več .Svašta! Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.