Skoči na vsebino

Naj radijska postaja

ID-ka

Recommended Posts

mi dela spet citat x8Dx

Jst pa poslušam radio KRKA

ti tale radio pa res sploh ni slab... kadar smo na dolenjskem, ga majo vklopljenga. enkrat so ponoc se clo kar dobro muzko rolal (stara jajca, sam OK), tko da smo clo blazno plesal x:Dx x:Dx (ce pa bi ti dala fotko, bi pa mislil, da sem medveda srecala x:Dx x:px)

Itak. x:px Antena rula. xsuperx
x:o)x x:Dx x8Dx :palec:

pozorna postanem takrat ko to zahteva narava mojega dela...

al pa ko kje zaslisis kake znane stavke z recimo moje napovedi. x:o)x :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

živjo!

jst pa poslušam radio city (sam zarad reporterja milana in škrata bolfenka) x:Dx

radio slovenia international (da ostanem v stiku z nemščino in angleščino, pa glasbo majo tut dobro)

val 202 (ker so voditelji in napovedovalci šolani ljudje, govorijo v lepi slovenščini, pa še par šarmantnih glasov majo)

radio študent (pravljice :))

na živce mi pa grejo te komercialne radijske postaje, kjer je itak lahko vsak voditelj, če je le dost posilen (poznam primer). moti me tudi to da se voditelji sploh ne trudijo da bi lepo govorili. vsakršno spakovanje mi gre blazno na živce! to je po moje čisto smetenje radijskih valov, zato komercialcev načeloma ne poslušam.

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Guest ashanti

moja naj radijska postaja je 106,4mH GAMA M M

why? k tle majo res cool odaje, pa muska sploh ni slaba - vrtijo same fajne x^x

x8Dx Anteno, predvsem zaradi dveh spikerjev, ki sta mi :palec: Jean in Sebo :palec: x;)x

Ajaj, saj jaz tudi poslušam Anteno zjutraj, ko sta ona dva, ampak se mi zdi, da imata prežvečene fore, pa sama sebi sta zeeelooo všeč, se mi zdi :o|o: Včasih ju je težko poslušat. Aja, pa Ota mi gre tudi na živce, vsa taka fancy :xx!: No sej drugače mi je Antena čisto fajn, pa Hit tudi :palec:

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Joj vem kseia - mislila ssem, ko poslusas kje drugje radio pac.... ne pr seb.. tam ze najbrz sploh slisis ne vec nic. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, takrat imam pa cd ;) razen če slučajno naletim na kakšno meniznanobesedo (beri tvojo napoved) :xx!:

sem pa že v teh letih tko prenasičena, tako da sem trenutno v tišini (pa še stresa ni, ki je povezan z določenimi zadevami), in tako kot gredo drugim reklame na jetra, jaz takrat postanem pozorna (je ok, vsi podatki, prava ura, je pravi dan, se že vrti, se še vrti, pol me pa kdo vpraša kdaj je ena zadeva pa pojma nimam, al pa ktera pesem se je vrtela pred to.

Hm sori da smetimo radijske valove no x;)x

No ob nedeljah prav gotovo radio VESELJAK x:Dx :vio: :vio: :vio: :vio: ,sicer ne vem kdo me je navdušil nad tem, morda drugi predvsem starejši družinski člani, pa mogoče tud inštrumenta na katerea sem torbil ( trobenta in bariton). U sej to je pa že juuuuutrrr x:Dx :vio: :vio: :vio: :eek:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Radio...

Najvec sicer poslusam CD-je, ampak vseeno.

Ze nekaj let je v avtu na st. 1 Gama MM. Vsec mi je spiker Ravnatelj, vsec mi je, ker je veliko od sporta, pa novice :palec:

Salomon mi je najbolj bedna radijska postaja nasploh. Štanca bedna vsak popoldne ( a je se, ze dolgo nisem poslusala). Beda :xx!:

Antena, tja presaltam v Lj, ko ni na Gami nic pametnega...

Val 202 in Poslovni val... :palec: V redu, samo Karolija sem tudi naveličana malce.

Hita skoraj nikoli...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx x:Dx

Bom mal lokalpatriot... x:Xx xsrcx xDDx

Radio Univox...

Pa Radio Krka...

Tam kjer delam(Kočevje) se dobi tudi en hrvaški - mislim da je Radio Narodni x?x

Tudi kaj drugega, največ pa našteto... x:Xx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

V avtu imam takole: Rgl, Gamma, Antena (čeprav jih ne morem poslušat, ko začnejo nakladat, k mislijo kok so duhoviti :xx!: ) Dur, Šport, ...... pa 88,4 sploh ne vem ker radio je to, sam vrtijo velik muske in malo govorijo .

Čist mem mi je Salomon :xx!: , pa Hit tud ne morem več, pa verjetno še kakšen bi se našel.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jaz pa poslusam radio Center, pa 102.8 vcasih presaltam , Murski val je brezveze, sami nasveti za kmete, pa ostala morija,

moram res preklikati malo po ostalih frekvencah in najti nekaj svezega x:Dx ..

Mojca

Anteno zjutraj... Jeana in Sebastijana... :palec: :palec: :palec: Bastijana pa izklopim... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Game ni več :cry: .

Kako - Game ni več? x?x :eek:

Ne poslušam je tako pogosto, pa ne vem.

Drugače pa v avtu največkrat menjam postaje - odvisno od glasbe in signala: RSI (100,8), Center (102,4), Antena (105,2), Gama (106,4).

Je pa res, da določenih spikerjev enostavno ne morem... :xx!: in preklopim, ko slišim kakšno nakladanje v 3 krasne... Umetnost je nič povedat povedat tako, da si še vedno zanimiv... x:)x

History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.

Blackie Sherrod

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...