SašaL 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Slučajno se sprehajam tu po forumu, pa me zanima ali je možno (glede na astrološko karto) določiti kdaj bi bilo najboljše spočeti otroka moškega ali ženskega spola. Me res zanima, glede na to, da sem prebrala, da se v karti vidi kakšnega spola bo otrok....Lep pozdrav, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Slučajno se sprehajam tu po forumu, pa me zanima ali je možno (glede na astrološko karto) določiti kdaj bi bilo najboljše spočeti otroka moškega ali ženskega spola. Me res zanima, glede na to, da sem prebrala, da se v karti vidi kakšnega spola bo otrok....Lep pozdrav, Saša, jaz se ne bi igrala Boga. Vse dobre in slabe stvari so nam hvala bogu in žal določene vnaprej, zato bodi vesela, če bo tvoj otrok spočet iz ljubezni, na spol pa pozabi, važno, da bo otrok zdrav.Sicer pa pravijo, da luna pri spočetju v ženskem znamenju prinaša punčko in obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomaz 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Zdravnik, kirurg je nam mladincem in mladinkam nekoč razlagal, da se fanta dela s škornji in slamnikom na glavi. Dobro je tudi, da je polna luna, ker bo potlej sigurno muzikant ali pa velik pesnik, kajti ko luna sije, tudi kladvo bije, bije, bije in nabija, da še zvonovi zapojo, oh kako lepo, oh kako lepo. Za delanje dekleta je pa dobro, da je cviček na mizi, kakšna kranjska klobasa in zelje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 da se fanta dela s škornji in slamnikom na glavi.To je rekla tud' moja mama in rodila tri punce... ...kljub škornjem, he, he.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SašaL 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 No, saj meni je vseeno za spol, samo tako sprašujem ker me malo zanima. Sem pa tudi jaz slišala, to v zvezi z moškimi in ženskimi znamenji ampak nimam pojma kateri so kateri. Tako da se priporočam za razlago moških in ženskih znamenj - mislim če mi lahko kdo napiše kam kateri spada. Hvala in LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Imam frendico, ki ji je nekdo izračunal(kako in kje nimam pojma - blazno skrivnostna glede tega), kdaj naj bi seksali, da bi rodili sina..menda v minuto natančno.Je pa bil špas, ko je njen tip tistega dne fasal dežurstvo in iskal in iskal kandidata, ki bi ga za nekaj ur menjal. Na koncu se ga je usmilil Š. da je tip odšibal domov - na hiter seks..rezultat - čez približno devet mesecev - dan gor ali dol so dobili sina. Zdaj - ali je tole držalo, ali je nosil škornje in slamnik... ali čist slučaj.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 No, saj meni je vseeno za spol, samo tako sprašujem ker me malo zanima. Sem pa tudi jaz slišala, to v zvezi z moškimi in ženskimi znamenji ampak nimam pojma kateri so kateri. Tako da se priporočam za razlago moških in ženskih znamenj - mislim če mi lahko kdo napiše kam kateri spada. Hvala in LPMoška so: Oven, Dvojčka, Lev, Tehtnica, Strelec, Vodnar ali pa ognjena in zračna, ki pa so tudi pozitivna in aktivna znamenja. Katera niso omenjena so pa ženska. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Mogoče bi dodal še to, da po po Janoševi metodi ženske zanosijo ko je Luna oddaljena toliko stopinj od Sonca pri odnosu kot v času rojstva, kar pomeni 13 x v letu. če pa ne želite zanositve se pa vzdržite spolnih odnosov pred TO URO in 12 ur PO njej. Največkrat se res zgodi, če je Luna ob spočetju v moškem znamenju, da je fantek, če je pa Luna ob spočetju v ženskem znamenju je pa največ možnosti za punčko. Ko se je pa že odprla tale tema, mogoče še komu v pomoč, da je največja količina semenčic pri moškem v času, ko je Luna v položaju do Sonca, kot je bila ob njegovem rojstvu. Vse to pa ni težko izračunati. Imajo pa tudi Kitajci svoj koledar pri katerih naj bi bila pomembna starost matere in pravi dan na koledarju, npr. mamice v starosti od 25-32 let imajo po tej metodi v aprilu možost za punčko, 23 in 24 letnice pa za fantka.... Prijetno kombiniranje in vse dobro... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.