sokrates 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Halooooo! Veš kaj, če si ti spodaj, si definitivno v podrejenem položaju, pa vzemi kakor hočeš! , že res, ampak jst moram dat, dat, dat, da bo kaj..... kaj, pa, če si ti na kolenih a? kaj pa potem? kdo je pa potem podrejen???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 pa še to; decom vedno pride, pri vam mora biti pa vse uštiman, pa zvezde na broju pa mir na Bližnjem vzhodu, pa taprav kot, pa nizke cene mesa, pa še kaj, da rata!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Potem si ti suženj, ker delaš, ženska pa kraljica:vragec: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Tud svila je draga, ker je redka, vaši orgazmi pa zgubijo na vrednosti, ker špricate kar vse vprek. Ženski orgazmi se pa približujejo svetosti Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Potem si ti suženj, ker delaš, ženska pa kraljica:vragec:jst delam zase in to zelo malo, ker mi pride kadar hočem (u res sem car ), pri ženskah je pa tko. ..............ma, sej sama veš, kaj čem ti govort............ jst ne špricam naokoli........ vse se ujame in lepo pospravi!!! enkrat mi je en frend pravu, da je med seksom njegova rekla, da je treba spalnico belt........ , tip je jasno popizdu. Svetoval sem mu, da jo drugič kr za joško ugrizne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 pa še to; decom vedno pride, pri vam mora biti pa vse uštiman, pa zvezde na broju pa mir na Bližnjem vzhodu, pa taprav kot, pa nizke cene mesa, pa še kaj, da rata!!! Pol si imel pa velikokrat smolo! a ti si pa izjema, al kaj???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 enkrat mi je en frend pravu, da je med seksom njegova rekla, da je treba spalnico belt........ , tip je jasno popizdu. Svetoval sem mu, da jo drugič kr za joško ugrizne hahaha..... kak pa je ta tvoj frend? Ob pravem ženska na nč noče študirat takrat.... sam enjoy...... boljš rečeno zakaj sta skup.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 enkrat mi je en frend pravu, da je med seksom njegova rekla, da je treba spalnico belt........ , tip je jasno popizdu. Svetoval sem mu, da jo drugič kr za joško ugrizne hahaha..... kak pa je ta tvoj frend? Ob pravem ženska na nč noče študirat takrat.... sam enjoy...... boljš rečeno zakaj sta skup.... ma dej, dej, dej, dej.......... ne mi s takimi...... zakaj pa je imel Košiček tolko dela, zakaj pa so revije polne vprašanj tipa : men pa ne pride, kaj je z mano narobe??? Dejstvo je, da mate ve to vse z gornjih glavah mi pa v spodnjih, in če v vaših glavah ni vse poštimano- orgazem odpade..... 10 x hura za Conteso x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ............. Sicer pa.....ni tema "orgazem" nekje? Ha-ha......sokrates...ti tud rabiš njen orgazem, da si pol car? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Al pa so revije polne vprašanj tipa: ne dvigne se mi, kaj naj storim, pa mal čez 30 jih mam. :xx!:Zatajil mi je... Tud vi bi mogl mal poštimat OBE glave Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Devica.....to iz izkušenj? Aja, sori, sem zdej vidu....od Košička ...hi-hi....kak je hitro spremenila. Jaz pa takih blemov še skor nikol nisem bral.....da se mu pri 30-ih ne vstane, da jim bejbam pri 30-ih ne pride pa kr neki.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Devica.....to iz izkušenj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 sokrates kaj si z rugljem v žlahti po mišljenju? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ne, to iz revij. Jz znam vse glave poštimat v vsih smislih ( sej ne da bi se hvalila ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Hih...iz tega bi se dalo sklepat, da so tud za nedviganje krive bejbe....ker ne znajo glavc pošlihtat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 pismo, vse naj bi na babah blo.. pol pa ko še vse pošlihta naj ji pa še pride... a zato, tistim k majo take tipe ne pride zmeraj? Ko ni časa.. ko ona vse uštima, brizg... pol pa brez ostane...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ne morem pomagat, če je devica to tak povedala.... Kolk jaz berem te članke takim ne pride zarad njih, ne zarad tipov, ker se kao ne bi potrudili pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ok... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Si misliš svoje, ha Saj jaz tud. Res pa je......nekaj med tvojim in mojim mišljenjem. ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ej mick... sej vem da je folk zatežen (tud babe, ne samo tipi, pa so tud take... k že ko jo vidim se mi zdi da vidim tisto njeno frigidnost..) (je pa tud decev kej k kr neki se preseravajo, v pojstli bi pa ležal ko klada... pa da se jih zadovolji, heheheh.. malo morgen, da takga maš..) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Da ne bom spet temperamentna, pa pretiravala pa "žalila" pa tk naprej. Lahk rečem, da neki je na tem, da če se ženka/tip ne potrudi mal še za drugega, ne more bit kul. Če mene en tip ne bi vzburjal, tud ne vem kk dalč bi kej prišlo. Nekateri problemi izhajajo iz tega, če se partner mal ne potrudi bit privlačen, nekatere težave so pa tud psihičnega izvora ( nesamozavest, nesproščenost, nerazrešen ojdipov kompleks morda(?)) pa z nekaj truda lahk te probleme tud rešta. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 sm čisti mucek,nardim tisto kar miukažejo gospa! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 sm čisti mucek,nardim tisto kar miukažejo gospa! Pol ti že paše to,a?? A tak si ti Mal z bičem švrk, švrk, pa mal s petko po jajčkih zmasirat, pa klofute ( tu maš, pras..., na!!) Matr, jz bi rabla veliiiik opija, da bi to prežvela Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ...sam tista masaža jajčk s petko pa je mal huda, no Mushi pa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ej to sm vidla v Jack ass movie- res ni lepo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.