Skoči na vsebino

Napoved za 13. teden

Marsa

Recommended Posts

Hvala za napoved.
Jo bom imela v mislih, kadar me bo imelo, da bi skakala do plafona in nazaj..
Električne težave že imeli, požarevske skoraj tudi..tako da..bo..
Ja..cucek naš se čudno obnaša(bi bil najraje kar rajonski pes)
x:)x
Bomo preživeli..seveda

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Ksenia' post='663556' date='28. Mar 2006 ob 10:11']jp brez da bi prebrala napoved že od nedelje imam v žepu tale kamenček in eterični vonj ... pa so res nekaj prijazni z menoj (še na davčni ;)) in mi kar uspeva neke zadeve urejat[/quote]
xokx

[quote name='Liu' post='663850' date='28. Mar 2006 ob 16:55']zdej pa vem zakaj sem ze 2 dni cist crknjena...... spim, pa spim pa nic ne pomaga, moje ucke bi kar mizale x:)x[/quote]
seveda, a nimas ti asc v ovnu al definitivno nekaj, mensezdi glih asc (ker sonce mas v strelcu, luno v ribah, se prav je asc ;)) - torej nic cudnega, s takim polozajem bi lohk se bolj, pazi na poskodbe! xcrossfingx

[quote name='enja' post='663916' date='28. Mar 2006 ob 18:19']Sem vedela, da bom našla rešitev v napovedi.......
...."mojo okolico" bom prisilila, naj prebere napoved...kar naprej poslušam, da so brez moči, pa utrujeni........hišo sem napolnila z limonami in kiviji in aspirini s C vitaminom in pomarančami.....za vse ostalo na se pa obrnejo k Marsi x:Dx[/quote]
x:Dx jaz bi tud lohk dons skor vsakmu rekla, napoved si preberte (sam nisem xDDx), ko sem vse zivo zvedla pa razna prtozevanja poslusala... ce pa komu le recem, ja, mrk, planeti, pa mislijo da sem odstekana in da to ze ne more bit to. x:o)x
ampak mal pa vseen pr seb xscratchx
x:px

[quote name='Ksenia' post='663938' date='28. Mar 2006 ob 18:46']Marsa bo pa rekla, dihaj ;)
sem v teh dneh že tolk folka na lunin net napotila da razmišljam da bi bilo dobro da mal utihnem na forumu, se umaknem v ozadje :)[/quote]
jp, to bom rekla. x:px
haha, boljs zate, bojo vsi s prstom nate kazal a glej jo!!!!! te citiral in lovil po forumu skratka. x;)x :vragec:

[quote name='Baracuda' post='663939' date='28. Mar 2006 ob 18:47']ja sm tok bolan.bo kr držal tole.
če ravno bi blo boljše kako drugače.[/quote]
saj bo, Baracuda, drz se... lohk se nam pridruzis pr [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&showtopic=6966&view=findpost&p=663355"][b]meditaciji in resetiranju[/b][/url]

[quote name='nataly' post='664103' date='28. Mar 2006 ob 22:39']Jo bom imela v mislih, kadar me bo imelo, da bi skakala do plafona in nazaj..[/quote]
x:o)x x:px
Ok, sam mej jo micken prej. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst sm tisto utrujenost pa to že včeri razčistu.........po službi zaspal, se zbudu ob 23.30, mal počvekal in spal do dans zjutri..... x:px Blo čist kul. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Moji poskodbi tega tedna (v resnic zgleda hujs, bolj pestrih barv xDDx):

na roki (tik nad komolcem) in na nogi (stegno)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek:

:O: :O: :o|o: pa to ni res...pa take lepe nogice x8Dx

sem hotela nekaj zlobnega napisat(da razmisli o zamenjavi partnerja)

drgač pa čudni dnevi xcivx napoved dokaj solidna.....sam v zraku pa nekaj sumljivega x^x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

thanx, na sreco se ne vid celulitisa pa da so mal klobasaste (bo treba kako telovadbo ubost, no saj dons sem jo xokx).
Noga me ne boli (ker je glih na spehu), pac pa me roka zelo...
vcer sem nesla en zaboj in si z nogo odpirala vrata, pa se mi je zmaknil, pa some najprej tezka ogromna dvometrska zelezna vrata z robom butnila v roko, rob skatle pa me je z vso silo boxnil v zelodec, da sem bila za par hipov ob sapo... kar slabo mi je ratal...
in roka me zlo boli skratka, ker je glih cez mishico... sem se namazala s tvojo zavbico glih ves Lia... xsrcx vcer... ce tko mal napnem roko, me nad boli.
Pa sem sem, ki pase, ker sem omenjala poskodbe (najbrz), da ne morim v dnevnik nov prec s takimi. xDDx

a ne? v zraku? zuji...

Picasso

marsa's style, kakopak... saj, mars pa to. :lol:

Thanx! :kiss:

Picasso

:sori: ma probaj z Arnico C5 če jo kje ujagaš...po tri granule trikrat na dan....prej izginejo modrice x8Dx

bušca x^x ne maram teh vija vaj, cel življenje sem se seckala, bila v ožganinah in modricah....pol sem se pa odločila da imam tega dost....

bemu...to te pol skoz nekaj boli....sam zarad furije xcivx

zuji ja in to veoma jako.....vse je napeto ko štrumpantl x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='lia' post='664410' date='29. Mar 2006 ob 14:03']bemu...to te pol skoz nekaj boli....sam zarad furije xcivx[/quote]
x:o)x ja. :o|o: xrolleyesx

nimam onele arnike (sam bo zgleda treba si ubost x:o)x x:px)

Picasso

kwa to..nč groznega ta teden. Hvala bogu, tale mrk ni tolk čustven kot prejšnji :bomb: bi bilo res tu mač. Tudi jaz sem se spravila telovadkat...čez dober mesec se moram že v kopalke spravit :wOOt:
Malo sem utrujena, kot bi se ne mogla naspat...saj bo... pa neke stare zadeve še rešujem...jajca od kitajca, upam, da rata xcrossfingx

*Marsa auch :sori: pa kaj ti delaš????

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, lepo tudi tebe videti, da ti je boljše Amiska x:Xx ...čim prej se pozdravi 100%

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uff.... noro tole..
Bla pri zobarju, ful dobr izpadlo vse skup, ful zadovoljna, da sem se spravla končno..

Drugač pa.. sem mal domov klicala... mami ful boga :sori: depresivna, zmedena, prav da ji gre vse na živce, muzka in klopotec zunaj in vsak zvok.. sam da čepkov si pa tud ne more dat v ušesa, ker pol sama s sabo ostane.. Pa da ne ve sploh kam naj se obrne, kaj naj kuha :sori: Se mi zdi, da njo, ki ma mal predispozicij itak, tele zadeve ful zadanejo..
Sem jo potolažla, da ni ona, da je mrk, da smo vsi ful čudni.. pa da naj si kako sivko al kaj naštima, pa v kopel se spravi mal pocrkljat, meditirat.. Pa počaka, da mine dan, da bo jutri že boljš.. Škoda, da že nimam tistih Bachovih zanjo, je sama rekla, če bi se dal to zdajle kje dobit..

Ma ja, sej bo boljš.. bom jo še mal bolj pol še enkrat pokicala.. Pa upam, da ne bo oči ji zatežil, da je čudna, k pol bomo spet v začaran krog padl :o|o:

Čist se je stemnilo zdajle zunaj.. divje temni oblaki xcivx

Mačka ne spustim ven danes, sem se odločla.. Bad filing.. da se mu kaj ne scufa slučajno...

**
jaz se že tud trikrat ta teen z vso močjo v mizo zaletela.. mam čist plave noge..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='664371' date='29. Mar 2006 ob 13:05']Moji poskodbi tega tedna (v resnic zgleda hujs, bolj pestrih barv xDDx):

na roki (tik nad komolcem) in na nogi (stegno)[/quote]

Ajajajajaj :sori: .....to bi trebalo zdej božat pa božat....pa.....božat x:px x;)x x:Dx

K. Čapek

če bi bilo od mene odvisno, skenslam vse in grem spat... pa ni, že tadrugo službico sem prestavila na jutri... preveč letanja okrog in norije... ja name mrk deluje oz. kaj pa če deluj na koga v moji bližini, ker danes sem kar nekajkrat brez besede ostala... če bi bil to kdo drug ne jaz bi mogoče že koga poslal v tri krasne in odkorakal (le zakaj jaz nisem iz takšnega testa)...
pa nisem se postila, pa bi bilo priporočljivo... se tehtnica spet na gor spogleduje... čeprav če dobro pomislim, v tem času ko se voda v banjo natoči... hm...
ajaaa kaj sem včeri delala hehe sprintala sem si svojo sanjsko hiško pa postavitve prostora, pa tko... sanjam čisto o drugačnih stvareh kot sem do sedaj... ko bom velika bom imela dovolj placa, dovolj omar, dovolj prostora, veliko kopalnico, vrt...

[quote name='Aliana' post='664431' date='29. Mar 2006 ob 14:39']Drugač pa.. sem mal domov klicala... mami ful boga :sori: depresivna, zmedena, prav da ji gre vse na živce, muzka in klopotec zunaj in vsak zvok.. sam da čepkov si pa tud ne more dat v ušesa, ker pol sama s sabo ostane.. Pa da ne ve sploh kam naj se obrne, kaj naj kuha :sori: Se mi zdi, da njo, ki ma mal predispozicij itak, tele zadeve ful zadanejo..
Sem jo potolažla, da ni ona, da je mrk, da smo vsi ful čudni.. pa da naj si kako sivko al kaj naštima, pa v kopel se spravi mal pocrkljat, meditirat.. Pa počaka, da mine dan, da bo jutri že boljš.. Škoda, da že nimam tistih Bachovih zanjo, je sama rekla, če bi se dal to zdajle kje dobit.. .[/quote]
ja, poslji ji vsega boga...
mene tud motijo doloceni soundi (vendar bolj hrup in kaksno nabijanje al pa kaj neartikuliranega), mitjo pa tud vse, pa frendico (ki ima vse v sco, ceprav je sicer strelc), tko da sodim da je to dost sco varianta....
si ves tak zivcen al kaj...
persen si naj kupi, navadne... je kul.. pa nisi nic down, mas energijo in vse, sam one neke zivcne scene ti spedena.
jaz vsake tolk kakega pojem, ce mam *kaj tacga* )x;)x x:px kwa mam pa lohk tolk blaznega)

Picasso

:palec: Ja, sem poslala.. mail, sms.. sej bo, zdaj je tud že oblake odpihnilo.. x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='664458' date='29. Mar 2006 ob 15:17']haha mick, x:Dx mesche' cist al kaj! xsingx xcivx[/quote]

Čist x:o)x

Ajajajajajaj, je lušno..... xsingx x:Dx

K. Čapek

[quote name='Mick' post='664706' date='29. Mar 2006 ob 23:54']Oooo.....na.... x:Xx ........ x:o)x x:Dx[/quote]
*****************na, na, na.... x:Xx x:Xx x:Xx x;)x
Dum spiro, spero.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...