Skoči na vsebino

Napoved za 13. teden

Marsa

Recommended Posts

To je dobro obdobje za zacetek cesarkoli novega (tudi Luna zacenja svoj nov ciklus po nebu), saj se nam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej

[size=1][color="#3333FF"]Evo, včeraj smo tole pokoristili :2src: xsrcx :palec: . Sem s seboj vzela tudi roževec x:px . Pa še post sem imela, minil full hitro, ker je bilo itak tok vsega dogajanja, da je dan minil u šubu. En mickeno me je glava hotla bolet, sam sem šla pol ko je blo vse mim, ven malo na sprehod, pa sem odpihnila napetost x:Dx . Normalno, da sem imela polno glavo, ko je blo pa tooooooook opravkov, ampak vse ratalo, tko da sem se pohvalila, pa rekla glavi, da lahko neha bolet, ker je vse O.K. x:o)x x;)x [/color][/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='664305' date='29. Mar 2006 ob 11:39']seveda, a nimas ti asc v ovnu al definitivno nekaj, mensezdi glih asc (ker sonce mas v strelcu, luno v ribah, se prav je asc ;)) - torej nic cudnega, s takim polozajem bi lohk se bolj, pazi na poskodbe! xcrossfingx[/quote]

mam asc v ovnu ja, po mrku bla prerojena....... full dobr nardila ta dva mrka na mene in moje pocutje, res da sem bla pred soncnim mrkom utrujena full, ampak zdej mam pa full energije :palec:

Marsa poskodbam sem se izognla, samo ti pa vidm da se nisi, upam, da je zdej ze bols kar se tice tvojih dveh crnic :palec:
Uspeh je drznim zagotovljen!

oj, hvala ti! x:Xx
ja, nad boljs. ne morem verjet, vsakic znova, kako (hitro in gud) se mi spedena tole vse... :eek: x^x

precej tipicno... :o|o:
pamet solim naokol, pol pa sama ne pazim, stor.

sam sem vendo mislila da je sam zarad impulzivnosti/silovitega delovanja, pol sem pa postekala, da je velik tud zarad astigmatizma.. tole moje zaletavanje v robove pa to... (pa pac placa, ki ga ni, ko se moram 5x prestopit, da se za mizo usedem :||| - ce pa skocim pokonc, pa bumf plavice :xx!:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...