Skoči na vsebino

Lunin party

Lunin net

Recommended Posts

LUNIN PARTY:

Kaj menite o tem? Ali vas sploh zanima?

Kako si predstavljate takšen party? Samo enodnevno druženje ali dvodnevno (se prespi v šotorih/spalnih vrečah)? Bolj zabavno (druženje, glasba, ples), ali tudi delavnice?

Poznate kakšno primerno mesto? Morda dolina Soče? Kočevski gozdovi? Ljubljansko okolje? Obala...??

Potrebujeva malo vaših sugestij v zvezi s prostorom in podobnim..

Več glav več ve... potem bi lahko organizirali primerne dejavnosti, pravi prostor, poskrbeli za pijačo in jedačo, prevoze ipd.

Aja:

Misliva, da bi bil pravi čas za tak dogodek na ekvinokcij - sobota, 21. 9. (oz. 21.,22 - ali raje 20., 21.)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa to je res!!!

icon_smile.gif

Samo da stran pogledam, že takoj mnenja... Wow!

Potem pa je res potrebno zorganizirati tole!

icon_smile_wink.gif

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, a si ti misnla, da se mi sam hecamo, da hočmo met party, al kaj? OK! To je bla samo prva reakcija na tvoj predlog, zdej pa začnimo tuhtat kdaj,kje, kako ........ EJ, TO BO ŽUR!!! Če prneseš ti bobne, prnesem jest na lastnem hrbtu klavir, pa poznam tud enga, ki bo prnesu harmonko..... glp! .. sam ne se mi zdej ment za Triglav icon_smile.gif

Ne hecali - mislila pač, da bolj izi druženjce imeli v mislih.. in ne morda raztur žur.. :))))) (se spomniš, ko te je s stola vrglo, ko si dala komade gor?) :)

Jaz pa tule govorim o totalnem partyju - za mlade po duši (hehehe - kdo to ni?) - torej DJ-i etc.. in ne morda zimzelene melodije ali klasika ali slo country... ;)

Bodi pa seveda brez skrbi, da se ti ne bo treba matrat na Triglav (*če bo slučajno padla takšna ideja, bom vsaj jaz proti - za žur se rabi velike površine - še raje, če je voda zraven - saj veš... ;))

Marsa

Picasso

Ena moja mala ideja bi bla taka, da vsak pove kaj lahko prispeva v obliki hrane, pijače, igral, zabavnih iger, .....kaj jaz vem kaj .... karkoli, kar bi se na žuru lahko rabilo, potem pa bomo videli kaj imamo in česa nimamo, potem pa se pričnemo dogovarjat o tem, kako pridemo še do tega kar nam bo manjkalo....... pišuka, ideje kar letijo, če je interes :)))))))))))

Ditka - dbest in hvala za tvojo pripravljenost; vendar ne vem, če je primerno se takole meniti.. namreč - teoretično že.. vendar si ne predstavljam tega kot družinskega piknika, ampak žur/druženje za kakšne 200 - 500 ljudi...

Skoraj bi bilo potrebno obvladati sponzorje itd...

Misliva namreč izvesti prav event in tako - morda celo s predavanji in delavnicami itd...

Zato pa tudi sprašujeva oz. se o tem pogovarjamo...

Mislim - če ima kdo doma vinsko klet, je seveda dobrodošel takšen sponzorski prispevek.. ;))

Da bi pa zdaj vsak litrico nosil s sabo... ;(

Marsa

Picasso

OOOOOOOOOOOOOOOO? OOOOOOO? OO? Mam kr odprta usta.....

sem imela namreč v mislih kakšnih 20 ljudi. Si predstavljaš

mix hrane in pijače, ki bi ga skupaj zneslo 500 ljudi? :)))))))

Ok, štekam .... odslej bom imela v mislih 500 ljudi :)

No, Afrodita - morda sem malo preveč ambiciozno tole zastavila... :))

A sodim, da vsaj 100 ali 200 ljudi vsekakor lahko pričakujeva...

Me veseli, da te nisem kaj užalila (*saj veš - "moj način") ;)

A zato pa sva dala na Forum - moram biti razsodna, realna in tudi kritična in tko... ;)

Bomo že nekaj zgruntali - nič bat...

Zdaj, ko smo dali energy v vesolje, bo itak šlo..

Samo saj veš - ogibam pa se do zadnjega, kajti... organizacija... oh, cel projekt.. po drugi strani pa - namesto razstave recimo, malo za spremembo... ;)

Morda pa tudi kakšen bobni-sešn organiziram in seveda sama tudi nabijam zraven (samo tega ne bom preveč obešala na veliki zvon, da ne odženem koga s takšno "reklamo") ;)))))

Marsa

Picasso

Padli sta dve ideji . Brunarica za Savo (*v Chatu, Ribon) in Velika planina (Pokowc in še nekateri, ko sem se pogovarjala z njimi o tem).

Sama nekako navijam za Obalo. Zelo bi mi bilo všeč, ko bi bilo morje zraven. ;)

Ali vsaj reka. ;))

Lahko pa tudi jezero (vendar najmanj navdušena).

Dobra varianta bi bila lahko (smo se spomnili) kakšen manjši privat camp ali kaj podobnega.

Če pozna kdo kaj takega oz. koga takega ali če ima sam kdo kaj takšnega v svoji posesti, bi bilo fino, če bi to povedal tule ali sporočil na "mail".

Marsa

Picasso

Zasledila sem kamp ob Kolpi, ampak bom še pogledala točno kje, če je zanimivo. Tudi sama že 2 tedna premišljam, da bi dala predlog o takem pikniku, a je organizacija res zelo zahtevna, je pa izzziv. Sem pa za sodelavo. Marsa, naredi plan, pa si sami izberemo zadolžitve. Ful dobro, mi grejo že mravljinci.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Uh, Teja - Kolpa mi zbudi izredno zanimanje in pozitivno vznemirjenje... To bi lahko bila prava stvar... Vendar seveda - moramo še izvedeti okoliščine - upam, da prideš do kontakta.

Kolpa se mi zdi zelo kul varianta - sicer še nisem bila, imam pa nekakšno predstavo, da mora biti res mega! :)

In - voda je seveda zraven (blazno rada imam reke).

Ja, ja, fino, fino... ;))

Marsa

Picasso

Na naslovu (http://slovenia-tourism.si/campings/sidnex.htm/)sem gledala kapm Adlešiči in Podzemelj. Gledala sem še stran (http://kovac-kolpa.com/), (http://kamp-zaga.com/), (http://kolpa-adventures.com/) in (http://geocities.com/miska_fara/dolinarekekolpe.html/).

Na štiri naslove sem poslala vprašanje o kapaciteti in pogojih za "piknik". Čakam odgovor. Lahko pa se pozanimam tidi za drugje. Saj ni problem, le pobrskaš in meilaš.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

O - fino, hvala, Teja...

Grem čekirat, kako in kaj.

Si pa učinkovita (za razliko od mene - v nekaterih področjih, kjer pa sem res prava Riba - npr. birokratske in podobne zadeve). :|

Marsa

Picasso

Teja - žal mi nobene od strani ni hotelo odpreti - razen ene, kjer pa so samo informacije za rafting/čolnarjenje...

Kot že nekaj dni ugotavljam, so očitno težave na netu (več strani mi namreč noče odpreti), morda pa so tudi naslovi že zastareli.

Upam, da ne, da si lahko malo ogledam.

Ampak sem se pa kar navdušila za Kolpo - moram se posvetovati še z Mitjo (in s prijatelji, ki nama bodo najbrž pomagali pri organizaciji).

Še nekaj: nekateri ste omenjali, da rišete na svilo ipd... Nekateri med vami se tudi profesionalneje ukvarjajo z astrologijo, sanjami, tarot kartami itd...

Tako bi morda lahko "vpregli" sile, pa dejansko izvedli delavnice in predavanja.

To bi bil tako posameznikov doprinos, ki ne bi bil plačan, bi pa seveda imel vsak sodelujoči zastonj vstop oz. bi se o sodelovanju dodatno dogovorili.

Morda bi povabila Jimmyja za hojo po žerjavici.

Pa koga, ki se ukvarja z zdravilnimi zelišči - potem bi se lahko posvetili nabiranju tistih, ki bodo pač v tem obdobju.

Tomaža - za vodenje delavnice meditacije...

Morda bi lahko imeli delavnico npr. osebne nege, pa bi se naučili pripravljati maske in kreme...

Morda pa bi bilo še najboljše, ko bi se posvetili izključno ritmičnim oz. gibalnim dejavnostim - ki bi bile nekakšen skupni imenovalec...

Ples, ples po ognju, joga, tibetanske vaje ipd.

Vendar pa so te delavnice odvisne še od nekaterih drugih dejavnikov in tako je vprašanje, če bomo v tem primeru uspeli vse kvalitetno izvesti in ali bomo to - sploh pa v takšnem obsegu - (tokrat) sploh izvajali.

Marsa

Picasso

Hvala, Teja.

Ne, nimam idej o kraju partyja - ravno zato sprašujem - zelo malo poznam teh placev - v glavnem samo manjše prostore, za npr. piknike ipd....

Za takole pa bi bil potreben večji prostor.

Ja, za delavnice je super - upam, da bomo uspeli kaj od zamišljenega tudi izvesti.

No - vsaj za ples pa bo definitivno poskrbljeno - če ne, se itak ne grem. ;)

Marsa

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...