teja 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Pa najd kej iz svoj okolice, kaj ni fino spoznavat Slovenijo, našo deželo? Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 ja, sej je, sej vem to, sej sem potovalna duša drgače, n o jest se kr prepuščam, kar bo bo, samo da se vidmo mi Otroci pokowc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Tole ravno nima nevemkoliko zveze s partyjem, a prav zares - res je lepa Slovenija. Koliko placev neraziskanih (vsaj zame), pa toliko lepih kotičkov. Meni je všeč ne samo, da je veliko zelenja, ampak da je toliko zelenja, da je zelena atmosfera! )Modrozelena, seveda. Pa daleč od ljudi, da ne motimo mi in da imamo sami mir. Prevozi pa se bodo itak organizirali - to je še najmanjši problem. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 o.k.navivam za Sočo, tam je čista Voda, pa svež zrak in bistra voda:)nekje gori proti izviru nje; morda pokowc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Res je, ja, da se Soča nekako najbolj približa tej moji "zeleni atmosferi". Se mi zdi tudi nekako magično tam okoli (se mi je pa zgodil tudi že čudež v tem okolju - morda enkrat navržem pri "Čudežih").Vsseno pa me je tudi predlog o Kolpi zelo razvnel...Predstavljam si, da mora biti zelo kul in tudi magic.Všeč mi je, če je morda malo divje in tako. Tista varianta Otočec pa kot kaže ni več v igri. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 kaj Zdej, ni več Idej ______ kaj pa sam Vršičpa Kranjska gorapa c.Smlednikpa Predvoršmarna gora... pokowc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Pokowc, fora je v tem, da je potrebno podati konkretno ponudbo ali idejo. Ta pa ta kraj tle pa tle, takrat in takrat. Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Teja se je zelo zavzela in pisala na nekaj koncev in nekje so ji tudi že odgovorili in en prostor se mi zdi zelo primeren, poleg tega pa tudi dejansko je možnost imeti party tam, ker so že odpisali in se da.To je kamp ob Kolpi - na fotkah je videti blazno lepo in sem se navdušila.Tako ne vem, zakaj ne bi bilo kar tam.Seveda se je treba z lastniki še konkretneje dogovoriti, vendar mislim, da bi to lahko bilo to. Še na temle mestu hvala Teji za pomoč in posredovane informacije! icon_smile.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2002 Prijavi Deli 13. september 2002 Party bo - kot smo rekli.Prihodnji vikend - na Kolpi, tako kot je predlagala in posredovala informacije že Teja. Okoliščine in info javiva v teh dneh (čez vikend) tule in na Novicah.Zaenkrat toliko.Se vidimo! ;>) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. september 2002 Prijavi Deli 14. september 2002 Kdor išče ta najde! K O N Č N O !!! Marsha kaj pa tisti, ki teh novic niso najdli ? Mislim da jih ne bo 200 komadov. No pa za konec napiši kaj, kje in kaj prinesemo ali kaj ?? Čao !! Vanja !! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 15. september 2002 Prijavi Deli 15. september 2002 Lunin Party bo!!!21. in 22. septembra ob Kolpi... Klikni tukaj in PREBERI VEC!!! Administrator Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2002 Prijavi Deli 15. september 2002 Huh, ekvinokcij, huh dolgo me ni bilo, huh 21,22 huh naslednji teden, huh LP khm Lunin Party, huh ok najbrz bom tam ampak kje pravzaprav to je, na zemljevidu ki sem ga dobil na tisti strani ni ravno razvidno (bom pogledal seenkrat, ampak najbrz bi bilo dobro ce bi sestavili kaksen uraden Lunin Zemljevid, recimo po imenu...) za tiste ki ne vemo kje ob Kolpi je kaksen kamp... huh, taborniki drugi del. Hm za enkrat mi manjka samo se prevoz, bom videl kaj lahko prispevam, zgleda da ne ravno dosti morda toliko kot pokowc dobro voljo:), ampak te bo na pretek, hm polna luna - oven, uau, hehe ja nekateri pa znajo zbirati datum... ce citiram Marso "Dober dan za zabave" Aries-Libra-Scorpio Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. september 2002 Prijavi Deli 15. september 2002 quote:mam sotor za 2 osebi (kamot), nimam prevozamail at: 2@royal-emails.comtorej: kdo me - nas pelje? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 16. september 2002 Prijavi Deli 16. september 2002 Ta tema je zaklenjena, ker se nadaljuje tukaj:Lunin party bo 21.in 22. septembra (klikni tukaj!!!) Na tem mestu lahko naprej objavljate vase komentarje, vprasanja in zelje, prav tako so tu objavljene vse novosti in obvestila v zvezi s Luninim partyem. Administrator Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 kdo je za piknik 'koupa' - vikend paket ?????*topics:- plavanje, colnarjenje, kajak, kanu-izposoja- ogenj, prehrana - primerna vecini.- delavnice: tarot, astrologija, kultura pitja cajev z pokusino,- glasba po zelji (mesana muzika) lahko tudi brez.- sotori, spalke (2 dni-vikend), nekej ob kolpi, iscemo prostor...- razlicne delavnice (morda tudi marjetkini vilinski simboli,hoja po zerjavici, etc...// sprejemamo predloge za prostor na koupi,ideje za delavnice, kljuc - vasa pobuda //dogajanje: julij: vikend datumi: 5-6; 12-13, 19-20, 26-27. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Free - thanx, ker skrbis in ker si tole chekiral in vse... Sva pa z Mitjo razmisljala, da bi morda to izvedli septembra raje - ko bo vec folka na broju se...Kaj menis?Imamo spet par prostovoljcev, frendov, ki bodo zrihtali muzko etc... Cakaj, evo, da ti ne bo treba desetic mi rect za link... grem zdajle direkt poiskat.Nasla! http://www.kolpa-adventures.com/ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 ja, prav, ce je temu tako, pa septembra.tine&co: hm, zadnjic sem jih ze kontaktiral preko maila, pa 0.itak jih je treba poklicat. mislim, da niso bili dosegljivi.sam sem sicer nasel prostor ob lahinji, reka blizu koupe.vec se moram se dogovoriti, ce bi bilo aktualno.toda bolje bi bilo ob koupi.ta vikend je bila koupa skoraj pretopla mega za kopat.tudi za neplavalce menim, da je poletje (julij, avgust) idealno za koupo.torej potrebujemo glasanje ostalih, interesentov!?kaj menis? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Free - ko smo jih mi kontaktirali (lani), so bili zelo azurni in profesionalni - takoj odgovorili, vse se je dalo zmenit, wc-ji, vse...Bili so celo tako fair, da so povedali tisto soboto, da nima smisla riniti (*pa pac hoteli so, da plac, ki ga ponujajo, dozivimo v najlepsi luci in energiji). Gre za to, da je med poletjem ful manj folka tu...Ce se nas kani zmenit 10, itak nima smisla, da to postavljamo tako... Se pac samo zmenimo. Glasovanje etc.?Odpade.Slabe izkusnje s tem - ta ne more tedaj, ta pa ne drugic. Ta bi to in oni bi drugo, spet tretji pa bi prisel, ce bi bilo tu in ne tam. Ko se bomo tisti, ki bomo tole organizirali, dogovorili in uskladili s temi, ki nudijo plac, bomo dali obvestilo in izvedli zur.Kdor bo imel cas, bo prisel.Morda si ga bo kdo preprosto vzel... Hocem reci - cimmanj kompliciranja.Itak jih pride 10 ali pac neko stevilo - in itak navadno to niso tisti, ki najbolj navduseno pozdravljajo take ideje in tudi ne tisti, katerim si prilagajal cas in plac. Ja - jaz vseskozi navijam za Kolpo. nekaterim je bolj vsec Soca - meni tudi morda po lepoti pokrajine in po barvah. A po filingu mi je boljsa Kolpa.Tako da po mojem se bomo itak menili na Kolpi - nekje ze, pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Glasovanje etc.?Odpade.Slabe izkusnje s tem - ta ne more tedaj, ta pa ne drugic. Ta bi to in oni bi drugo, spet tretji pa bi prisel, ce bi bilo tu in ne tam. Ko se bomo tisti, ki bomo tole organizirali, dogovorili in uskladili s temi, ki nudijo plac, bomo dali obvestilo in izvedli zur.Kdor bo imel cas, bo prisel.Morda si ga bo kdo preprosto vzel...Marsa, hotela sem tole komentirat, pa si me prehitela Najbolj pameten način je to, kar si napisala http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 O, Tinina 400. objava. Morda je pametno, vsekakor pa mi (nam) bo vzelo najmanj energije in casa... Ker res... poznamo tole vse. Free - a septembra je pa premrzla Kolpa?Meni se zdi september mega za zur...Ceprav je res zoprno, ker moras imeti to cez vikend, pa se moznosti skrcijo.In glede na to, da se je poletje letos zacelo tako kmalu, bogve kaksno bo. npr. 15. septembra... Kaj pa vem, no - cez pocitnice so ljudje raztreseni povsod, ti casi pocitnikovanja pa se razvlecejo..Oni bo na morju do 15., samo tale pa odhaja ze 14. - pa obeh ne bo en mesec... a stekas? Ceprav - morda bi se lahko zmenili recimo cisto na koncu avgusta.Ali pa zdaj - v zacetku julija - samo se bojim, da nam bo spet zmanjkalo casa - za takole tahitro varianto. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Free - ko smo jih mi kontaktirali (lani), so bili zelo azurni in profesionalni - takoj odgovorili, vse se je dalo zmenit, wc-ji, vse...Bili so celo tako fair, da so povedali tisto soboto, da nima smisla riniti (*pa pac hoteli so, da plac, ki ga ponujajo, dozivimo v najlepsi luci in energiji). Gre za to, da je med poletjem ful manj folka tu...Ce se nas kani zmenit 10, itak nima smisla, da to postavljamo tako... Se pac samo zmenimo. Glasovanje etc.?Odpade.Slabe izkusnje s tem - ta ne more tedaj, ta pa ne drugic. Ta bi to in oni bi drugo, spet tretji pa bi prisel, ce bi bilo tu in ne tam. Ko se bomo tisti, ki bomo tole organizirali, dogovorili in uskladili s temi, ki nudijo plac, bomo dali obvestilo in izvedli zur.Kdor bo imel cas, bo prisel.Morda si ga bo kdo preprosto vzel... Hocem reci - cimmanj kompliciranja.Itak jih pride 10 ali pac neko stevilo - in itak navadno to niso tisti, ki najbolj navduseno pozdravljajo take ideje in tudi ne tisti, katerim si prilagajal cas in plac. Ja - jaz vseskozi navijam za Kolpo. nekaterim je bolj vsec Soca - meni tudi morda po lepoti pokrajine in po barvah. A po filingu mi je boljsa Kolpa.Tako da po mojem se bomo itak menili na Kolpi - nekje ze, pac. ja, prou. pac septembra.premrzla ni niti pozimi, ce se potrudimo sam povem svoj predlog, itak. sicer ja, se strinjam; izkusnje so res take, da jepametno pac dolociti pa je. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 september... :\\: studentje gremo mal ven iz drzave... ma ja, kar dolocte, ce bo bo, ce ne ne. najboljs tako Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Itak ne bo vedno za vse prav. Men se je pa tista ideja, od free-ja, fajn zdela, tko spontano, če veliko načrtuješ, ponavadi pade v vodo. SIcer pa če bo party Lunin neta, bo zadnjo besedo dala Marsa. Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 september... :\\: studentje gremo mal ven iz drzave... ma ja, kar dolocte, ce bo bo, ce ne ne. najboljs tako Alianapa tutu nestudenti free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts