Skoči na vsebino

Temptoo

_Tincy_

Recommended Posts

Hey!

Jaz imam željo po tetovaži... Vendar sem se odločila, da bi raje imela temptoo (tatoo, ki ti kasneje po par letih izgine)... Zanima me kakšne izkušnje imate vi z tem, kje bi naredili to natančno in pravilno ter kolikšne so cene...

Hvala za odgovore!

Lp Tincy

Deli na socialnih omrežjih

Ti odsvetujem :ermm: To je (kot tatu) poseg v kožo in nikoli ne zgine povsem. Če imaš srečo, ostane samo kakšen madež :o|o: Bolje, da še nekaj časa počakaš in vidiš, kako trdno si odločena xokx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

hej x:px

pr men j bla situacija podobna..tko d sm se odločla za temptoo...pa š ztu k pr sosed to delajo x8Dx ...to ti gre isto pod kožo sam mal mejn globok kot pr pravm...nj bi po petih letih zginu...počas bledeu so mi rekl...sam jst nevidm glih opaznih znakou bledenja :vio: ... eni pravjo d zbledi do te faze d ostane flek..eni pravjo d čist zbledi eni pravjo d črna barva ostane..heh..počak š en let pa ti jst povem kva j ratalxDDx ...drgač pa men ni žou..k u najslabšm primeri si dam pravga čez....dala sm pa 20k za 20 centi je pa barven...

lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...