Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 STEAMY 9 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Madona, jst sm pa kr STEAMY Even though you are sexy, both men and women agree that confidence and a sense of humor are very important when seeking a date or soul mate. So whether you are looking for true love or simply dating, a confident smile goes a long way. Če verjameš, ja. Aja, sej drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Pa kak je to mogoč? Ne morm verjet.....Ne, nikak, to sploh ni mogoč, nekaj ni vreji s tem testom, ziher, 100% je neki narobe.... k sn sam hot 8 :xx!: ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 puščica pokazala med 9 in 10 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 hja, 8.5..bi bilo dobr, če bi katera bila istega mnenja, kot tale test Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 hja, 8.5..bi bilo dobr, če bi katera bila istega mnenja, kot tale test no , kar sem rekla sem rekla al si al pa nisi seksi ne glede na cifre Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 9 Even though you are sexy, both men and women agree that confidence and a sense of humor are very important when seeking a date or soul mate. So whether you are looking for true love or simply dating, a confident smile goes a long way. Like that! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 9 Even though you are sexy, both men and women agree that confidence and a sense of humor are very important when seeking a date or soul mate. So whether you are looking for true love or simply dating, a confident smile goes a long way.Like that! sej vsem isto napiše Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tolk bol pol smo sami hudi loverji! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tolk bol pol smo sami hudi loverji! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Bemti, a tole z leti pada? 7 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Bemti, a tole z leti pada? 7 Astra Sej 7 je kul! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 8 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hmmm, js sm med 8 in 9 .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jaz sem pa med 9 in 10... A samo tok? Ohhh... Mah, ti testi itak niso točni... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ta test pove, kok si čustven oz. ali se bolj zanašaš na razum, ali si čuten, si bolj praktičen ali intuitiven, inovatorski. te stvari, ne pa videz. seveda se da zgoraj naštete stvari povezati s seksapilnostjo, ampak bolj tako tako. pri testih me moti, da so preveč površni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinchy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 9 Citiraj (s)mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 pa je.emti! kaj sem jaz res za klump ali kaj? še nihče do zdaj ni imel tako nizkega rezultata (7.5). to vsi goljufate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 dobla 9,5 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 a ni to bol po obliki dlani in črt Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Jaz pa sem se malce zafrknil v prejšnjem postu... Saj sem dal tisto taprvo ravno črto na dlani v bistvu je kriva in ne vem, kako mi je zneslo, kr tako zgrešit No, po novem imam 9 - Steamy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Huh, ne morm verjet! 9- steamy Ajs! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 testirajte se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 8-9 ... hot/steamy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.