Marsa 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tema je nadaljevanje Vesoljnega dnevnika LNF, Vesoljnega dnevnika LNF 2, Vesoljnega dnevnika LNF 3, Vesoljnega dnevnika LNF 4, Vesoljnega dnevnika LNF 5, Vesoljnega dnevnika LNF 6, Vesoljnega dnevnika LNF 7, Vesoljnega dnevnika LNF 8, Vesoljnega dnevnika LNF 9, Vesoljnega dnevnika LNF 10, Vesoljnega dnevnika LNF 11, Vesoljnega dnevnika LNF 12, Vesoljnega dnevnika LNF 13, Vesoljnega dnevnika LNF 14, Vesoljnega dnevnika LNF 15, Vesoljnega dnevnika LNF 16, Vesoljnega dnevnika LNF 17, Vesoljnega dnevnika LNF 18, Vesoljnega dnevnika LNF 19, Vesoljnega dnevnika LNF 20 in Vesoljnega dnevnika LNF 21 (*zadnja stran Dnevnika LNF 21 ). V to temo si lahko clani LN foruma zapisujemo svoje misli, zadeve... zase, za svoj, LNF dnevnik. Ce imamo kaj za povedati, morda zgolj, da si zapomnimo, da morda povemo sebi (pa ce bi pisali dnevnik, bi morda jutri pozabili, kam smo vse skupaj -in ce smo - sploh zapisovali), kar ne sodi drugam in o cemer se morda nismo imeli namena sploh pogovarjati (lahko pa tudi)... Ko ne gre za neke zakljucene, strnjene teme oz. misli, pa morda pri sebi kaj ugotavljamo... pa ne moremo spraviti to v nek naslov... Pa bi sem zgolj nizali, kaj smo poceli... ali kar smo mislili... ali kar smo cutili... ali kar bi se nam pac zdelo... Dnevnik pac. Temo si lahko pri sebi brez tezav preoblikujete v "Organiziranje svojih misli", "Nacrtovanje", "Pregledovanje bilance"... ali "Moje misli tebi, prijatelj, da bos stekal, zakaj se ti nisem oglasil..." itd. ipd. .. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ojla Dans je en prav fajni dan Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 Kul. Moski je zacel novi dnevnik, kar jemljem kot gud sajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Itak Pa še to en k ga iber razganja Evo, Marsika Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 o, thanx!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 kak smo pridni mick da te ne bo raznesl There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 mene pa zanima, kako je Pujsa opravila... upam da dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 pridem po dolgem času pogledat, kaj dogaja tukaj in na nov dnevnik naletim http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 no vis, glih dbest! Fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 O, lej Smo novi.. Itak, mrk...Kul, fajn sem. Zrihtala zobarja, bila pohvaljena.. noro, 5 let me niso vidli pri kateremkoli zobrju, pol pa bejba chekira zobe in sam govori OK, OK, OK.. No ja, teli zadnji so mal za dodelat, ene 4 še.. danes mi je 2. Kul Pa bele plombice mam Jooj, ampak vmes pride not zobar, ki ma za mojo zobarco ordinacijo AA!! Kok noro luštkan tip! Mi je precej žal, da se nisem k njemu naročila, ampak zdaj je že too late Yes, dobila mail iz Londona.. En približek torbe, ki bi jo imela, imajo.. Bom počakala še na ostale trgovine, mogoče pa kje celo bo ta prava.. Kul, odpira se Moram mal na netu pogledat kako ta približek zgleda.. Drugač sem pa ful utrujena od nič spanja ponoči.. Grem si nekja za jest naštimat pa spat za kako urco, če spet ponoči ne bom mogla.. Jutri delam, 12 ur stat na nogah bo kar kriza... Sem že čist ven iz vaje.. Pa čvekasta sem dons tooooolk WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Joooj, kak sn rasturu zdej....... Klarus, ne bo ne bo......al pa mogoč bo......sn si zdej kupu nek paradajz, ki začuda ima okus celo po paradajzu , pa mlaado čebulo , njamsi, pa kumarco (kaka cena ), doma pa to skup zmešam, pa bučno olje, Ašičev kis, pa sstanetovo sol , pa česn, pa kislo smetano....mmmmmmmmmmm , kak mam to rad........ Kaj ma pujsa za opravt? Karkoli, držim pesti Sonček je in ti si skuštrana...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Hihi, Micky, a nate tud tkole mrk deluje.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 super za zobarja aliana! Tle je pa tolk cudno zacelo dezevat, take blazotne kaplje... kot da bo kaka toca... :||| drugac pa - akcija, ful pedenam tamle, pospravljam, pomivam, mecem stran spet nekaj, pa glih cunje sem pobrala posusene. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Hihi, Micky, a nate tud tkole mrk deluje.. ...me že kar mal skrbi, da nem mrk-no od razposajenosti..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Joooj, kak sn rasturu zdej....... Klarus, ne bo ne bo......al pa mogoč bo......sn si zdej kupu nek paradajz, ki začuda ima okus celo po paradajzu , pa mlaado čebulo , njamsi, pa kumarco (kaka cena ), doma pa to skup zmešam, pa bučno olje, Ašičev kis, pa sstanetovo sol , pa česn, pa kislo smetano....mmmmmmmmmmm , kak mam to rad........ Kaj ma pujsa za opravt? Karkoli, držim pesti Sonček je in ti si skuštrana...... teb pa dans res dogaja, kr prasketaš od energije There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 kr prasketaš Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 in mi pokaže tloris stanovanja k ga je rezerviru zame... NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UAUuuuu kakšen flet... to pa je! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 EJ FOLK JST SM PJANA... PA USTA MI KAR SAMA LEZEJO V NASMEH... ... sem že pisala, da sem čez vikend totalno zadepresirala, histerirala, težila... VSE... no in dons me fotr pokliče nej pridem do njega... in mi pokaže tloris stanovanja k ga je rezerviru zame... NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UAUuuuu kakšen flet... v ali na Poljanskem nabrezju... 55m2... itak, da še nevemo kako bomo keš skup sklanfal... moj vikend bo treba prodat (dol mi visi), pa še kredit vzet... sam flet je... pa če je rezerviran, ga bo treba nekak odplačat (tko prav čale)... še ta let se baje selim... stari je care...... zdej me čaka pa miljon težkih zadev... ločitev, selitev, menjava vrtca :xx!: :xx!: :xx!: ... pa varuško si bo treba zrihtat - a se kera jav... SAM FLET PA BO še enga za vse!!!!!!!!!!!!!!!!!! čestitke, Valkira! ...pa, da bi šlo še vse ostalo gladko Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 čestitam, carica si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 EJ FOLK JST SM PJANA... PA USTA MI KAR SAMA LEZEJO V NASMEH... ... sem že pisala, da sem čez vikend totalno zadepresirala, histerirala, težila... VSE... no in dons me fotr pokliče nej pridem do njega... in mi pokaže tloris stanovanja k ga je rezerviru zame... NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UAUuuuu kakšen flet... v ali na Poljanskem nabrezju... 55m2... itak, da še nevemo kako bomo keš skup sklanfal... moj vikend bo treba prodat (dol mi visi), pa še kredit vzet... sam flet je... pa če je rezerviran, ga bo treba nekak odplačat (tko prav čale)... še ta let se baje selim... stari je care...... zdej me čaka pa miljon težkih zadev... ločitev, selitev, menjava vrtca :xx!: :xx!: :xx!: ... pa varuško si bo treba zrihtat - a se kera jav... SAM FLET PA BO še enga za vse!!!!!!!!!!!!!!!!!!CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Super, Valkira. Se ti letos ful zadeve odpirajo in šlihtajo, ne? Ful vas meče, vidm....d best. Sej, jst sm v bistvu tud kr dobre volje. Zakaj pa ne. Mal me sicer skrbi, kako bo z novo službo, k jo morm še najt za popodan, ampak itak se bo neki super krasnega našl zame popoldne za kake 4-5 urc. Pa še super bo plačano. Zdej sm mela glihkonc predavanj...tale Biziljeva je zajebana babnca. Ampak ajd, tud take je treba met, a ne? Bo že. Sm že močno študirala, če čm sploh oment radio, k je itak komercialne vse spluvala. Ja, ona je itak carica. :xx!: No comment. Zdej mam pa še odbojko in grem mal razturat une ateje, da novjo kej sikal...bo pokal ejo. No, lep večer vsem, pa vsem enega lupčeka. Ta slinasta Pika. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ... zdej me čaka pa miljon težkih zadev... ločitev, selitev, menjava vrtca :xx!: :xx!: :xx!: ... pa varuško si bo treba zrihtat - a se kera jav... SAM FLET PA BO Valkira, hudo.. Ful dobr!!!Za varuško pa lahk mal povprašam.. kdaj rabiš, kok rabiš, za kakšno ceno? (jaz ti lahk kdaj vskočim tko friendly, drugač pa po moje preveč računam.. sam so me tko razvadli pa ne grem za manj delat...) Glihkar vstala.. Ful pasalo mal spat. Zdaj si grem pa mal material za jutr pregledat, da bom vedla kaj delam, pa lase oprat.. kej pojest pa nazaj spat hmm. a je kandiran ananas kej bolj zdrav in manj redljiv kot čokolada sam tko vprašam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Kullll Valkira Ti kar čist micken zavidam, k jst pa se spet spravljam na lov za flatom Srečno v novmu flatu! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 I hate myself Nikar! Jst sem bil dopoldan pa velik del dneva razposajen, pol sn spet na frko naletu, pa sn se tud mal zasovražu, k ne morm ven........sam, sn nehal......se sovražit. Tako pač je, frka je sestavni del lajfa, v njej pa se treba še bl imeti rad! Drž se. Komolc pa itak ni vzrok, mogoč le za mal slabe volje....In....treba se borit!!! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Mysti... sam vsaj popravt se da... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts