Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 Ma ja saj štekam...samo sva tudi midva sedaj v tem, da kupujeva sebi stanovaje in ker dobiva tam cca. 15. mio sit kredita nama zelo prav pride ves tisti denar, ki sva ga pridno našparala...ker če ga dava davčni sva lahko v podnajemu še kar nekaj let . Davčni bi morala dati 6.000.000,00 SIT, ker je bilo stanovanje ocenjeno na 30.000.000,00 SIT .Samo to je problem, da ubistvu "vse imava" pa kljub temu nimava...vse je nekje v prihodnosti.sonck, hmm, ustela si se *mal* ni sest milijonov, pac pa 600.000. 2% Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Oj vsi. Blazno spala. Kot ubita. Si zvečer skuhala metin čaj, malo medu in evo..nič ne vem, če sem se sploh kaj obrnila. Prejšnjo noč sem namreč dežurala zaradi želodca nekaj..no danes nadomestila vse.Se pa v glavnem zadržujem zunaj. Ful opravkov imamo.In tulipani rastejo kjer koli hočeš Smo v glavnem ok. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Klarus, mrk -njegov vpliv- ne poneha, ko ga je konc. Lohk je pa cist kaj individualnega.bo kr mrk, ker ne gre sam men vse narobe ampak se ne dam ne verjamem ti! js bi ga na tvojem mestu našeškala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 sonck, hmm, ustela si se *mal* ni sest milijonov, pac pa 600.000. 2% nisem se veš, tud jzt bi rada vidla par nul mn...pa je tako, da ob prodaji plačaš 2% ko pa daš to v dohodnino pa še 20% od 30.000.000,00 SIT Skupaj 6.600.000,00 SIT Zato mi je mal težko...sam sej bomo že kej pogrunlal http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 aja potem pa oprosti Sonck... se ne spoznam na davke pa to, sam vidla sem ona 2% pa tole...ja no, skoda... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 zadnji odgovor iz davčne... Iz vsega zgoraj opisnega izhaja, da se ob prodaji stanovanja plača 2 % davek na promet nepremičnin. V kolikor bo oseba prodala stanovanje prej kot v treh letih, odkar je imela stanovanje dejansko v lasti, imela prijavljeno stalno prebivališče in je tam dejansko bivala, bo morala od dobička pri prodaji stanovanja plačati tudi 20 % dohodnino od dobička iz kapitala, ki se šteje za dokončno plačan davek. http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 zadnji odgovor iz davčne... Iz vsega zgoraj opisnega izhaja, da se ob prodaji stanovanja plača 2 % davek na promet nepremičnin. V kolikor bo oseba prodala stanovanje prej kot v treh letih, odkar je imela stanovanje dejansko v lasti, imela prijavljeno stalno prebivališče in je tam dejansko bivala, bo morala od dobička pri prodaji stanovanja plačati tudi 20 % dohodnino od dobička iz kapitala, ki se šteje za dokončno plačan davek.ali ni dobiček iz kapitala le razlika med kupno in prodajno ceno stanovanja...torej kupi za 25 mio, proda za 30 mio, dobiček je 5 mio, in 20% od tega je 1 mio, katerega bo morala plačati za davek? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ali ni dobiček iz kapitala le razlika med kupno in prodajno ceno stanovanja...torej kupi za 25 mio, proda za 30 mio, dobiček je 5 mio, in 20% od tega je 1 mio, katerega bo morala plačati za davek? kaj pa, ce ceneje prodas a ti potlej davkarija da denar nazaj, 2% od tistega kar si zgubil bi pa rekla, da ja, da dobicek je razlika, po moje. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 kaj pa, ce ceneje prodas a ti potlej davkarija da denar nazaj, 2% od tistega kar si zgubil bi pa rekla, da ja, da dobicek je razlika, po moje. Dvomim, da bo država tolerirala, kaj šele podpirala tvojo nesposobnost trgovanja in barantanja. Če še nisi ugotovila, država ni Karitas ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 sem tudi jaz tako razmišljala...pa je ona na ta primer povedala koliko bo potrebno plačati, sem pa jaz tudi tuhtala...če je to to...no kakorkoli...to stanovanje bo vse skupaj kupljeno za zelo malo denarja...ne ve ma kako so naši starši to kupovali...Jazbinškov zakon al neki tazga...skratka 3.600.000,00 SIT..če to odšteješ od 30 mio sit...ni prav velike razlike..Ne vem pa če je tako...ker je ona izračunala..6.6 mio sit http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Če še nisi ugotovila, država ni Karitas a da ni jaz sem se sprasevala, ce naj jim pisem, da je pomlad tu in kje so moji pomladni cevlji, ki jih pa zdaj ze nujno rabim pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 ej tle sem pa mrzla... pojma nimam o temle, sonck... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Pazite, žolč gre... Kok jih mam dost... Ene par bab mam na pukli, kao prjatelce. Ej, fak of, samo slabo voljo imam od vas. Negativci, ošabneži, egoisti jamrajoči. Ej, DOST VAS MAM! Ne, resno, da pa že par let ni drugega od njih... Sej vedno stojim vsakemu ob strani, k me sam lepo pogleda. Sam mam mal dost tega razdajanja, posebno zato, ker je bilo lansko leto zame res težko, furt na furt samo sranje v najrazličnejših oblikah in barvah...Takrat pa zame ni bilo nobenga ušeska pa ramice, a??? :xx!: So se zelo hitro naveličale poslušat, da je pa tokrat pa meni hudo... so počakale, da mine, pa da lahko spet cuzajo iz mene... bljah... če vas še kdaj vidm al pa nkol več . Najbolj butast je pa to, da jih mam kljub vsemu rada... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ma, odkod pa mislis, da lohk sklepam kaj pa taksno?iz princese diane pa svojga tamalga pa matke? Se pa v glavnem zadržujem zunaj. Ful opravkov imamo.Smo v glavnem ok. Jaz sem pa leteča, relacija Notranjska- Ljubljana-Trzin - Kamnik, možne vse variacije. ..Ne vem pa če je tako... Jaz bi se na tvojem mestu pozanimala ornk, vzela papirje in šla osebno na davčno, da vsaj točno veš kaj in kako. Definitivno je ena od možnosti, mogoče pa glih ta najboljša. Vidiš, da se flatka letos tule . Sicer pa danes brez delovnega Rosignola, nič kaj pri volji, ampak never mind, petek je, pa še 3 urce , pol pa vikeeeeeend . Bo itak frčeč, ampak hočem na kolo tudi, se ne bom dala motit. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 brez delovnega Rosignola Freia ( ...) - sory, sam se mi je hecno zdel. ko si dala te taresbesne in kar TRI. ornk torej.ma poznamo take, mel takih dost, pol pa sam seck seck... in ciao bao. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 spljoh nima smisla pisat... a je mrk zamahnil z repom... poln kurac mam vseh... pa nekdo misli da sem tko naivna da ne znam prebrati podtona... grrrrrrrrrrrrrrr hehe sem zadnjič dobila ponudbo da z nekom zamenjam, da malce pošlihta v mojem lajfu.. mislim da sem preveč zabluzila, da bi uspela...aja Pujsa nemameviše velja za ta vikend, ni še tista faza... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 hehe sem zadnjič dobila ponudbo da z nekom zamenjam, da malce pošlihta v mojem lajfu.. mislim da sem preveč zabluzila, da bi uspela... Ej, tole pa nekam čudno zgleda tkole forumlirano . Sem mislila, sam za tiste zadeve postorit, ki bi jih rada, pa nekak ne moreš, ker nisi tak človk, jst pa sem tak, da ono pa lahko - pa kej druzga ne, kar ti loh. Ena mini asistenca je bla mišljena no Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ampak sem tko zavozila, da bi težko to rešila... vem kaj si mislila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 v torek mam razgovor There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 sem vedla. dbest!!! fantasticno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 v torek mam razgovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 sem vedla. dbest!!! fantasticno. ljubljana prihajam zdej še morem sam karto lj preštudirat in ugotovit kako do tja pridet valkira bo glih taprava There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 povej kje mas to, naslov... pa odkod prihajas... s kerga konca bos uletela v ljsicer mas pa tule karto LJ. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 pridem z vlakom..potem pa bom šla na bus...sam nimam pojma kerga naslov je pa vojkov 59 There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 aha.. to je dost bliz stacjona. za skor pes it, sam je brez veze da gres pes...to je v smeri bezigrada, torej S od stacjona.... 1km dober al 2.... v blizini Gospodarskega raztavisca.... tam zavijes desno... in je potem hitro na levi strani, vmes si pa se na linhartovi.tja vozijo 7, 22 (vendar sam do linhartove, sam je zlo bliz), pa tud 20, vendar mors it takoj ko zavije z linhartove, dol. ja ja, saj mi je blo pol vse jasno, ko je klarus dodala (mensezdi) v svoj post se valkiro,, pol pa naslov, pa sem povezala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts