aakhut 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 morgen... :xx!: biu ucheri na enmu rojdnevu... sej blo chist kul...sam za pit pa sam vopdka s sokom... :xx!: taka pichkasta pjacha... :xx!: glava pa neizmerno dons boli... ni chudn, de so pichke tok trapaste pr takih pjachah... zlomk....tralala777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 a ne Michelle? pa tud ne sam to, sem tud tak tip... ne gre sam za noge, pa da si jih lohk privoscim pol nosit.. tko nasploh mi pasejo, se dobr pocutim (sam polet mam rajs kratke hlace, bolj izi, ni treba tok pazit, ko sedis, ko odkod vstajas in tko ). ja, to sem tud jaz mela, to tezavo... al so kar ignoriral, kao pozabil, al so me pa pretirano poudarjeno vprasal, ce se vedno ne jem (tega in onega, tedaj ene 2 let nisem niti mleka pa jajc pa nicesar tacga)...? da je blo jasno, da nad kompliciram, da sem se morala skor opravicevat. :|||tko da je kar tecno... po eni strani res izpade kot da vihas nos, ces, zate pa pol nic ni dovolj dobro.... ena moja frendica ma eno precej ornk in strogo dieto, pa je rekla, da ji kar sede, ker ma zdaj "medicinski izgovor", da ne je vsega tistga mastnega pa mocnega stafa, ki so ji ga skusal podtaknit prej vedno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ni chudn, de so pichke tok trapaste pr takih pjachah... How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jaz pa se nocem se vdat. pa poletne spakirat, porazheno. se se borim z minicami na broju in tud tle zmrzujem, ker se mi bedast zdi jopce oblect, ce je pa ja se poletje in avgust. tko je prou js sm se letos lotla podobnega posla. zadnjič sm pogruntala, da sm verjetno res edina v trgovskem centru ob pol 9h zvečer v miniču pa soseda me je zanč tko pogledala laufam js lepo v kratkih hlačah zvečer vn pa ona: joj, a te nč ne zebe sm rekla: eh, sej je poletje (tut če gre pod 20 stopinj v naših "gorskih" krajih ) ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Jutrček Danes se pa sploh ne da spat sem se od pol devetih naprej zbujal vsako uro :xx!: kako bom pa nočni sprehod zdržal Kadar sva s na sprehodu se mimoidoči včasih tako zagledajo v naju da se kar spotikajo in vsi, ampak res VSI, nama namenijo ful lep in topel pogled, pa še prijeten nasmeh zraven mi je frendica razložila da kar žariva od ljubezni Počutje se mi je radikalno spremenilo, pa ne samo zaradi ljubezni sem non-stop v gibanju, sprehodi, kolesarjenje, vsak dan nekomu pomagam še pri raznih hišnih opravilih (obnove in prenove stanovanj), ...Se skoraj ne prepoznam ne vem, če sem bil v tem stoletju kdaj tako dobre volje dalj kot kakšno urico, zdaj pa traja in traja Lep dan vsem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 a ne, tok se hitijo te jope pa jakne oblact... prec pospravt vse dokaze, da je kdaj obstajalo poletje. trapast, ce gres mal kasnej na morje, prides dAM, pa ze dezevno obdobje in mrzlota. :||| Onix, kok je pa to lepo prebrat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Jaz sem se pa letos vsaj v Spaniji nanosila minicev... glihkar imam zajtrk prej si se lase oprala, pospravla neki... pa itak sem ob pol 11h vstala sele Tristan ves navdusen, da me je mel koncno mal sam zase, je celo noc not spal nic, ucit naprej... Mana, subjuntivo.. a je to kej podobnega kot konjuktiv? al me to se caka eno kavico mam danes v planu, je moj bivsi levcek rojstni dan praznoval... pa na obisk bi morala k mami in atu, me sprintani listi iz bloga cakajo tam... jp, Marsa, lustkano.. na izi, ampak vsak dan bolj not... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 Že dva dni imam pester dan - sicer nisem prečekirala ker od včeri do danes še nisem imela časa rinit v Štepanjca ampak mislim (po hrupu sodeč) da imajo spet indijanski tabor tamle pri ragbi igrišču postavljen... al pa majo kr vsak dan tekmo po cel dan pač! Včeraj in danes nabijajo po nekih bobnih in se derejo, moj bog a dej! tole sem spregledala!!! TOLK se slis, da sem mislila da sosed en nabija! (saj en je pa res mel vcer nad mano zhur, tko da pol ze nisem vec vedla, odkod kaj slisim).ja, blazota. plus psi.kot bi z zvocniki direkt men na uho to zganjal, ves ta hrup, jaz tud bakica tecka ocitno postala. Dbest aliana res! xrosexti je dobro dela tale spanija letos! ste hecne s temi fax stosi vsake tolk tu notri. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 k ste zhe nachele tole temoucheri smo se za rojdan dobil na trnfestujst tiste masovke tam zhe tko al tko ne prebavlam, sam...jebiga sm naredu izjemopolo smo pa tam na onem hribchku na igrishch vodko prou pochas zhuliliampak...si pa ne predstavlam, kuko je onemu folku tam zhvet...spljoh, che mash recimo mejhnga otroka....bemujst bi ono masovnerijo ukinu zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 ja, jaz tud vcas pomislim, ojoj, kok smo se mi drl recimo ponoc v kakem parku, da cudo da niso se vecjega schtraufenpachta zganjal, kot so ga...mislim saj smo se sam veselil, sam to je pol vse od rezgetanja in vsega do ropotanja.saj tle spodaj tud tolk cviljo pa vrescijo ene punce vcas, da je vcas prav grozno, ker mislis da se komu kaj hudega dogaja, k tolk vresci, mislis da jo tepejo, posiljujejo, ubijajo... se pa sam kar tko mal derejo. :|| men se tud ne da na trnfest, ker je blazota, ne mroem dihat, ne morem zhurat recimo na nabasanem avtobusu - no in tam je tko. pa enkrat sem mela slucajno sestank za razstavo, ko je bil zadnji (al prvi) dan trnfesta, pa nisem mogla nikjer parkirat, pol sem pa nekje privat (sam so bli se 3 placi pa tud not se je dal, ker vedno pazim, da ne zaparkiram) in sta mi dva modela ene stilcke v ventilcke zatlacila, da mi je spustila guma, po tem, ko sta tud kapse klicala. prav nevarno, caplja, kaj pa ce ne bi stanovala 5 km stran ampak 20, bi lohk odletela dol z avtoceste.. skratka, me je ze zarad pakriranja groza tam okol opletat kaj....v bistvu je cist popolnoma neprimeren plac, tam pa res, ce druzga ne, je premajhen, pa se sola pa vrtec sta tam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ha! dbest! kaka lustna fora me klice zdele sosolka iz osnovne sole, v bistvu edina s katero se se kdaj slisva.. da je vcer srecala enga sosolca, po 10 letih skor... dubla telefonsko.. in da bi v bistvu se enkrat dobil na pijacko, + se en sosolc...stiriperesna deteljica... midve in onadva, ko smo bli kao neki parcki in skoz skup.. kul.. bo zabavno faks štosi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 aja.... pol mas pa res totalno bliz. super, blagorcek. (no saj tud jaz nimam dalec, saj mam 3 trznice, 2 od teh pa v priblizno enaki razdalji: btc, moste)res blagorček, sploh nikoli več nočem živeti nikjer drugje kot v Centru Ljubljane ali pa vsaj zelo blizu. jaz pa se nocem se vdat. pa poletne spakirat, porazheno. se se borim z minicami na broju in tud tle zmrzujem, ker se mi bedast zdi jopce oblect, ce je pa ja se poletje in avgust. (frenda je rekla vcer: ne res mors minice nost, dokler jih SE LAHKO! x!x sem rekla kako to mislis, saj jih bom vedno lahko. pa je rekla, ja pol so kaksne krcne zile pa tko, sem rekla, nema, kje jih vidis, to bom se desetletja brez. )jaz bi celo leto tako vreme - okoli 23 stopinj, sonce, jasno nebo, malo vetrčka ... in jesen seveda, ki jo obožujem, odpadlo listje, žareče tople barve, noči, ko zunaj šumijo gozdovi in ropotajo klopotci - kako se fino zaspi - ampak ne v LJ, pri nas doma. meni tudi gre na živce, ko se shladi in se kar ne morem navaditi na jope in to. in še ful me zjebe ta temperaturna sprememba, ker sem ful občutljiva in zmrzujem, sam bunde pa tudi nočem nositi sredi septembra. ampak telo se vsega navadi. če bi jaz nosila minike in bi dobila krčne žile, se jim ne bi odpovedala zaradi nekih smotanih predsodkov - naj vsak nosi, kar mu paše, v čem se počuti fantastično ne glede na "kaj se spodobi in kaj ne". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 kok si ti druzabna aliana...mas skoz en komunikativni schtraufenpacht. men bi blo kar mal tumach tole vse, teb pa cist nadultra gode. vem macona sam pol pa recemo, ojoj, tak vamp je mela, pa vseen si drzne oblect top... in podobno. pejt pogledat v temo okusi al kaj je ze, aja modni prekrski al kaj je ze... to je tocn to. da 'glede na' (nekaj pac ze, se ze najde vedno kar kaj ) ne smes necesa furat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 kok si ti druzabna aliana... ja, trenutno... sej bo minil, pol se bom pa skrivala pred folkom WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 mah, sam to je zame že diskriminacija, zdaj pa bejba, če ma preveč špeha, ne sme met minike ali oprijete majčke. kok je suhih bejb, ki majo top postavce, pa kar neki navlečejo nase - a to je pa estetsko in "spodobno"? in kok močnih, ki majo stil in okus. ampak samo, ker so trendi taki in taki, ma folk predsodke in se preveč briga za to nepomebne stvari kot kaj imaš na sebi. žal je dostikrat samo embalaža, vsebine pa ni. ampak v današnjem času se itak ceni embalažo, povsod se dobro pride skoz, če si maneken, zaposluje se lepe ljudi, barbi in kene ... eh, nekaj me daje idealizem in podobno te dni, bolje da spokam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 kok je dobra fora vtipkajte 'failure' v googla.. zdej pa ugasam jaz tole masino, spet surfam.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 počutje še sedaj bl bed kot kaj drugega po mestu kr neki harala, drink bil čist brez energije, zdej grem pa počas v BTCta teden grejo vsa poletna oblačila na zgornjo polico (to je tista, katere brez stola ne dosežem ), da sploh vidm kako sem z jesensko garderobo...itak vem, da slabo zvečer greva v mest improligo gledat čist sem off, pa se kr neki trudm...tako kot vsako leto še sedaj nisem keša dobila...packi nesramni :xx!: Marsa, če hodš na tržnico v Moste, ki svetujem t'drugega šipširiča, t'prvi je mene še vedno nategnut'fajn je tisti, ki ima tudi kiosksolato se pa splača dop it kupt k enmu slovencu zraven bureka oz. pred vhodom v pokriti del tržnicemame v mestu so me do sedaj še vse nategnile in jih total kenslam...me ne zanimajo...srake jedne x!x tržnice v BTCju pa ne poznam dobro, kr sem samo parkrat šladrugače mi je pa ok na Kodelcu merkatorjev kiosk, samo pop jim vsega že zmanjka...npr. včeri sem dobila pop samo še mehko solato, druge ni bilo.sploh se mi zdi, da ima merkator dobro zelenjavo jaz tut ne nosm miniča, ker nimam nog za minič...tko je...pa dekoltejev tut ne nosm...nimam kej kazat Aliana...konjuktiv je zelo subjektivna zadeva...sliši se zelo podobnov katerem letniku pa vi to jemljete? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2006 ta teden grejo vsa poletna oblačila na zgornjo polico (to je tista, katere brez stola ne dosežem ), da sploh vidm kako sem z jesensko garderobo...jaz tud vceraj to razmisljala, sam kot receno se se ne dam. sam tud jaz, ki sem visja, ne dosezem zgornje police, da sem morala lojtrco po stanovanju met skoz aktivno vcer (k sem se barvice dol dajala s police, ki je tud ne dosezem brez), pa isto - da sploh vidim, pol tkole v jeseni sploh ne vem, kaj mam kaj za oblect, se mi zdi da nic nimam, po drugi strani pa kar kaj najdem, na kar sem recimo cist pozabila. Thanx za napotke na trznici, se ti vid da MAS DEVICO TUD, K SI TOK PRAKTICNA PA USTREZLJIVA. sorchy. ah!!! "nimas nog za minico"! saj mroda jih tud jaz nimam a ves, saj ves kok smo kriticni... moja frenda ma cist super noge, pa jo skoz poslusam, da kok nima za minico nog...ce bi bla tok natancna, jih tud jaz nimam: mam predebela mecha pa..... pa pretenke gleznje. pa na X so mal pa grdo stojim. tud dekolteje furam, dokler 'mam se kaj kazat'. kazem pa jaz svojo kozho lepckano in ne cesa druzga, tko da to ma lohk vsaka za kazat. (z ali brez ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sem ful kritična...vem... pa kompliciram...vem ...ampak če tega ne bi počela, bi bla fullllllllllllll nesrečna jaz msilim, da je jesen idalen čas za ustvarjanje...resče so jesen nekateri pesniki primerjali z smrtjo, jo jaz z rojstvom (kljub temu, da mi je jesen "vzela" mamo), ker vsakič, ko nekaj umre, se v istem trenutku nekaj novega rodi ...in ni lepšega kot preko umetniškega (beri: lastnega, vsi smo umetniki) ustvarjanja izraziti to novo rojstvoso pa rojstva navadno boleča (tako se govori, še ne vem ) in zato ni čudno, da marsikoga jesen "boli" tudi jaz bi nekaj ustvarjala...me že prav prsti srbijo in imam ful idejyesssssssss Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Sm si sebe v miniču predstavljala...pa mam materiala za cel dan smeha. Sm doma, bla v eurospinu in sm si ene čip jogurte kupla, k vsi tok o teh jogurtih sanjate, pa dobr zgledajo...pa še en hud sok. Zdej pa ne vem, kaj čm jest...špagete, raviole, tunino solato al pico? U večer pa na body pump pa mejbi en drink pade. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Sm si sebe v miniču predstavljala...pa mam materiala za cel dan smeha. obilo materiala... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 obilo materiala... zlomk....tralalaKok sm jest teb všeč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Kok sm jest teb všeč. tooooolk k tvoji joshki pa rit skupi... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 tooooolk k tvoji joshki pa rit skupi... zlomk....tralala A tok? Madona, pol b me pa najbrž rd oženu...a si ziher, ker sm kombinacija vseh stvari, k jih ne maraš...štajerka pa še čefurka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 A tok? Madona, pol b me pa najbrž rd oženu...a si ziher, ker sm kombinacija vseh stvari, k jih ne maraš...štajerka pa še čefurka. ozhenu :xx!: :xx!: as blesava?ma ja...sej vem de si zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts