Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

:onfire: Za prvomajske grem v Rusijo. Juhuhu ... no, pa bo namest poleti. Bom zapravla itak preveč dnarja. x:Dx

Joj, kako sem happy. x;)x

Zdej pa se moram že enkart lotiti te azgamane seminarske za strokovni. Kr mečkam. Pa ne da se mi. x:o)x

Uaaaaa, kul :palec: :palec: Jst morm naslednji tedn prvomajske splanirat.......tud Pariz je v igri, sam bo verjetn pol neki čist desetga, tud odvisn od Last minutes ponudbe....

Ksenia x:Xx xrainbowx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:onfire: Za prvomajske grem v Rusijo. Juhuhu ... no, pa bo namest poleti. Bom zapravla itak preveč dnarja. x:Dx

U kolk sem happy zate http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif

Hudo dobro! Kam pa gres vse? Klasika, Petersburg in Moskva? Al kaj drugega? x:)x

Super, ne pozabi mi pisat, pa prinest vodke x:o)x x:Dx x:Dx ( za vodko se hecam x:px nekak x:o)x ).

Res hudo! :2src:

Za prvomajske se bom jaz ucila x:o)x Ampak to bo za frej poletje, tako da mi ni panike, pa se rada se ( ker sem freak) x:o)x

Ful dobr Mysti! x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja no, saj :palec: Tudi to je fino videt.

Sicer pa ljudje iz tam pridejo z razlicnimi obcutki. Neka znanka je bila tako navdusena, da se je potem posvetila ruscini, sla to studirat in komaj caka, da gre nazaj :vio: Moj foter ni videl samo teh dveh, ampak tudi mesta, kjer je cisto obrnjena situacija, pa pravi, da se ne bi vracal...me prav zanimajo tvoji obcutki :palec: Tako, da pricakujem hudo porocilo.x:px

Aja, za koliko casa pa gresta? S kero agencijo?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

mystica..... x:px :palec:

sončk.... xsrcx :palec:

vadila bobne danes. bo treba roke utrdit...ker me kao mal bolijo...hi hi, ne morš verjet, da maš na dlaneh lahko musklfiber x:Dx ...sonce mal je, pa mal zgine....dans ne grem na tekmo, ker je nekaj drugega v špilu....mal bom pogrešala navijanje....zvečer se mi pa lušta biljard....če bo filing zdržal....pa nekoga bi nap* da je joj....pa prav z guštom.....no, ja...kdaj drugič...sej je že itak lep dan..... x:Dx x^x

vsi uživački in pohajački...mejte se fajn.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a si ze nastimala regrat? xcivx

tole je najboljs cimprej spucat.. regrat je tolk natancen...

njami, blagorcek... :yumy:

ful je umazan, ker sva ga nabirali ob gozdu malce višje pa v krtinah, pa tko... ga čistim že v nevemkateri vodi...

sej to težo sem sposobna pogledat od zgoraj ugotovit dejstvo, se spljoh ne smilim sama sebi... bolj sem jezna ker skoz na enem in istem področju ranljiva in omahljiva... se mi zdi da zadnje čase nisem "otožna" ampak "realna" in da vem kaj je tisto kjer pogrnem in pri kom pogrnem in vedno znova ponavljam to... potem se pa tolažim s tem, da sem si takšno pot pač izbrala, da se nekaj naučim, da nimam zastonj točke Duha kjer imam, pa neptuna, pa saturna, Lune... da je vse to pač sklop tega kar pač sem in da je škoda da se delam nekaj kar nisem... čustveno me lahko ena oseba spravi na kolena, jebat ga... tak pač je, pa če se še tko jezim nase... a sem sploh kej jasno povedala al je Neptun spet na delu...

tisto da stopiš kdaj na žulj pa veš, da je zame dobrodošlo in vzeto dobronamerno...

kake čveke ste :eek: :eek: :eek: xcivx

jagode x:px ananas x:px mislim, da bom po službi zavila do mečkatorja po oboje x:px x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jp, z regratom je ful dela (sam je pa nad, tko da se je fajn spravit).

Ja, saj stekam, sam saj glih zato. xDDx :palec:

cist jasn... ni blo zlo neptunsko tole, si fajn povedala... in saj ti pravim, da stekam.... saj najbrz se zato glih vtikam sploh. x;)x xDDx

ja, fino.. da je vzeto dobronamerno.. x8Dx to mi je vsec pr teb. :palec:

mors vsakic ko bo kul, STOPIT v tisto stanje, si ga obnovit, si ga skenirat, skopirat.. pol pa vsakic znamo to ven potegnit, na oni gumbek spet pritisnit, taprav. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

sem bla na trgu, nisem kupila jagod, pac pa ananas. xDDx

zdaj sem dam privlekla pa 'razpakirala' mal, se preoblekla (ful je vroce zunaj), se pocakam da stroj opere, pa sibam.

lepo sobotno popoldne vsem! xrosex :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo mene nazaj x^x

So me poštimali, zakajlali z enim žebljem, sešraufali s par šraufi in zašili.

Vse je baje O.K., le migat ne smem, ker sem potrgala manšeto(vezi na rami) in traja, da se zacelijo... :sori:

Sicer pa sem že v pogonu, kopriva res ne pozebe in meni se še nikol ni dalo valjat po kakšnih posteljah in podobno... Sem že letala po KC dol, malo na zrak... Nimam ne gipsa ne longete ne nič- samo rutko-trikotnik Še dobro - da sem lahko malo bolj okretna... Drogiram se že minimalno- ena tableta na dan, kmalu še to ne bo več treba.

Hvala vsem za pozitivo in podporo, mi je Marsa javila da mi ponujate celo pohovanog pšanca x:Dx x:Dx

Kar se hrane tiče... ne rabim jaz pšanca (tisti o katerem sem pisala ni bil prinešen meni), le ne bi vsak dan golaža ali hašeja ali kako drugače faširane omake.... kar je bilo obilno na tapeti. Hrana je sicer kar okusna, a zame malo pretežka (za druge prelahka......) En dan smo pa res celo dobili pohano piščančjo nogo xDDx x!x

Sem se "privat" najedla jagod (so kar dobre. čeprav so glede na sezono še plastične) in drugega sadja.

Ful mi je bed ker ne morem vozit avta. To me pa čisto zašteka, ker se ne počutim dosti mobilno.

Lahko pa bi šla spet na bicikel.... x:Dx x:Dx

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Danes bila v hudih mesečnih nakupih. In pamentno pustila Velikana doma, da je med mojo odsotnostjo natančno pospravil, posesal, pomil flat in obrisal prah x;)x . Organizacija mi gre! x:px x;)x xDDx

Poln prtljažnik vrečk xrolleyesx ; od čistil, pa hrane... x:Dx kupila in jagode in ananas x:Dx

Zdaj nama grem pa naredit en jagodni daiquiri x:px , za korajžo in ker sem končno dobila sirup iz sladkornega trsa xcivx

Pogrešam moja Prijatelja iz foruma :C: . Večkrat bi morali organizirati kak športni dan v Lj!

Aja. Minuli mrk me je najprej čustveno sesul, vendar je mlaj naredil svoje x^x

Plutonovci-feniksi xrolleyesx x^x

x:)x

ma poznamo take, mel takih dost, pol pa sam seck seck... in ciao bao. x;)x xokx

Ma ja, jst tudi, potem se mi pa že zdi, da je z mano nekaj narobe. Čeprav v bistvu vem, da pijavke privabljam, ker pač imajo KAJ cuzat... xrolleyesx

Bo pa treba poseckat, res. Ni vredno življenja zapravljat za take...

Hvala xsrcx

v torek mam razgovor :wOOt: :onfire: :hepko:

dbest! :palec:

Dobro opravi! xcrossfingx

Zdej pa se moram že enkart lotiti te azgamane seminarske za strokovni. Kr mečkam. Pa ne da se mi. x:o)x

Superca! :palec: x;)x

Midva greva tudi na kratke prvomajske počitnice, ker z junijem začnem delat in pol leta ni dopusta.

Samo grem čisto rada delat, kdo pa pravi, da so lahko počitnice samo poleti?

Pa še kakšen vikend se najde... x:px

Niti nisem take sorte, da bi rada imela poležavanje na plaži. Mam "mevlje v riti" x:o)x

Evo mene nazaj x^x

Vse je baje O.K., le migat ne smem, ker sem potrgala manšeto(vezi na rami) in traja, da se zacelijo... :sori:

Hitro okrevanje xwizardx xcrossfingx

Danes spet totalno naspidirana, očitno bo to od zdaj naprej moj slog življenja

:onfire: :palec:

Toliko naredim vsak dan, da res ni. x:px Vmes enkrat popoldne dol padem, pa potem zvečer. Pa spim ko ubita.

Pa še pridno telovadim, mam že tahudo kondicijo res.

Zvečer smo se dobile s tabolimi babami x:px sem se spet ful nasmejala, luštno smo se mele res xsrcx

Danes sem pa zvečer sama (to se redko zgodi, pa mi je dbest) - kjnigica, žavbice, maskice... samo crkljanje

Krasen dan je, upam da ga boste izkoristili, kar se da

x:Xx x:Xx x:Xx pa si potalajte x;)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

danes ste mi tolk naredle lušte z jagodami in ananasom x:px :switz: da sem se spokala do šapra po ananas in jagode x8Dx sam domov sem pa prišla s sadjem in novo toaletno vodico od l'occitane-magnolia x:px :2src: sem glih včeri tuhtala, da bi blo fajn nabavit novi parfum...pa mam nenačrtovano novga x:px x:Dx :inocent: x^x

Evo mene nazaj x^x

xwizardx xcrossfingx xvrtcx x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mmmmm, sn vedu, sn se napapcal repincla x:px Pa jutr bo tud.... :palec: Pa kupu jagode, to je zgleda čist jagodni lnf dan x:px Ananas pa mam tud. x:o)x Pa mim pistacij mi ni uspel, pa odkril neko suho salamo s tartufi.... x:px Za bicikl mi pa na konc cajta zmanjkal, smo se preveč začvekal s starši.....

Daisy.....WB :palec:

Ruby, tud v MB neb blo slab, te bi bilo fajn spoznat....no, saj to bi tud v LJ šlo. x:Dx

Previdn na cest, mačkica xsrcx x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa pojedla 10 jagod za predvečerjo.. za večerjo jih bom pa še 10 x:o)x

Super, vse nardila, kar bilo v planu. Pospravla, posesala avto, namazala usnjeno jakno, jedla brancina na žaru x:px Se je oči odločil prvič letos zunaj zakurit..

Pol po kosilu sva pa dobila idejo, da greva skupaj se mal peljat in je on vzel bratov motor (ga je blo treba mal prezračit, tamal ni bil gor že en let) in sva šla do Velikih Lašč in nazaj.. Ful luštn blo xsrcx Sam naslednjo soboto ga zvlečem v Avstrijo, da si kupi ledvični pas, pa še eno dobro čelado :o|o: Zdaj eno uno rezervno uporablja, ki ni bogvekaj. No, sej sva šla lepo čoperistično..

Pa še z mačkom sem se lovila po vrtu x:px Tečeš za njim, se skrije pod smreko, pol se pa obrneš in on za tabo.. pa spet in spet, sem bla čist zadihana na koncu..

Sem si v DM kupla en piling+masko za obraz.. mam tako čudno kožo zdajle.. pa MS mi zamuja :o|o: Tko da se grem razvajat mal.. Pa kmal spat, jutr že ob 8h začnem...

Daisy, WB xsrcx x:Xx

Mick, fajn se mejta x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Evo mene nazaj x^x

x8Dx :palec: Heeeej, glih popoldne sem razmisljala, a cem te poklicat, kako kaj, pa sem pomislila, no saj se bos ze sama javila, mors zdej 1x ze bit doma.

Shit, ampak vsaj da je za tabo! xcrossfingx

Plutonovci-feniksi
:vtz: (itaQ xokx)

Bo pa treba poseckat, res.
bik res tezje (kot kak sco, recimo).

ja, to, smejat se je treba dost, pa taksno... teb je kar sedlo tole resetiranje vkljucno s postom. x^x :palec:

domov sem pa prišla s sadjem in novo toaletno vodico od l'occitane-magnolia x:px :2src: sem glih včeri tuhtala, da bi blo fajn nabavit novi parfum...pa mam nenačrtovano novga x:px x:Dx :inocent: x^x

xokx treba vcas. xyesx

čist jagodni lnf dan x:px Ananas pa mam tud. x:o)x

a ne, a ni hec, pa se ananas. xDDx

predvečerjo.. za večerjo jih bom pa še 10 x:o)x

x:Dx x:px

a daj, to mi je svec pr teb, ck, pa se spravis na motor in se odrolas do velkih lasc. xsuperx

~

Men so pa TOOOOLK pasale ribetke, da sme kar taka izi... mi je pasal mal joda pa kalcija ocitno. x;)x xDDx

sem kao nekaj bejba hotla gledat, pol sem pa na netu padla na ene sajte o pohistvih raznih pa taksnem... no zdaj sem pa tle.

Picasso

A kr vsi boste neki potval? Jst bom pa zgleda delala za prvomajske. :o|o: Cel žur, a? :xx!: Ampak ajd, bomo prežvel... x;)x

Madona, vas je dons velik jagode jedl al pa ananas...jst sm pa sam pomoranči 2 prejle, pa sm zdej kr neki lačna ratawa. x:px

Dons sm bla pridna in sm celo sobo pospravla, posesala in postlo preoblekla. x:)x Kva sm faca. Pa na sprehodu bla s seko in tamalo, zdej sm pa tamalo čuvala 3 ure in pol....mal je spala, mal se je jokcala, pol sm jo pa zamotla, pa je bla pridna...sej pravm, za ožnt sm, sam še ta najbl pogumn dec na svetu se more rodit. :inocent: x:Dx

Jutr pa delam zjutri. Sm se ponudla eni sodelavki, k je jamrala, da bi bla frej, pa sm rekla, ma klinc, dnar itak rabm, bom pa jst. :palec: Ja, sej vem, predobra sm. x:o)x x:Dx

Nč, grem zdej mal u hladilnik pokukat. x^x

Aja, Mysti, sončk...prvoščm vama...uživejta. :palec:

Daisy, lepo, da si spet med nami in da je najhuhše že za tabo. :palec:

Mickeni, fovš sm ti, sam ti pa prvoščm tole mečkanje, k se do sm sliš. x:px x:Dx

No, pridni bodte. xsrcx

Mickeni, fovš sm ti, sam ti pa prvoščm tole mečkanje, k se do sm sliš. x:px x:Dx

x:Dx

*a mish da je stvar poguma? :8):

al potrpezljivosti? :inocent: x:px

xcivx

Picasso

sej pravm, za ožnt sm, sam še ta najbl pogumn dec na svetu se more rodit. :inocent: x:Dx

x:Dx ga boš mogla vsaj še ene 18 let čakat.. če se bo zdele rodil..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...