Pujsita 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Sprejeti boste v sanjsko službo - a je to ta prvi stavek Si te kar predstavljam tam v banji, vso rdečo v obraz od vroče vode s kolenom ven kot one sinhrone plavalke, al kaj so že . Meni tudi kak teden ni pasalo jest, zarad vseh mojih vijavaj okol službe, zdaj sem že nazaj v formi. Moja flota je včer izplula iz sobe , Lojskin urok je itak naredil svoje, saj me hočjo, sam kaj ko men pogoji niso všeč , zato pa je treba točno definirat, česa si želiš. Moram dons en nov urok naklepat in se temu primerno oborožit 777 deževnih Grem ven, saj je vreme za hodit čist O.K., če si pa zbirčen, so pa itak razmere sam 3x na let ta prave Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2006 Avtor Prijavi Deli 16. september 2006 Moja flota je včer izplula iz sobe ja saj, 3x na let a ne. zame se to ni dost, niso nikol dovolj "dobri pogoji". "Od Lune se ne porjavi pa to." cudn da nisem cist zgazhena pa taka (no saj sem ) narobe, ni tak prvi stavek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 pri nas tolk dežuje, da ni šans, razen po nujnih opravkih... sprehod z dežnikom pa nisem glihn fan... likalnik me že nestrpno pričakuje... pa cunje moram obest... pa plesali sva zdejle sred kuhinje, pa eno neumnost ušpičila haha... aje še luna v raku? jst tud včeraj namakala v banji svoj telešček, pa zraven vinčka prav z užitkom srebljala... sta mi všeč ta dva dneva... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 bohdej.... zdele koma prlezu iz metelkove... grem spat za ene 4 urce....pol pa shihtat celo noch :xx!: teCHno party... zlomk...tralala777sfukanih -ou....tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jaz pa nimam banje tukaj dol....ko greva gor jo bom melavseeno max privoščim vsem tisti, ki ste se banjale žal sem se že zjutraj odločila, da bom mela bedn dan...in res iz hiše bom šla pa samo in edino, če bom res moral se mi spet nekaj je...njami...kaj bom dobrega danes? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 evo ga, kaj sem rekla. on bi vzel kerokoli punco v bend ... ni še niti slišal, kako pojem. meni je čisto dovolj, da si pojem doma in v avtu ter ko grem ven žurat. datum za avdicijo? 31. 2. 2007.saj še nisem rekel, da sem te vzel...zato sem pa rekel za avdicijo kaj, če bi jo naredila malo prej, še letos po možnosti...recimo 65. 17. 2006? a ti bo vredu? saj sem vedel, da ti bo se pa še kar naprej ubadam s tistimi operetami...da kar glava peče...samo izgleda, da mi bo uspelo do oktobra tole sklepat skupaj samo še malo bolj natančen in samokritičen moram biti, pa bo mačona, poizkusi se v tisti zlatarni, zakaj pa ne? sem prepričan, da boš to delo vzljubila bolj kot ostala Petrca, kako ti gre vožnja, in CPP in PP ipd... nič ne poročaš...oglasi se kaj in vsem shujšanim suhicam voščim eno obilno sobotno kosilo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 in vsem shujšanim suhicam voščim eno obilno sobotno kosilo Kaj pa če bi še sebi kako obilno kosilo privoščil da razmerje višina-teža malo popraviš Tolk ste me zrajcal z bajnami, da sem šel ležat eno uro v bano zdaj pa napad na hladilnik Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 uh, jaz pa se ne maram kopat. se mi zdi, kot da se človek v lastni umazaniji namaka :xx!: razen seveda, ko se z dragim malo pocrkljava ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Petrca, kako ti gre vožnja, in CPP in PP ipd... nič ne poročaš...oglasi se kaj Oboje naredila že v četrtek v ponedeljek zjutri sem zmenjena za prvo uro vožnje - poligon jst sm se pa tolk veselila ceste. Ja nič, zihr je zihr ane, je rekel glavni v AŠ da vsi misljo kolk je grozno ampak na koncu vsi rečejo, da so čist precenili zadevo zaradi strahu. Tko da jst ne bom nič panike delala, vozila sem že, do tretje znam prestavljat, ustavit tut znam razen kadar živčna ratam mah ma da vržem inštruktorja na rit od zadovoljstva Hja... pa smešno, Jure me je naučil vozit in inštruktorju je TUT Jure ime x!x kr more it dobr PS: A se je kdo učil prvo pomoč samo zato, da je naredil in ne da bi dejansko kej odnesel od tega ker mislim, s kolegico naju je full zanimalo kaj dogaja, itak da je to znanje ZLO uporabno v vsakdanjem življenju sam od tistih smrkavčkov, ki sem jih vidla na prvi pomoči skupi z nama, prov nobenemu nebi pustila da mi pomaga, kamoli oživlja jebela cesta jim 5 min pa 2 prsta pod vratom srce masirat grrrrr!En me je vprašal ko sem nardila izpit, kaj je blo treba - pa jst ja pokazat morš kako oživljaš človeka - on pa reče, aja in kako to nardiš? 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 še tukaj objavim, da bo več možnosti: majhni beli muci najdenki iščemo prijazne posvojitelje več informacij v forumu oglasi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 5rca, nič bat, kar pogumno naprej na koncu se boš smejala, kako je vse enostavno pri vožnji kar se pa prve pomoči tiče....jest sm res vse pozabu na kar nisem ponosen, samo, če nikoli ne rabiš sem gledal posnetek enega koncert Avril Lavigne na 3sat...punca res obvlada. pa dobr zgleda hmal bom mogu na šiht popoldne mi je brezveze hodit, ko ni "moje" sobarce... Onix, lahko verjameš, da se bašem ful z vsakovrstno zadevo (razen sladkarijami in mlečnimi izdelki, katerih moj želodec ne prenaša), pa zelo počasi pozna na kilaži ... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ...konec, ende, the end, koniec, kraj No, parket na hodniku še 1x drug teden, pa je končano......Seveda me čaka še tavžnt manjših opravil, sam to je drgač, pa bl fajn.... Glih prav čas, ker sem res že izčrpan postajal......zjutraj me frend z zvoncem ni mogu zbudit, sn spal k ubit, revček 20 minut čakal, se ustrašu, da me je lak mal preveč uspaval , šele gsm-budilka me je pol zbudla, pa pol nekje v daljavi k v sanjah slišim en zvonc .....sn spiču hiter odpret cel tamičn.... Pa tak dan za spat je, mi bi kar pasal, da še dans dežuje, imam rad dež, pomirja, fajn filing je, pa muzko poslušat , brat pa spat je tolk posebn prijetno.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 torej bo končno slika? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kopalnice? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 .....no, bom vidu, 1x ko mi bo - v temi moj brlog, zdej se mi ne da.... Pa tak jo je težko prav in čimveč ujet, vem, k sn jo slikal pred rihtanjem.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Včeraj bila na mariborski premieri Arhitekture tišine, Edwarda Cluga... in bilo mi je strašno všeč.. pojdite gledat, če vam je balet vsaj malo všeč.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 dobro jutro. počas se sestavlam od včeri žur je bil tko hud, da ga 100 let nam rabla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mačkona,moja šefica išče študentko za prodajo nakita - ampak hoče izkušnje v prodaji (če že ne kakšne trgovske, ekonomske)!?!hm, en mesec sem delala na špeceriji, pa dva tedna sem prodajala časopise, sam sem pozabila že, kako se dela z blagajno ... oz., zdaj so se te stvari spremenile, to je bilo uh let nazaj. sicer pa si nov šiht začnem iskati konec septembra oz. začetek oktobra. saj še nisem rekel, da sem te vzel...zato sem pa rekel za avdicijo kaj, če bi jo naredila malo prej, še letos po možnosti...recimo 65. 17. 2006? a ti bo vredu? saj sem vedel, da ti bo kero pesmico bom lahko zapela kot prvo? a mi boste vi določili ali si sama zberem?zmeniva se raje za 1. 11. 2006. *******tečna sem, ven bi šla, pa ne vem kam, kako s kom ... :xx!: borrrrriiiiiiiiinnnnnnngggggg. sobota, pa dež in Luna v Raku in menstra .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 No, pa sm doma...prej se mi je mal zaluštal it vn, sam, če pomislm, da bi šla v mesto, me kr zmrazi...pa še sobota je. Pa bo sama mularija in finoče. Bljak. :xx!: Itak sm pa utrujena, jst in moja čojolada se bova lepo zleknile in pogledali kak film Ime rože al pa mesto greha (sicer že oba vidla). Dons sm si všeč. Začuda. Pa mečkala bi se. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tečna sem, ven bi šla, pa ne vem kam, kako s kom ... :xx!: borrrrriiiiiiiiinnnnnnngggggg. sobota, pa dež in Luna v Raku in menstra .... Dons sm si všeč. Začuda. Pa mečkala bi se. Če bi to v kaki drugi temi napisala, bi vama še kaj odgovoril http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jaz se sploh ne bi mečkala. rajši ne bom uporabila "tiste" besede ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Če bi to v kaki drugi temi napisala, bi vama še kaj odgovoril No, pol ti bom pa v drugi temi odgovorila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hehe, Pikica, potem rabiš kakega fitnesserja z močnimi rokami, da te zmečka a se lahko javim? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hehe, Pikica, potem rabiš kakega fitnesserja z močnimi rokami, da te zmečka a se lahko javim? Poglej ti Cashyja, pogumen poba. Jah, za zmečkat glih nism...je razlika med mečkanjem in zmečkanjem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts