Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hm. Jst šla spat ob 3h, ob 8h sm se zbudila in pol še poležaval v postelji do zdej. Cote morm oprat. Pa spet it na stojnco, kosilo si narest, glavo oprat, članek napisat, po sestrično it, k sestri, na vajo, koncert odpet. Nohte si zrihtat. Madona, sej se mi bo sfeclal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 maš pa polno nedeljo jz sem flet zglancala. pa še balkon prpravla za nasledn žur en cd sem si presnela, da ga lahk vrnem. zajtrk pojedla z mami. zdej morm neki še za fax narest pol pa se s kolegico dobim na čwek.zvečer pa zgodi ajat, da bomo produktivni drug teden spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Polno, ja. ERazmišljam, da bi se kr nekam skrila, izklopla telefon in ubežala vsemu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 srečkoti, ko ste lahk poležaval...jest sm pa že ob petih vstal in šel na šiht...in to v nedeljo! pa mi ni nič žal, ko sem videl svojo ljubo sobarco čeprav samo za par minutk smo imel včeri v restavraciji eno ohcet, bilo 80 ljudi, pa so vso umazano posodo pustil danes, tako, da sva jo z eno sodelavko v kuhinji celo dopoldne prala ...seveda, jaz v receptorskih oblačilih...tveganje da postanem soprog gospe Pujse, je bilo veliko vsem en lep dan želim ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Polno, ja. ERazmišljam, da bi se kr nekam skrila, izklopla telefon in ubežala vsemu. jaz sem ga pa. kak je fajn, noben ne kliče tišina srečkoti, ko ste lahk poležaval...jest sm pa že ob petih vstal in šel na šiht...in to v nedeljo! vsem en lep dan želim ja no. sem imela v planu dolgo spati in poležavati. samo sem nekako navajena se zbujati ob šestih tak da nič ni blo z ne vem kak podaljšanim poležavanjem bila v trgovini. še nabavla neke stvari za kosilo.zdajle pa tak dolgo iskala ene prosojnice za jutri. samo sem jih pa našla ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Priznam jst sem tut poležavala! Včeraj nismo delal, mi kar paše čeprav že neki časa štrajkam s terenskim delom zaradi AŠ sem mogla dvakrat odpovedat samo zato bo pa pozimi bolj zabavno, če mi bodo dovolil kej dirkat s službenimi avteki http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f050.gif Aja, mami ima dans rojstni dan, gre na nek piknik in upam da bo prišla vesela domov http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k035.gif! Jst se bom pa tačas hinavsko polastila tortice, glede na to kako zgleda, bom ponovno prekršila dietno pravilo, eh se bom pa naslednji teden spovedala 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Kkao sem lahko takooo butjen: zlezem v neopren, si obesim šest kil svinca, vzamem plavuti in gremo v morje. Folk me gleda kot, da sem marsovc, opazim to in ni mi cool, samo umetno vzdržujem nasmešek. Ura je 18.00, sonce je zašlo, folk kar noče dam - pismu pa ja ne buljo VAME , "super" za mojo koncentracijo in apneo. No sem kjer sem, v mislih si rečem AKCIJA in čof. Sem v vodi, probam se koncentrirati, umirti svoj žvot, srce, brišem vse iz spomina, tako, da ostanem samo jaz in morje, ter njegova globina. Začnem se"filati" z zrakom, iz ust potegnem snorkl, naredim skoraj pravilen preval in pičim v globino... pol pa sam še zvoooooook aaghghghghgoooooooooeeeeee in puf nazaj na površje ter mastna kletvica PIZDDDAAAAA OSUUUU, z zgrbančenim obrazem, ki je nastal zaradi bolečine pogledam po publiki. Ja vsi , no al pa skor vsi so me pogledal. No tak občutek je bil pri meni takrat. in zakaj se mi je to zgooooddll. Ko greš pod vodo je treba izenačevat pristisk, in jest sem se prijel za nos z levim kazalcem in palcem ta pa je zlomljen. Kok to zaboliiiiiiiiiiiiiii Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Uh Mihaelos kaj je bil prst zlomljen ali nos?Joj kar zabolel me je nos zdej ko to pripoveduješ, kako ti je pa uspelo zlomit to??? Ob oblačenju neoprenske obleke ali kaj??? 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sori, Mihaelos, sam si tok doživeto tole napisal, da si me prov nasmejal. Bogi prstek drugače, en popih. Dewam kot zamorc. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Po dolgem času en vikend preživel doma se izognil vsem žurom, ki so me "napadali" zdaj pa zato trpijo sosedje zbrana dela Ministry na "sobni jakosti" hitro, jezno, glasno in brutalno sovraštvo do nekega predsednika še dobro da se kompresiran vokal ne razume, ker bi me CIA dala ob bok Bin Ladnu Zdaj mi je sicer žal vsega zamujenega, ampak MORAM vsaj malo počivat in servisirat svoj skelet (ni mi do visenja na urgenci, ker razen nasveta ne bom dobil nič drugega - počeni rebri, mogoče tri)Pa brez sploh ni zabavno iti ven se sploh več ne prepoznam Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 aja, jutro! sem vstala zgodaj enkat, niti ne vem, kdaj, šla nazaj spat od devetih pa do dveh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Uh Mihaelos kaj je bil prst zlomljen ali nos?Joj kar zabolel me je nos zdej ko to pripoveduješ, kako ti je pa uspelo zlomit to??? Ob oblačenju neoprenske obleke ali kaj??? 5rca palec sem si zlomu pri"dirkanju" s kolesom po "gmajni", tik predem sem se šel potapljat na otok Žirje( to je blo prejšni teden). No do zloma prsta je prišlo ko me je "zabrisal" čez balanco na mojem gorcu , to se je mislem da zgodl v petek zdej že dva tedna nazaj.v ponedeljek smo jo pa mahnil na Žirje , jest seveda s povitim prstom ampak sam do otoka, pol sme pa ga odvil, da sem lahko seveda šel v vodo . No moam pa piznati, da ko sem nase vlaču neopren nase nisem bil nasmejan, ampak so na obrazu bile vidne grimase bolečine, ki se me je lotevala zaradi zlomljenega prsta. Z nim sem se namreč kar dostkrat "dotaknil" vsega tistega kar je pač treba. Sori, Mihaelos, sam si tok doživeto tole napisal, da si me prov nasmejal. Bogi prstek drugače, en popih. Dewam kot zamorc. Pika Pikica, hvala za popih in, da sem te nasmejal pomeni zame spodbudo v smislu, da tule še kak moj dogodek natipkam, ki jih zares ni malo Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ne morm verjet, da so mi tastari podpisal potrdilo za kajenje u šoli !! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Hm. Jst šla spat ob 3h, ob 8h sm se zbudila in pol še poležaval v postelji do zdej. Cote morm oprat. Pa spet it na stojnco, kosilo si narest, glavo oprat, članek napisat, po sestrično it, k sestri, na vajo, koncert odpet. Nohte si zrihtat. Madona, sej se mi bo sfeclal. a to je plan za cel teden Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 morgen... techno minil...kot vse minljivo... zdele pa mal kofetka (jutranjega)...pol pa house.... pa sej dons je sam do shtirih....pa upam de nau kacga afterja pol.. pol bom pa spet cel teden lohk spal... zlomk...tralala777 -ou....tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 o lej ga zlomka! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 zdele pa mal kofetka (jutranjega)...pol pa house.... pa sej dons je sam do shtirih....pa upam de nau kacga afterja pol.. zlomk...tralala777 -ou....tja.... Glede na naliv se da zgoditi da bo party v kopalkah bo "bazen" res bazen postal Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hehehe enkrat sva z eno kolegico se res v kopalke oblekle in šle ven po cesti laufat k je biw tak naliv spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Drugič še fotoaparat vzemta to bi morale ovekovečiti Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 japajade a delaš dons? al se dobiš z spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 divje... what a day.. kr neki. smo formatiral moj računalnik, lubi se za**baval dva dni skup.. no ja, sem očitno spet online... vmes bla doma, postrigla očita, se povabla na kosilo..pa spim al sem pa zaspana že tri dni skup.. mam že mal dost sama sebe take, crkaste in cunjaste.. bo treba neki ukrenit okol tega WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Avtor Prijavi Deli 17. september 2006 Mihaelos! Onix? Kaksna zlomljena rebra? jaz mela dan off.nc se mi ni dal, sem mela pa obiske pa kosilce sem skuhcala (rizoto)..In seveda cote "susim" ko sem sla pa v mest pa v sentvid pa sem pametna pustila okna vsa na stezaj odprta. In mi arasidi na mizi v vodi plavajo in cist vse je mokro, v bistvu cela poplava, pa nic teh cotastih cot nimam tle, eno brisaco sem pac riskirala... in je shtala totalna v glavnem.TOOOOLK je ulival, da sem sla od avta cez cesto k mami Z MARELO (je ne nosim sicer) in sem bla popolnoma mokra, vsa. pol sem se bala da se ne bo dal pod mostom pri Iliriji, ker ko je taksnole, so tam kar poplave in avti kar zaglavijo tam pa taksno. na celovski me je pa kar zanasal. Vidljivost nicna.Joj kok se je pa dobr z avtom furat, sem ze skor 'pozabla' k sem ga mela na standbyju. Totalno sem sesuta pa se tamalga bom na net najbrz spustila, tko da kot kaze nom napovedi spackarla, zjutraj enkrat al pa dopoldne mam pa mehankarja (pa cela j* kako nazaj dam pridt )... jaz tud cist off, aliana. bo treba tud tle pr men kako brco izvest. z mojim comp. so se tud ukvarjal in ugotovil da cela shtala skratka. Zgazhena in sesuta cist, sam sem mela picikato vikendek. uspesen in prijeten ( ) delovni teden vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Sej res, kako pa je zdaj kaj s kokrpsom 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Kokerpes dobil hude antibiotike, ker je postrižen se ga ne sme po dežju sprehajat in je žalosten doma Aiwa, bom kar doma, se druži s knjigami, ima kar nekaj obveznosti ta teden, kar vsak dan nekaj Tako je to, če se celo leto ne dela Marsa, niso zlomljena, malo napokana pa zaboli, če globoko zadiham, ni ne prvič ne zadnjič (najverjetneje ) dodaten razlog za počitek Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2006 Avtor Prijavi Deli 17. september 2006 fak ja z rebri je tko, itak nimajo kaj in se sama napedenajo...ja boli ko shus, nisem mela zlomljenih reber, sem pa mela vnetje rebrne mrene in je shtala, shpika pri vsakem vdihu, zoprn k svina. Bogi kokrpesek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts