Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Če sem zjutraj še mislila da bi lahko Dolenjska premagala Primorsko,

sem samo pomislila :vio: Dolenjska nima šans, ane :2src:

Tako da je bila postaja Bernardin in morsko-masažne radosti.

Koj ko sva prišla, je bil še sonček in sva se sončkala x:)x na terasi, ko se je iznenada

tko usul ( dež menda :eek: ), da sva jo komaj notr pobrisala x:Ix to zato, da nebi mela mokrih las od dežja, k sem jin pol mela od slane vode x:Dx

spet sem se nauživala, naplavala, namasirala, naspančkala, pa mal načvekala :2src:

Našega kolega danes nisem iskala, k bi me sicer spet dež dobil.....tko da sva spila kavico v Playi, mal čekirala ladjice na morju, ma nevem a so mel v lasreju al v katremu drugmu žarku :vio: tekmovanje.......bilo je prav prijetno toplo x;)x

in kadar sem na morju, je treba morsko hrano jest x:px x:px x:px x:px in je spet obveljala levja x:px ne škorpijonska x^x in sva šlav Izolo k Sonji na sipino solato in škampe z testeninami xDDx in obvezno pol litra Refoška x:px ker je pol treba še na Gorenjsko prit :vio: :vio:

kafe sem potlej doma skuhala za sladico je moj ško jagode naredu x:px x:px x:px x:px

kva čm še več :wOOt: :love:

:sorcerer: upam, da je Klarus srečno in srečna prišla domov, da jo ni kak Anglež ugrabu xsrcx

imejte se skrajno x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pika Pikica, hvala za popih in, da sem te nasmejal pomeni zame spodbudo v smislu, da tule še kak moj dogodek natipkam, ki jih zares ni malo x;)x :palec: :vio:

x^x x^x x^x

Anytime. x:px x:Dx x;)x

:inocent: a to je plan za cel teden :fiju:

Uf, ja, I wish...ti raj ne začnem naštevat, kaj vse me čaka ta teden. xrolleyesx

Pa nism vsega dons pol nardila...sm spustila sejmarjenje, k časovno ni zneslo, pa članka tud ne napisala. Me je pa ful zmočilo in premrazilo pred koncertom, ker sm v uniformi po dežju letala...brrrrrrrrrrr, grem hit pod en vroč tuš, pol pa ajat, treba spet ob 5h vstat. :C: :vragec:

Lepo ajite. xsrcx

Joj, Onix :sori: ka so pa počel s tabo :sori: drž se...

mah sej konc koncev sem pa nekaj nardila no... pa še jutr mal.. računalnik deluje čist x^x

Marsa, sem te klicala enkrat vmes pa se mi je pol zdel, da maš mal odklopa pa nisem težila.. nosm s sabo zdej v avtu, tko da se slišva enkrat ta teden, preden v Grčijo grem...

V knjižnico moram jutri zjutraj pa še na tržnici se bom ustavla, sezona za med se je začela :vio:

ajd, lep večer x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona

bila sem v savni čist sama ... brala vmes Proustovega "V Swannovem svetu" ... čist sem zaspala v parni savni z meto, naravnost obožujem jo, ta je poleg evkaliptusove moja najljubša postaja od zdaj naprej ... pa naplavala sem se tudi ... enga strica nažicala za čik ... sem ugotovila, da folk sploh ne zna uživati v savni ... pridejo žret, motit ostale, ki lepo ležijo, se sproščajo z dihanjem, z glasnimi brezpredmetnimi pogovori, z voajerstvom, .... :o|o:

jaz pa lepo se prepustim vodni masaži v bazenu, zaprem oči in ne obstaja nič drugega več. tako kot v tem momentu, najprej sem se posladkala s pannacoto z jagodnim prelivom, zdaj pa uživam v Galu in galeristih, pojem in tole pišem ... life is beautifull ... :2src:

joj, Onix, zdaj komaj sem videla ... :sori: xcrossfingx xgoldfishx

ja, uspešen prihajajoč teden vsem. xDDx xsrcx

Joj, Onix :sori: ka so pa počel s tabo :sori: drž se...

Kot ponavadi sem si kar sam kriv :inocent: itak vem da sem v najslabši družbi, če sem sam in mi je dolgčas x:Ix vedno kako neumnost ušpičim :o|o:

Zdaj si vsaj krajšam čas s kompliciranjem premikanja x:Dx

Upam da se bo izpitna sezona uspešno (in kmalu) končala xcrossfingx , ker me edino xsrcx lahko pozdravi :2src:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

včeraj sem imela obupno naporen večer...danes dan total na trnih

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kot ponavadi sem si kar sam kriv :inocent: itak vem da sem v najslabši družbi, če sem sam in mi je dolgčas x:Ix vedno kako neumnost ušpičim :o|o:

Zdaj si vsaj krajšam čas s kompliciranjem premikanja x:Dx

Upam da se bo izpitna sezona uspešno (in kmalu) končala xcrossfingx , ker me edino xsrcx lahko pozdravi :2src:

x:)x tebe je tko luštn brat zadnje čase...

ja, jaz tud tole upam.. pa v bistvu mi je že precej vseen kako se konča, samo naj se konča.. ker me čist čudno dela tole obdobje..

heh, kok smešen občutek.. kar tko mi.. napihuje se zrak v glavi, kot da bi se mi pritisk skoz spreminjal.. kot valovi nekak.. ne vem, to verjetn od zunanjega pritiska al kaj, al sem pa na računalnik alergična postala, ker se mi tole zadnje čase vedno za računalnikom začne dogajat... :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana, te občutki so mi znani x;)x jih pripisujem napetosti prej opisanega obdobja in pomanjkanju časa za sebe in svoja čustva zaradi vseh obveznosti :o|o:

Ni nujno da imam prav, ampak začetek naslednjega meseca bo pokazal, če je kaj na tem x;)x

Nejc Zaplotnik

Marsa, sem te klicala enkrat vmes pa se mi je pol zdel, da maš mal odklopa pa nisem težila..

joj saj res, sory!!! :sori:

ne vem kaj je blo, al sem zaspala al sam nisem slisala, v glavnem sem te hotla klicat nazaj al pa sms poslat, je blo pa ze ful pozno (pa s temi praznimi mobi karticami skoz), pa sem si rekla da ti OS posljem naslednji dan, pol je blo pa ze pase pa sem pozabila.

Ja, super, saj bi prav rada, saj sva ze dolg zmenjeni. x:)x x:Xx :palec:

~

nekam tiho je in itak sem zmatrana cist, tim je bil gor, zdaj je sel sicer spat, sam prvic se mi itak ne da skljocat, drugic pa tud nocem ropotat tlele.

sem si pa vsaj kremci nardila. xokx

je blo nadnujno in TOOOK se mi ni dal, mi kar vzame enga cajta pa priprav...

ker sicer sem pravzaprav prej shlampasta bolj za gospodinjstva razna, sam pr enih zadevah sem pa ultra natancna in se ne lotim, ce ni vse tip top (pa smo spet pri ribjih pogojih x:px).

cist zgubana. :o|o:

to ste vi krivi, k se MORAM skoz smejat tlele v ekran. xDDx x:Xx

araside jem obogatene z dezevnico. x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bikec? xDDx

aja! x:px x:Dx

ja, sem taka frfr zhena bolj. x:px

ne ne, nc sekiral, x^x xyesx super usluzhen bil in oh in sploh. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
cist zgubana. :o|o:

to ste vi krivi, k se MORAM skoz smejat tlele v ekran. xDDx x:Xx

kaj se buniš! xcivx :vragec:

jaz sem prav odvisna od tega, da se moram režati v ekran ... x:px x:Dx x:Dx čimpogosteje. xDDx

x:)x tebe je tko luštn brat zadnje čase...

... k vcas te je blo pa ful safr. :D

po moje si je že eno mlajšo za zraven omislu xnckrivx xsurprisex

mlajso? zakaj pa glih?

al pa starejso? bolj izkuseno in zrelo in vse to. x:px x;)x

kaj se buniš!

x:Dx x:Dx

Picasso

Guest mačona
mater mi je zakuhalo ... sem bila na banhofu, kupila čike in čips ... pol grem pa mimo nekogaršnjega flata in pošljem sporočilo, če se mu da priti na drink (opolnoči se mi da težit, pismo, sorry, če mam tak bioritem) in ko pošljem mi glih crkne mobič in sem laugala domov, da bi dala polnit mobič. odgovora itak nisem dobila. :P in zdaj se mi ne da preobleč in it ven na čik. :o|o:

Mačona, tole z bioritmom čist štekam x;)x cel dan sem bil "zdrizast", se svaljkal po pojstli, zdaj se mi pa ne spi xrolleyesx pa Lynchev Dune je malo pripomogel k zbujanju xrolleyesx mar bi kaj dolgočasnega gledal in bi že spal

Ne da se mi niti ven pogledat, slišim dež, to pomeni da ne grem na sprehod :xx!: čeprav bi mi mogoče pomagal :inocent:

Slušalke v ušesa in nabijat muziko xsuperx

Nejc Zaplotnik

Jaz sem tud hotla Dune gledat, sam sem ga ze 100x, pa nisem bla za lyncha razpolozena dons. x:)x

jaz se tud zatrdno odlocla, da grem spat ob 00:00, da se mal naspim pa to, zdej pa tle bluzim, vsa zbrihtana, prej sem bla pa ob 21h cist ded. :o|o:

zdej so se zacela tale dezevja jesenska al kaj.... :o|o:

da se ti pol manj da premikat tkole kam. :|||

Nc, se bom spokala z neta, mam dost, sam se kolencek namazem s st.janezem (mah! x:o)x xrolleyesx zdaj mam pa spet bolj rdec pa mal vnetkast, ko moram met dolge hlace :|||)...

Morda me bo sound dezja uspaval (me bo pa zbudilo bevskanje al pa pii pi piiiii, pi piiii piiiiiiii x:px).

lepckano noc! x:Xx :palec:

Picasso

Jutrček x:Xx

Upam da je ostanek sveta spal nocoj bolje od mene xrolleyesx mogoče sem eno uro spal :o|o:

Raz...dili so me rezultati volitev v Nemčiji, retro scena 1938

Upam da živčnost ni (spet) kakšna negativna napoved xcrossfingx

Lep, predvsem pa suh dan želim xwizardx

Nejc Zaplotnik

joj, kolk je dons en zaspan dan...moram ob petih vstat, da sem ob šestih na šihtu, da je za zajtrke vse gotovo do 7.00, ko naj bi se začeli...pol se pa prvi zaspanci na zajtrk privlečejo ob pol devetih :vragec: a zato tolko prej vstajam, da pol lahko uro in pol v luft gledam? :vragec:

kolk sem smotan x:Dx se vidi, da danes moje sobarce še ni bilo na spregled x:o)x x:)x mah bo že...počasi se bo sonček pokazal, dež prenehal itd... je že čas, da se nebo malo posmeje s sončnimi žarki.

Na, ravnokar sem izvedel, da moje sobarce danes sploh ni na šihtu :vragec: :sori:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Uf, ja, I wish...ti raj ne začnem naštevat, kaj vse me čaka ta teden. xrolleyesx

Pa nism vsega dons pol nardila...sm spustila sejmarjenje, k časovno ni zneslo, pa članka tud ne napisala. Me je pa ful zmočilo in premrazilo pred koncertom, ker sm v uniformi po dežju letala...brrrrrrrrrrr, grem hit pod en vroč tuš, pol pa ajat, treba spet ob 5h vstat. :C: :vragec:

Lepo ajite. xsrcx

x:o)x si pa leteča, a kavč te sploh še pozna :inocent:, jst pa raj ne delam preveč planov, ker pol jih sam 15% izpolnim, tako

sem pa bolj uspešen x:Dx x;)x

Danes sem že neki naredil x^x, pa z eno sem imel opravka po telefonu službeno x:o)x, ja sej bi rajš klepetal z njo telefonu, če bi hotla

kakšen moj nasvet kdaj slišat, tko pa :frog:, no ja upanje umre zadnje x;)x

uf gre hitr cajt ob pondelkih. se mi zdi da sem lih pršla... dela čez glavo.

zdele sem si lih eno breskuco prvošla x:px

:palec: pridna, jst pa danes tko postljo pogrešam :inocent:, sem se moral

kar z banano potolažit x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

banana namest postle? eh... ni lih dober nadomestek.

pr nas je dons za enkrat bl u izi ponedeljek. prow paša.

pa mogoče po službi še nekoga vidim. bi bil že čas.

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...