janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 banana namest postle? eh... ni lih dober nadomestek.pr nas je dons za enkrat bl u izi ponedeljek. prow paša.pa mogoče po službi še nekoga vidim. bi bil že čas. maš prav, sam tuki ni videt nobene postlje, pa se je trebazamotit , da ne bo spet ekran temen ratal , pri nas jetut kar u izi , jst bi pa laufal dans, sam brez plavutk Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 lahk probaš v kopalkah? haha jz bi pa dons fuuuul stvari počela, ampak same take u izi... romantika me daje... sam s KOOOOOM dobr sej tut to vem... sam k ne morš prehitevat stvari... škorpjonska neučakanost. dones! takoj zdej! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 lahk probaš v kopalkah? haha jz bi pa dons fuuuul stvari počela, ampak same take u izi... romantika me daje... sam s KOOOOOM dobr sej tut to vem... sam k ne morš prehitevat stvari... škorpjonska neučakanost. dones! takoj zdej! iiiiiii , maš tko fajn navihane učke v kopalkah , pol moram pa še pričarat kakšnih 10 stopinj več, drugač bo bolj brrrrrrr Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 danes sem, odkar me je vrglo iz postelje, že vsa pridna. spucala flat, obesila cunje, telovadila, tekla, zdaj sem na čunalniku in pol grem na šiht za 4 ure, zvečer pa pojma nimam, kaj bom počela. vsi neki štrajkajo in se zadržujejo notri, noben noče ven. pa nič, grem pa spet sama nekam! saj bi brala Prousta, sam vem, da zdržim največ 10 minut, pol me zanima neki drugega, pa spet 10 minut brat, grem počet neki tretjega ... kaj čem, če pa zmorem delati več stvari naenkrat ... in pol zgleda, da sem površna in ne vem kaj, sam meni gre samo tako, po majhnih obrokih ... saj pravijo menda, da se počasi pride do cilja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 uf jaz tudi stanovanje spucala, pa še stopnišče in celo Rudiju hiško pijem čajčke, prej sem si naredila korenčkov sok (pa so mi izgleda ves korenje požvakal, morm it iskat)...sicer sem se kar ok zamotla, ampak vseeno vsaketolk lačna imam kar iznenada ogromno stvari za počet sončkeeeeeeeeeeee(se že kaže) Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Me že prsti bolijo od ampak deluje dobila 10 zdaj pa še en izpit ob 18 Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Vsaj enkrat se moj vpliv lahko tudi opazi je pa cena (odrekanje ) prevelika Res pa je da sploh ni nameravala letos narediti letnika je že spomladi vrgla puško v koruzo, ampak sem ji pokvaril načrte Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Me že prsti bolijo od ampak deluje dobila 10 zdaj pa še en izpit ob 18 Js sm pa dans spet mal zatajila...nism nč diplomske napisala. Mah, ponedeljki so vedno taki, še posebno, če je bil vikend naporen. No, tale je bil predvsem prijeten.... Tek mi je uspel, zdj pa še pod tuš...oooo, kolk bo pasal Zvečer pa mal naokrog pogledat kaj se dogaja... I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Sem mela že barvo (neki granatrot) v rokah, pa sem vse skup nazaj zložila in si šla sam lase oprat.. ni še ta prav čas... evo, posušim laske, nek sendvič al neki si bom nardila, pol se pa spravim še dvakrat preletet knjigo in zapiske... Me čakata še jutri en in pojutrišnjem en.. če uspe, sem 3. letnik, če ne bom pa pač po 6 letih ta prava študentka postala všeč mi je tale del mene, ki odklopi sekiranje in živcarjenje v brezveze ob takilih trenutkih...empty... konc tedna grem pa v Grčijo, na Krf.. motor na trajekt pa za en teden se mal po otoku vozit.. nimam še vozovnice in nič, bom pol enkrat urejala.. konc tedna.. upam, da bo kej vremena.. komi čakam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 TI SI TOTAL FRUST. http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ful ste pridni onix, lepo da ji tako ob strani stojiš bova šla v bauhausa še neki kupt za gor, pa ploščice počekirat mal sm zamorjena...zaradi faxa in tko...bi se rabila orenk prefiltrirat zdejle ah ja...bo že aja, grozdni sok sem si naredila...tak kašast pride iz sokovnika Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ful ste pridni onix, lepo da ji tako ob strani stojiš bova šla v bauhausa še neki kupt za gor, pa ploščice počekirat mal sm zamorjena...zaradi faxa in tko...bi se rabila orenk prefiltrirat zdejle ah ja...bo že aja, grozdni sok sem si naredila...tak kašast pride iz sokovnika to je zato ker nonstop tečeš,,, http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 morgen.... minilo... poplave ni bilo....je pa bil obisk dezhju primeren.... lahko sem vzorchke po tleh risal... muska je bla pa kulska... no...zdej pa cel teden frej...tja do petka.... mal bomo spanchkal...pa mal sexal...pa mal papcal pa pupcal... zlomk...tralala777 -ou tjakaj... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ahoj čas v službi mi tak hitro mineva. prav fajn mi je delat danes so že padale prve ocene pri zgodovini, tri petke in dve štirki, da ne ocenjujem slučajno premilo sicer pa grem zdajle malo bluzit, pa verjetno se bom malo še ulegla.pol pa na sprehod s kolegom.pol pa bo itak že čas za spanje ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 juhu! matr je fajn dan. jedla mojo juhco... pa še mal pol sva z busarjom debato usekala, pa me je domov pelu.zdej pa musko prbijam morm kolegico poklicat, da se na čvek dobiva. rabm nasvet zvečer pa nekaj se mi obeta spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mam jutr zadnji izpit na faxu, pa kar odlašam z učenjem. Dost je blo! Preostanek današnjega dneva z radostjo namenjam učenju. Lep dan vsem skupaj! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mam jutr zadnji izpit na faxu, pa kar odlašam z učenjem. Dost je blo! Preostanek današnjega dneva z radostjo namenjam učenju.Lep dan vsem skupaj! veliko in še več znanja jaz pa ravno šla pogledat ocene v elektronski indeks, še zdaj nimam vpisane ene ocene in se ne morem vpisat v drugi letnikmislim, tele tajnice, a res rabijo cel teden, da zmigajo svojo rit v referat, samo malo se mora sprehodit do pritličja in stvar bi bila urejena ji še danes pošljem mail pa še na referat za podipl. bom jutri poklicala ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 druidka, vso srečo z vpisom v drugi letnik...mene pa mal prijava skrbi...sošolec je že dobil na dom pošto o prijavi na magisterij, meni je pa še niso poslali upam, da to kmalu uredijo jutri pa spet v Lj ko bi vsaj kako lunatko dobil za kak kofetek ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 cashy, nič ne skrbi, boš že dobil pošto tak da nič ne skrbi... držim pesti, da se ti uresniči prva želja jaz bi tudi šla v lj, tak jo pogrešam... bi morala iti ta vikend, pa sem čist brez denarja no ja, sem se pa tak fajnspočila in sprostila doma, tak da... ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 cashy, nič ne skrbi, boš že dobil pošto tak da nič ne skrbi... držim pesti, da se ti uresniči prva želja jaz bi tudi šla v lj, tak jo pogrešam... bi morala iti ta vikend, pa sem čist brez denarja no ja, sem se pa tak fajnspočila in sprostila doma, tak da... jah, bela ljubljana tudi ti kmalu dobiš prvo plačo pa boš imela že od prve plače za par mesecev dovolj če si pa želiš v lj., sploh ni blema....pripeljem se v celje, greva v Lj. tudi za cel vikend lahko, te odpeljem nazaj domov, pa je...nič lažjega kot to ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ooo cashy kašne ponudbe padajo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kokerpes dobil hude antibiotike, ker je postrižen se ga ne sme po dežju sprehajat in je žalosten doma Aiwa, bom kar doma, se druži s knjigami, ima kar nekaj obveznosti ta teden, kar vsak dan nekaj Tako je to, če se celo leto ne dela Marsa, niso zlomljena, malo napokana pa zaboli, če globoko zadiham, ni ne prvič ne zadnjič (najverjetneje ) dodaten razlog za počitek za oba še dobro da imata da lepo skrbi za vaju ane Kokerpsu pa čimveč pasjih let še, joj nerada sem pesimist ampak v določeni starosti se začneju kužku pojavljati kake težave in potem se zna to kar vlečt v nedogled... vem iz izkušenj, skratka držim pesti Mihaelos - zate tut si pa res bumbar da si pozabil da imaš prst zlomljen, jst sem pa mislila da te je presenetilo, da si se kam udaril ali kaj pa da nisi dajal več pozornosti na to OK, očitno ne vem kako boli če si zlomiš kost se verjetno ne da spregledat kar tak 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 5rca kako je šla vožnja? mah...Matija gor zida (raj ne hodm gledat ), njegova mama mi je izpila cadnje cl energije...ma sej štekam, je hudo in takrat jaz znam stisnitnikol ne klecnem, ko je hudo...prej pa jamrma k 100 hudičou in sedaj ona rabi...torej dajem prosim jezušček naj ne bo herpes tole kar se mi dela na žnablu aha, tega še nisem povedala: zdej sem začela gledat eno nanizanko in sicer Skrivnostni otok. torej ob pon zvečer sem doma in gledam tvuf...kaj to ni men podobno, ampak trenutno paše sem si zadala tisoč opravil spet...in jutri bom k spidi gonzales Rudi se 100/h trma...pack...samo zato, ker sem ga not dala, k sm šla gor...nesramnež predrzni se stran obrne in me je šmirgla 5% ne onix ja, za kokrpsa pa tudi jaz v skrbeh, sem brala, da ne sme ven na dež...sem ravno zadnjič k sm v knjižnico hodila razmišljala, da ti morm napisat, da ga ne kopat zdej, k se bo vse razneslo....in pol tkole preberemupam, da se kmalu pocajta Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 malček sem utrujena od šihta in tečna sem, na živce mi grejo vsi, kdorkoli me kaj vpraša, sem malček osorna in nezainteresirana in niti ne poslušam ... poln kurac mam folka, ki mi bluzi in nasploh skoz kjerkoli, kadarkoli, kogarkoli sprašuje travmira glede tipov, bejb, neuresničene ljubezni ... vsi se sam smilijo sami sebi ... dost mam tega ... povem iskreno in realno, kakor je, pa folk kar neki tretjega zabije nazaj in prenaša odgovornost na vse drugo ... če že majo možgane, ne vem, zakaj jih ne uporabljajo, da bi dojeli določene stvari ... zakaj sprašujejo za nasvete, če itak nočejo iskrenega odgovora in raje slišijo tisto, kar je že itak vprogramirano v njihovih glavah ... slaba samopodoba, smiljenje samemu sebi, fovšija, ... ni sreče v ljubezni in nasploh v odnosih! en dan piešjo, kako so zadovoljni s sabo, kako delajo na sebi, blablabla, drug dan pa iz njih veje nezadovoljnost, jeza, iskanje vzrokov zunaj sebe ... dost mam tega, ne grem se več, če ni nobenega haska. grem se sprostit na Dub na Metelkovo, Onix pride ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts