Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

5rca kako je šla vožnja?

Rudi se 100/h trma...pack...samo zato, ker sem ga not dala, k sm šla gor...nesramnež predrzni se stran obrne in me je šmirgla 5% ne :o|o:

No, danes sem cingala po parkirišču gor in dol za probo pač x:Ix jutri bom dirkala proti Bizoviku, če me kdo vid naj raje v blato skoči, če ste v avtu pa da nebi hupal, mahal ali karkoli drugega, vas bom še povozila... ah sej tko ne bom nobenga vidla od strahu x:Dx http://www.originalicons.com/images/icons/Dollz/Driving%20Cars/1097943987_2146133426.gif

Bad Rudi!!! A sem ti že kdaj povedala da sem imela kanarčka Rudija - je bil tut pravi bad boy x:o)x sral je prav povsod ko smo ga spustili iz kletke, grizel, trmast je bil... je kej podobnosti :inocent: hec! Ja ti zajčki, jst si jih vedno v Zooticu ogledujem kako so nakupčkani eden na drugem pa se crkljajo pod lučkami, mi jih je sicer kar mal žal da morajo takole bodoče lastnike čakat :sori: in da nimajo vsi takih fajn domov kot Rudi x:)x

malček sem utrujena od šihta

en dan piešjo, kako so zadovoljni s sabo, kako delajo na sebi, blablabla, drug dan pa iz njih veje nezadovoljnost, jeza, iskanje vzrokov zunaj sebe ... :o|o: dost mam tega, ne grem se več, če ni nobenega haska.

A ti delaš? Nič ne poveš, sem mislila da še iščeš službico x:)x

2. odstavek... kaj naj rečem x:Ix sej bo bolš, tečneži ki se samo pritožujejo in nihajo v razpoloženju ane :fiju: x:Ix xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kva je že bla ena od Zmelkotov... padam dooool, doool, dooool, v depresijoooo xsingx x:o)x x:Dx

sam naj mineta ta dva dneva...

Ok, ok, nč give up pa smilt se tle sama seb.. pejd še mal delat x!x

ždenje in gledanje v ekran nič ne koristi..

ma če se mi pa ne daaaa...

d no, d no, še pol ure pol pa počivat pa kulirat se... x:o)x x:o)x x:o)x xrolleyesx

(shizopress.. x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
A ti delaš? Nič ne poveš, sem mislila da še iščeš službico x:)x

2. odstavek... kaj naj rečem x:Ix sej bo bolš, tečneži ki se samo pritožujejo in nihajo v razpoloženju ane :fiju: x:Ix xsrcx

delam, delam.

itak da bo bolš, meni je že, kadar se le ne sekiram zaradi neumnega folka. x:)x

Bad Rudi!!! A sem ti že kdaj povedala da sem imela kanarčka Rudija - je bil tut pravi bad boy x:o)x sral je prav povsod ko smo ga spustili iz kletke, grizel, trmast je bil... je kej podobnosti :inocent: hec! Ja ti zajčki, jst si jih vedno v Zooticu ogledujem kako so nakupčkani eden na drugem pa se crkljajo pod lučkami, mi jih je sicer kar mal žal da morajo takole bodoče lastnike čakat :sori: in da nimajo vsi takih fajn domov kot Rudi x:)x

ja...meni se tudi tisti zajčki smilijo...

sploh zato, ker jih večinoma kupujejo starši svojim majhnim otrokom...in potem otroci dostikart zajčke zamenjajo za igrače xrolleyesx

gre pa za zelo občutljivo živalco x!x

hja, kanarčk Rudi, pa da je biu zloben?

izgleda, da je neki s tem imenom narobe xDDx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
v naši bajti sem zadnje čase edina, ki skrbi, da so cunje oprane, pobrane, posušene. če ne, bi lahko splesnele, pa ne bi nikogar nič motilo, oz. nihče niti opazil ne bi. :o|o:

Tlujena. :vio:

Po službi šla sam pojest solato, pol v knjižnco, na pevske, na fitnes/jogo, zdej pa damu pršla, vsaj stušana sm že, počas spat.

Neki me v trebuhu levo dol boli, k da ne bi šla že cel teden na wc...pa sm šla čist normalno. :o|o: :xx!: K se bom zjutri zbudila, bom k rožca. x:)x

Noč. xsrcx

dokaj deloven vikend...in dans tud do prejle...menda ne delam skor nč druzga več, razen da delam..... :o|o: :vragec: x^x ....pa bobne sem končno spet vadla....da ne bo v sredo kakšna katasrtofa.....no sej, počas si bom že pošlihtala tanovo organizacijo.......

pobože in popihe na vse prste, rebra in kar je še takega......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dober juterček xpartyx

dons sem k rožca xrosex mam pa u službi en izpit pa še prej predavanje od 9-13h. se mi prov ne da it ke zehat :U: ampak kar je treba je treba xrolleyesx

po službi grem še nekam delat. rabjo mal pisarno zorganizirat pa rabjo mojo "strokovno" pomoč x:Dx

pol pa upam, da zgodi v postelco x:px pa za enga bolnika morm mal poskrbet, če bo pustu :ill: boščk.

lep in krasen dan vsem skupaj xsmokex

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest mačona

jutro!

danes sem se pa naspala. celih 8 ur sem spala - tu mač.

škoda, ker nisem dlje ostala na Metelkovi, sam sem postala zaspana in sem kar šla. spoznala xsrcx od Onixa, ampak ker je pridna in dela faks in je morala zgodaj vstat, sta zviznila domov, jaz sem pa ostala sama ... in sem pol spoznala enega Avstralca ... res da se nikoli nisem učila angleščine v šoli, pa sva se vseeno mela kaj pogovarjat. edino nisem mu znala razložiti razlike med astronomijo in astrologijo. x:Dx sam pol mi je pobegnil, pa tak fajni je bil, baje armenijskega in perzijskega porekla.

komaj torek je? :o|o: mam filing, da je petek.

Tole je treba zabeležit: Moja prva desetka na faksu!!! x^x :palec: x^x

In to zadnji izpit. xDDx

čestitkeeeeeee

:2src: xsuperx :^:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kongratulejšn kukica :palec: Če me spomin ne vara sem tudi sam fasal edino desetko na zadnjem in enem najtežjih izpitov..... x:o)x No, to sam zato k sn hotu v indeksu met zapisane vse možne ocene..... x^x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
I wish xrolleyesx ... kdo bo zdržal do petka, dammit ej.

petek pride v vsakem primeru. s pozitivno naravnanostjo prej kot z negativno. x:)x

Mačona, armenijsko-perzijski avstralec :palec: tako kombinacijo lahko samo na Metelkovi najdeš x;)x

Žal je xsrcx bila hudo utrujena (vstala ob 6h, prvi izpit začel ob 10h, drugi končal (za njo, ostali so še čakali) ob 20:30h xrolleyesx )

Danes pa še čaka na en izpit, potem pa pisat seminarsko, ker jo mora do polnoči poslati xrolleyesx

Ampak se tudi izpitna sezona počasi končuje, so far so good in naj se tako nadaljuje xcrossfingx xwizardx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Uf.. odpisala tegale, vsaj tko je blo, da nisem prepričana a bo al ne bo, kar je že dober znak x:o)x jutr še književnost ustno.. grem spat za eno urco pol se pa začnem učit, oziroma ponavljat.. ej, če mi tole rata... xcrossfingx

loesje

Spet nazaj -

meni gre pa vse na k**** danes :xx!:

spala sm k bobrovka :sleeping: , potem me pa M ob 04.00 zbudi, kaj je to eno butanje v dnevni...k bi kdo s klofarjem po tleh touku

in smo šli v vertikalo ob tej nečloveški uri in Rudija z bonbončki podkupvt, da je nehu s svojo gromozansko taco po tleh brcat :wOOt:

in to ni prvič, da ga takole zgrabi naval objestnosti ali pa strahu, kaj pa vem...potem sem ga mal cortala, pa za jest mal več dala in se je umiril

sploh še nism povedala, da je zadnjič Mja tako ugriznu v prst, da mu je kožo dol posnel :shuriken:

to ne morš verjet :eek: kar zapodil se v njega

in, da ne bo pomote: še zmeraj govorilo o zajčku...in to pritlikavem zajčku

mene sicer ne napada, ker ga hranim in čistim in sem ena izredno skrbna zajčja mamica xyesx

to mu vseeno ne daje pravice, da pohabi mojega partnerja :o|o:

se bom šla na forum za male živali mal posvetovat xnckrivx

no, zaspim nazaj, se ugnezdim, je bla postla še topla, pa pouštr je ostal ravno tako kot je bil preden so me iz postle vrgl in spim do 06.00, ko me M zbudi, kje so njegovi ključi :o|o:

ajde ok...spet vertikala in iskanje ključev, Rudi pridno spančka...vsaj to

grem spet pod koutr in spim do 10.30 :wOOt: :OO: ..čisto nič meni podobno :eek:

kaj mi gre najbl na živce pri spanju čez 09.00 x?x (retorično vprašanje)

da se zbudim vsa zalimana, pomečkana in najhuje od vsehaS PREPOTENIMI LASMI OKOLI VRATU...to me pa res iz tira vrže :xx!:

post mi danes sploh ne diši, ampak kar sm rekla sm rekla x^x

včeri sm bla t'najbl glasna v temi Kaj bomo danes jedli?

o le zakaj x8Dx ...čudno tole

sem bila že v trgovini, zdej grem še v knjižnico pa potem ajdovo kašo z zelenjavo kuhat (to je suffer, ko morm kuhat, pa sama ne smem jest), za M in njegovo mamo, ki res nima časa sedaj še kuhat, saj je pri možu v bolnici vsak dan...mi2 pa tudi :eek: vsako pop sva tam, takoj po Mjevi službi,,,smo v moralno podporo :palec:

že tretjo noč zaporedoma sanjam mamo xrolleyesx

grem še mal bluzit klele, pol pa en korenčkou sokec pa knjižnica

afriški pregovor

Tale Rudi x:Dx x:Dx Moj Erik je pa vsako noč se spravil časopis cufat in trgat na take dolge, tanke trakce xrolleyesx Tko da si pol celo noč poslušal švist, švist, gric, gric... pol sem začela kletko na hodnik postavljat čez noč...

loesje

Spet nazaj -

Tale Rudi x:Dx x:Dx Moj Erik je pa vsako noč se spravil časopis cufat in trgat na take dolge, tanke trakce xrolleyesx Tko da si pol celo noč poslušal švist, švist, gric, gric... pol sem začela kletko na hodnik postavljat čez noč...

ja, jaz imam kletko v dnevni sobi...niti pod razno ga ne bi imela v spalnici, ker je to godzilazajc, skoči nate in te začne grist x!x

koliko časa si pa imela Erika?

a je bil večji od mojega Rudija?...se mi zdi, da je Rudi ful majcen (hvala bogu, drgač bi biu smrtno nevarn)

:vio:

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...