Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
Mačona, armenijsko-perzijski avstralec :palec: tako kombinacijo lahko samo na Metelkovi najdeš x;)x

Žal je xsrcx bila hudo utrujena (vstala ob 6h, prvi izpit začel ob 10h, drugi končal (za njo, ostali so še čakali) ob 20:30h xrolleyesx )

Danes pa še čaka na en izpit, potem pa pisat seminarsko, ker jo mora do polnoči poslati xrolleyesx

Ampak se tudi izpitna sezona počasi končuje, so far so good in naj se tako nadaljuje xcrossfingx xwizardx

zna pa samo angleški in armenijski jezik, jaz pa samo slovenski in nemški - uradno. x:Dx

kdor čaka dočaka. tok izpitov enem mecsu ni mačji kašelj. bo pa pol toliko lepše obema, ko bo vse to za njo. x:)x xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kongratulejšn kukica :palec: Če me spomin ne vara sem tudi sam fasal edino desetko na zadnjem in enem najtežjih izpitov..... x:o)x No, to sam zato k sn hotu v indeksu met zapisane vse možne ocene..... x^x x:Dx

Thx! x^x mam tud jest zdaj vse različne ocene ... xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona
sem klicala ravnokar za eno delo ... lektoriranje neke knjige, prevedene iz nemščine ... :2src: ko sem omenila, da študiram nemščino in slovenščino, so bili navdušeni ... so rekli, da že imajo eno punco, ampak če bo še kak drug projekt, me bodo poklicali ... ampak sem potem omenila še, da nimam izkušenj z lektoriranjem in sem 2. letnik, so me kar odslovili. :C: :xx!: pička vam materna!

Guest mačona
porkafix, v našem bloku so v roku enega tedna ukradli že drugo kolo. bemu tatinske pajdaše, s sekiro prste odsekat! :xx!:

porkafix, v našem bloku so v roku enega tedna ukradli že drugo kolo. bemu tatinske pajdaše, s sekiro prste odsekat! :xx!:

lahko bi šla za receptorko/vratarko v vašem bloku x;)x

ej...meni je čudno, da je moj dragi bajk še zdržu, itak si pa vidla kak je ves razmahan...ga nobe noče x:Dx

morm pazt, da ne pustim pred bajto kadar je kosovni odvoz x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

huh, mačona, ful neprijazno od njih :vragec: očitno pa imajo veliko ponudb od izkušenih prevajalcev...

tudi ti boš prišla počasi do te stopnje izkušenj proti koncu študija, da se bodo pulili zate x;)x

zdaj ko vidim, kaj se vam z zajci dogaja :eek: ma nikdar si ne omislim kakega maxi zajca...je huje, kot bi si tigra izbral za domačo žival x:o)x

teli bajki so pa tud razred zase...je imel tudi cimr enga razmajanega prastarega gorca, pa so mu ga v četrtem letniku tudi ukradli...je pa uspeh, da so mu ga ukradli le enkrat v vseh 5 letih študija x:Dx

bi si pa sam tudi, če se vrnem v ljubljano študirat, omislil en bike x:)x si z njim povsod po ljubljani 3x prej, kot z avtomobilom xyesx

bil danes v ljubljani...uredil vse, kar je bilo potrebno za diplomo...tako, da lahko oznanim...

DA SEM DIPLOMIRAL! x:)x x:Dx

v indeksu so se mi tudi nabrale vse sorte ocen, vendar sem najmanj ponosen ravno na edino šestko v indeksu...sploh če pomislim, da je tisti, ki je plonkal od mene, dobil 8. x:Dx x:o)x

kukica, čestitam za 10 ! x:)x xsuperx :flower:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

univ.dipl.Cashy :palec: :vio:

ma ne, saj nekateri zajčki so čist pridni in nadsuper...samo tale Rudi je cela ninđa x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Eko taka beda tele zadnje dni, da lahko cel vikend do danes stisnem v en post xrolleyesx . Torej .... sobota dež - zvečer sem šla v kino gledat Pirate ( že drugič, ker je blo treba otroka peljat ). Nedelja dež - zjutraj ob 8h sva bla že v Domžalah, ker so mel mulci fuzbal tekmo Dob vs. Domžale. Domžalčani zmagal 7:2 - zdej moram nares tole faco :vragec: , pa še tole :xx!: , čeprav mi je vseen xDDx . Sam so pa smešni tamali, image majo že čist taprav - frizurce ala Beckham x8Dx ali pa k kakšni italjančki - ne vem kerga bi dala za primerjavo, pa trak v laseh al pa rajf xrolleyesx x:Dx .... ta del fuzbala majo že dodelan xrolleyesx . Potem sva šla na kosilo k moji babici, čeprav kuha zmeri teta, sam se spodobi, da rečem, da grem k babici :8): ... tam je zmeri full dobr za jest - tko da za nekaj je bil tale deževen vikend vseeno dober, ker nisem že celo večnost imela čas prit na kosilo. in ravno, ko sem se popoldne - glih prav lena in sita - spravljala gledat film (Good Night and Good Luck :palec: ) je začel zunaj nažigat sonce :mad2: in sem gladko šla in spustila rolete dol xrolleyesx .

Danes ob 5h grem pa letet xupx x^x

The End x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

bil danes v ljubljani...uredil vse, kar je bilo potrebno za diplomo...tako, da lahko oznanim...

xsrcx :palec: xokx :party: :party: :party: :medal:

super :wOOt: :onfire:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Tole je treba zabeležit: Moja prva desetka na faksu!!! x^x :palec: x^x

In to zadnji izpit. xDDx

Pridna. x:)x :palec:

Wuhuuuuuuuuu xsuperx !!!! :palec: :palec: :palec:

Kje še mene tole čaka...sej pravm, pr 30 bo ratal, a ne? :o|o:

Sm se dons odločila, dokončno (da me neb kdo prepričval), da bom pavzirala in se odjavla od enga izpita v petek. x:Ix

Ne morm več, priznam, vdam se za 1 leto...sicer bom opravla vsaj obveznosti za nazaj, pa kej za 4. letnik, kar mi bojo pustil. Ne morm več tok keša dajat....se bom pa potrudla najt kako redno službo. Pa še dobi še ta 3. job za cajtnge. x:px Ma, da gre.

Ker je moje življenje od tega trenutka dalje Najlepša možna pravljica. Tko sm se odločila in tko bo. x^x x:o)x x:px

Drgač sm pa lih s fitnesa in sm mal razpizdena, k sm eno uro prov trpela na vodeni vadbi, k je en nesposobnež vodu, k ne ve, kaj je to ritem in štetje!!!!! :vragec: Faaaaaaaaaak, ker safer, poslušat nekoga, k ti diktira napačen tempooooooooooooo. :xx!: Bruh!!!! Pejt raj smeti pobirat, dedc nesposobn! :o|o:

Ok, vn dala, sm že kul. x:Dx :palec:

Dipl. Cashy, čestitam :palec:

xsrcx dobila 8 x:)x 5 izpit v 10 dneh :eek: od ocen ji pa edino še 9 manjka, in ona je vrgla puško v koruzo (preden sva se spoznala) xrolleyesx samo malo motivacije ji je manjkalo

Še dva izpita in bo končno v 4. letniku, pol ji pa tudi jaz neham težit :inocent: jo bom pa ugrabil vsaj za en teden x:px zasluži si razvajanje in crkljanje x:Ix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

cashy :palec: čestitke

onix - car!!! x:Dx

jz pršla iz druzga šihta. zmatrana k fuks. po moje d bom sam še dol padla. lačna sem tut ful... sam bolš da ne jem in da grem direkt u postla... postla... postla....

spet se mi je na bolš poslabšal

xsrcx dobila 8 x:)x 5 izpit v 10 dneh :eek: od ocen ji pa edino še 9 manjka, in ona je vrgla puško v koruzo (preden sva se spoznala) xrolleyesx samo malo motivacije ji je manjkalo

Še dva izpita in bo končno v 4. letniku, pol ji pa tudi jaz neham težit :inocent: jo bom pa ugrabil vsaj za en teden x:px zasluži si razvajanje in crkljanje x:Ix

ful carica...the best :palec: :vio:

glej, da jo boš res na kak spešl plejs pelu xyesx

aiwa...spet postla... x;)x

c c c c c

meni razpoloženje total dol padlo :xx!:

afriški pregovor

:vragec:

kwa zej to kle...kr ena depra pa to... :xx!:

bemu....ozvezdja :xx!: :xx!:

zlomk....grrrrr

:vragec:

)!(

pa she zvochnik sm skuru.... :xx!: :xx!: :xx!:

ode 300 jurjou....fak :xx!:

zlomk.....bemtisvet

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ful carica...the best :palec: :vio:

glej, da jo boš res na kak spešl plejs pelu xyesx

Kamorkoli si bo zaželela x^x itak vem da si bo želela samo da sva skupaj (in za spremembo SAMA x:px )

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...